האקדמיה-סיפור חדש

roni lolipap

New member
האקדמיה-סיפור חדש

כע פתחתי עוד סיפור...כדי להוכיח לכם שאני חיה
(לא הייתי בחודשים האחרונים בפורום) אז..הבנתי שאני הייתי בין היחידים שכתבו סיפורי מתח(כי לי אין מושג מה קרה בפורום מאז שעזבתי)אז החלטתי לעשות סיפור מתח קומדי חדש.זהו סיפור על קולג' מוזר מאוד לאומנויות מכל סוג-משחק,ציור,נגינה-הכל מהכל.אז יש לנו שמונה כוכבים ועוד כמה כוכבי משנה,שאותם תכירו בהמשך.אז כמו שהתחלתי להגיד,האקדמיה היא מקום מוזר,אין בו רוחות רפאים או משו כזה,הוא פשוט מקום מוזר.טוב,אותו תכירו בפרק הראשון-שיהיה בהודעה הבאה.

roni lolipap

New member
האקדמיה-פרק 1

הסיפור מתחיל כשכל התלמידים שמגיעים למעונות שומעים את צלצול הפעמון של הקפיטריה-כדי שמשום מה כולם יתעוררו.ג'יימס,בא לאכול ארוחת בוקר.הוא אחד הילדים שעליו מדברים רוב הזמן.אומרים שהוא כל הזמן עייף
.כן,די רואים את זה עליו
.הוא בא אל השולחן היחידי שהיה פנוי.ישבה בו ילדה יפה,בלונדה לדוגמא
,עיניים כחולות,חיוך מקסים
,שיניים לבנות.כל הפרצוף שלה הדיף ריח של מייק-אפ
. ג'יימס:שלום
. בלונדה:שלום
. ג'יימס:נעים מאוד-ג'יימס
. בלונה:נעים מאוד.אני לילי
. ג'יימס:אז...מה האומנות שלך
לילי:אני מנגנת על פסנתר.ואתה
ג'יימס:אני מצייר.בעיקר ציורים ריאליסטים. לילי:וזה אומר....
ג'יימס:אני מצייר דברים אמיתיים,את יודעת,קופי של מה שאני רואה. לילי:וואלה
ממתי אתה מצייר
ג'יימס:מאז שנתנו לי צבעים.וממתי את מנגנת בפסנתר
לילי:ממתי שאבא שלי החליט שאני אלמד פה. ג'יימס:רק שניה-את לא לילי מקדוגל'ס
לילי:וואו.באוסטרליה עדיין לא שמעו אותך
. ג'יימס:סליחה
...פשוט אף פעם לא פגשתי מפורסמים
לילי:אל תשכח-אבא שלי הוא המפורסם
.אני המוכשרת
. ג'יימס:את מצחיקה
לילי:אממ....אולי תפסיק לבהות לי מתחת לאזור הפרצוף
זה לא נוח לי
. עכשיו הבנתם למה לג'יימס היה פרצוף מאוהב כל הזמן,לא
ג'יימס:מצטער...אז...באיזה כיתה את
לילי:בכיתת המוזיקה.זה בקומה 600. ג'יימס:
. לילי:סתם צחקתי עליך.זה בקומה השלישית
. ג'יימס:טוף...אז...מאיפה את באה
לילי:
ג'יימס:על מה את צוחקת
לילי:עדיין לא נרגעתי ממקודם
... ג'יימס:טוב....אני סיימתי לאכול.רוצה להיפגש מאוחר יותר
לילי:וואלה
אתה מזמין אותי לדייט
ג'יימס:תקראי לזה איך שבא לך. לילי:אז זה דייט.ניפגש בשש בכיכר שיינינגסון
ג'יימס:בסדר בשבילי. אז..הבנתם שג'יימס דלוק על לילי.וגם לילי על ג'יימס.אבל זה אומר כלום. ג'יימס הולך לשיעור שלו בזמן שלילי סתם מודדת בגדים לשיעור שלה,שבטח יתחיל בקרוב.ג'יימס מגיע לבניין הקולג'.הוא רואה משהו שהוא קרא לו מיד אחרי שהוא ראה אותו "תוכן הבניין".כי זה כמו התוכן של הספרים. הוא קורא את התוכן,ומוצא שהכיתה שלו נמצאת בקומה השלישית,סמוך לכיתתה של לילי.הוא בתיישב ליד ילד עם שיער חום בהיר קצוץ. \ ההמשך יבוא.... תגיבו.

