האקורד B וחבורתו

mr. man

New member
האקורד B וחבורתו

אני שונא את האקורד B וכל חבריו. זה אומר B7, Bm, וכל השטויות. חוץ מ Bb, הוא אחלה אקורד. למה אני שונא אותו? דבר ראשון זה דיכאון לנגן אותו! מערבב את כל האצבעות. והוא לא מתאים לשום שיר שאנחנו כותבים! אפילו הגיטריסטים שלנו שונאים אותו! Long Live Em!

מה עם Bm7???

הוא וCm7 הכי מגעילים שפגשתי בחיים! ואני דווקא מעדיף את F וD אבל כל אח והסטיות שלו

untitled

New member
מה אתם מדברים?

האקורד Bm9 הוא האקורד הפשוט ביותר שהומצא איי פעם (לא!!!!!!!) בעיקרון אני אישית שונא את כל הברה של הלמטה, כי האצבעות שלי גדולות וזה מעצבן אותי. וחוץ מזה האקורד הכי פשוט זה E מוקטן או גם Em7

psy nation

New member
יש משהו בדברך......

גם אני לא מת על משפחת האקורדים B. אבל אני מת על Bb , הוא משתלב עם הרבה אקורדים ברצף.

Nandosilius

New member
חולה על B7 !!!

אחלה אקורד שבעולם. B כשלעצמו מעלה לי ת´קריז :) אבל אני די מרוצה מכל הסדרה של הX7

gil_mor

New member
כולכם פסיכים

א.אם אתם לא אוהבים B אז תעשו טרנספוזיציה ב.B זה אחלה אקורד..(אבל רק בסריג 7)או ב2 עם גשר זרת ג.אני בכלל חושב שהאקורד הנורא מכולם הוא Eb, ואני לא מבין בשביל מה יש אותו.. ותדעו לכם שאין שום דבר שנשמע יותר טוב מלעשות E, וB7 אחריו, בפריטה רכה. חוץ מזה.. מה .. נדפק לכם הראש? כל האקורדים נשמעים אותו דבר!

אם כל האקורדים נשמעים אותו הדבר

לא היה צורך באקורדים. תנסה את A ואת Am ותראה שזה לא אותו הדבר. F וG F# וA# Dm7+ וGm+

gil_mor

New member
אוי בחייך

אתה לא באמת חושב שאני חסר שמיעה מוזיקלית עד כדי כך אני מקווה(לטובתך) לא התכוונתי שאין הבדל בין Emaj7b/G לC9+6 התכוונתי שאין הבדל אם אתה לוקח נגיד רצף אקורדים כ Am C F ומעלה אותם נגיד לBm D G המלודיה נשארת אותו דבר.. הפיצ´ משתנה.. זה לא כ"כ קשה להבין נכון? הכוונה שאין הבדל עקרוני בסאונד של אקורד מסדרת Xmaj7 נגיד.. הבנת אותי עכשיו?

mr. man

New member
ומה עם הסולנים?

לא כל סולן יכול לשיר בכל סולם. הכלים צריכים להתאים את עצמם אליו!

למעלה