roni lolipap

New member
האקדמיה-המשך לפרק 1

אז הנער החתיכון והמתוק הזה
שג'יימס התיישב לידו,הוא ג'ונסון.אומרים,או לפחות,אומרות,שהפרצוף של ג'ייסון הוא כמו פרצוף של מלאך מהשמיים.ג'יימס חושב שהוא סתם איזה אידיוט שאוהב את עצמו. אז בסוף מתברר שג'ונסון סתם איזה אידיוט שאוהב את עצמו,אבל בחור די נחמד.ראש נבחרת הפוטבול.הם עכשיו מדברים בזמן שהמורה ישנה (כן,קראתם נכון,המורה ישנה
) ג'ונסון:אז...פגשת חתיכה היום
ג'יימס:האמת היא שכן...קוראים לה לילי ג'ונסון:אל תבנה על לילי. ג'יימס:למה}-(
ג'ונסון:יש מלא בחורים באוניברסיטה שמאוהבים בה עד מעל הראש.אין...מה שהם יכולים לעשות בשביל לילי. ג'יימס:אני לא דואג.במילא לא ציפיתי שלילי מקדוגל'ס תצא איתי.רק שיש לנו פגישה בשש בכיכר שיינינגסון. ג'ונסון:מה
|
לילי מדקוגל'ס בקולג'
ג'יימס:רק שניה,על איזה לילי דיברנו כרגע
ג'ונסון:על לילי דייקלטאפ
רק שניה,היא לילי מקדוגל'ס
אז..ג'ונס צעק כל כך חזק עד שהמורה התעוררה...והמסיבה נגמרה..ושיעור אומנות נגמר.... ג'ונס:אז נתראה בשש בכיכר שיינינגסון. ג'ונס חיקה את לילי.זה יצא בדיוק כמוהה.
. ג'יימס":זה נשמע בדיוק כמוהה
טוב ג'ונס.זה המקום
ג'ונס:כן,כיכר שיינינגסון.שווה.תגיד לי מה קרה באייסיקיו. ג'יימס:בסבביישן. אז...ג'יימס מגיע אל כיכר די יפה.אבל גם קצת מוזרה.הוא ניגש אל אבן ענקית,חלקה,שעליה היה כתוב: "כאן נרצחה גברת אנג'לויה פרסולה שיינינגסון, ע"י טרוריסט שרצה להגיע אל האוניברסיטה. 1960-1999" לילי:הי צייר. ג'יימס:היי
לילי מרימה לו את הראש מהאזור שמתחת לפנים ומושיבה אותו בספסל קרוב.הם מדברים. לילי:אז...אתה יכול לצייר כל דבר
ג'יימס:שלא זז,כן,נראה לי.אם יביאו לי צבעים מתאימים ואת הדבברים הנכונים. לילי:אתה חושב שאתה יכול לצייר בשבילי משהו
זה מאוד חשוב לי. ג'יימס:כן,בטח. לילי מגישה לו תמונה שלה ושל עוד בחור
. ג'יימס:אמממ מי זה
לילי:זה החבר שלי
לשעבר
ג'יימס:אז..לצייר אותו ואתך ביחד
לילי:לא
רק אותי
סליחה אבל בתמונה הזאת יש לי את הפוזה הכי מתאימה
לאחר שעה של דיבורים ופלירטוטים
,ג'יימס ולילי ממש קצת התאהבו אחד בשני. ג'יימס:אז....יש לכם יחסים טובים במשפחה
לילי:ברור
אבא שלי מזה מפנק אותי,וגם אמא שלי.אולי,אם אתה צריך רמז,יש לי שש אחים קטנים
. ג'יימס:אההה יחסים טובים.אני מבין שאבא שלך אוהב... לילי:ילדים
מאוד.הוא ממש אוהב ילדים.הוא קובע פגישות מיוחדות רק בשביל לבקר ילדים במצוקה. ג'יימס:המשפחה שלכם נשמעת מושלם מדי. לילי:היא בכלל לא.שמעתי את אבא ואמא שלי רבים בגלל עסקאות הסמים הרבות שהם הצילחו עם כיסוי חברת העסקים של אבא. ג'יימס:רק שניה,את עכשיו מסוממת
לילי:לא
אבא שלי התחיל עם הסמים רק כדי להרוויח עוד כסף.החברה די יורדת. ג'יימס:אוקי... לילי:מספיק לדבר עלי.מה הולך עם משפחת...מה השם משפחה ש'ך
ג'יימס:דנסי.והמשפחה שלי מחולקת לשניים: אני גר עם אמא ואבי החורג,ואחות שלי,ועוד שני אחים שלי גרים אצל אבי ואמי החורגת. לילי:אוי...הם התגרשו
ג'יימס:כן.זאת הייתה תקופה כיפית
. לילי:
ג'יימס:כל אחד ניסה לשחד אותנו במתנות שעלו להם בערך אלף שקל,אין אני אהבתי את התקופה הזאת
.בעצם,אני עדיין בתקופה הזאת
לילי:נייס.אז הם כבר קנו לך פלאפון
ג'יימס:שניים
ועוד מהדור השלישי
אין אני יכול להזמין אפילו אוכל מהפאלפון... לילי:אם כבר מדברים על זה... אז...לילי וג'יימס הלכו לדוכן סושי והזמינו 40 מנות.את יודעים,להתחלק. ואז הם הגיעו למעונות.ג'יימס ליווה את לילי למעונות. לילי:לילה טוב ג'יימס,זה היה הדייט הכי טוב (והיחידי
) שהיה לי בחיים. ג'יימס:לילה טוב
ואז ג'יימס התחבר לאייסיקיו השיחה: "יואו ג'ונס מן
הבחורה מטלטלת מיופי
" "כן,ראיתי אותה אתמול אחרה"צ.הבחורה לוהטת כמו אש
" "אבל.." "אבל...מה
אוי אלוהים אל תגיד לי את זה
" "כן,אפילו לא נשיקת לילה טוב." "אלוהים את פתטי
אם הייתי עם בחורה כזאת הייתי כבר מת עליה
" "טוב יש לי מחר מבחן ציורי,"לצייר כד משעמם למוות"" "כן,לי יש מבחן בפסיכולוגיה"האתם אתה אנושי באמת,או שזו ההשערה שלך
" "לילה" "טוף" וג'יימס וג'ונסון הולכים לישון,ולילי הולכת לחדר של החברה הכי טובה שלה. לילי:יאו מירי הוא כזה חמוד ומתוק ומקסים ומהמם והוא כזה קול והוא צייר והוא חמוד חמוד חמוד
מירי:אוקי להירגע מותק
את עוד מעט הורסת את כל החדר מהקפיצות ש'ך. לילי:סורי
הוא פשוט כזה מתוק
מירי:אויש מותק שלי...אל תתני להם להסתכל לך על ה.... לילי:היי
זאת מילה אסורה בחבורת "בנות יפות"
מירי:טוף....יאללה עוד מעט את תהרסי לעצמך וגם לי את המניקור
ואת הפדיקור
ואת העיצוב שיער
טוב קיצר,ספרי לי את כ-ל הפרטים על המאמי הקטן... לילי:טוב,ג'יימס,כיתת ציור,שיער ארוך חלק,חום בהיר,עם כובע,עגיל,אף חמדמד,אישיות שאת מתעלפת. מירי:די כבר לילי
את חייבת למצוא את הפגמים שבו.אחרת הוא מזויף. לילי:טוב,אני אנסה. מירי:טוב יאללה
צריך להגיד לשאר החברות ולעשות לך מסיבת פיג'מות
לילי:ואז אני אקח לנו את החומר הדרוש למבחן מחר מהחנוני של הכיתה.לילי ומירי ביחד אומרות "שנוחצקי"
אז הבנות האחרות בחבורתן המקובלת מאוד של מירי לילי הן: כריסטי,לילה,מוצ'קינטה(יערה) וסיסי. ההמשך מחר
תגיבו

Hilary66

New member
תמשיכי!

ג'יימס.. לילי.. פוטר!!!!!!!!!!!!!!!! מה גם את אוהבת הארי פוטר???. אני לא סתם אוהבת,אני משוגעת עליו

roni lolipap

New member
כע...

אני בדיוק באמצע העמוד השלישי של הארי פוטר חמש.לא נראה לי שאני אקנה את שש.אבל בכל מקרה עוד מעט המשך

roni lolipap

New member
האקדמיה-פרק 2

אז כשהחבורה סיימה לדבר ב2 בבוקר הן מירי פשוט הלכה בפיז'מה לחדר של "שנוחצקי",דפקה בדלת,ואחרי שניונת קיבלה את החומר למבחן. ובארבע הן סיימו ללמוד
... לילי:אני מזה עייפה
סיסי:me to... יערה:me three לילה:אני הולכת למכונה... מירי:אני מצטרפת אליך... סיסי:אני לא הולכת למכונות האלה
אומרים שהן גונבות ת'נשמה
יערה:
יאו..איזה מוח מעוות יש לך
לילי:אל תדאגו במילא,המבחן מתחיל מחר אחר הצהריים.נוכל לספק לעצמנו שנת יופי
מירי:אין לילי,את גאון
לילה:טוב אני הולכת לישון...אה וכן שחכנו את הדבר החשוב ביותר לפני שנלך לישון
סיסי:מה
לילה:לספר איך היו הדייטים של כולם
מירי:אני אתחיל.ג'ונסון,שיער חום בהיר,מהמם,חתיך,פטפטן,מאוהב בעצמו כמו כמות המייק אפ ששמה המורה פרנצ'סקה, כולן:
זה הרבה
מירי:
.אבל הוא בחור די נחמד...כאילו יש לו אישיות נהדרת...ואני מתה עליו מוות... לילי:יופי נשמה.שיהיה לכן בכיף,אני הלכתי למכונה. יערה:לא אמרת שאנחנו צריכות שנת יופי
לילי:כן,אתן
אז כולן זורקות על הדלת כריות,כי לילי הצליחה לצאת.היא סיימה עם המכונה בחמש לפנות בוקר.היא הלכה לחדר של ג'יימס בשש. ג'יימס:כוס ראבק
מי מעיר אותי בשעה כזאת. ג'יימס לאט לאט יוצא מן המיטה והוא פותח את הדלת.רואה את לילי-ישר סוגר. לילי:היי
!למה טרקת
ג'יימס:אני צריך להתלבש
לילי:יופי להתלבש לא אכפת לי אני נכנסת
ג'יימס:שמתי את המנעול
לילי:נו...באמת כמה זמן להתלבש
ג'יימס:ג'יימס פותח לה ת'דלת בבגדים רגילים... לילי:וואו...איזה חדר ענקי...אני לא קיבלתי חדר כזה... ג'יימס:אז ז'תומרת שאת באת מאוחר
לילי:טוב,אתה מוכן לבחינה ש'ך
ג'יימס:איזה
"לצייר כד משעמם למוות"
כן. לילי:איזה כיך לך
אתה יכול ללמוד לבד
ג'יימס:למה לא מספיק לך החומר מהחנן שבקומה למטה
לילי:האמתי שכן...אבל אני מרגישה די חרא כל פעם שאני לוקחת ממנו חומר... ג'ימס:באמת
לילי:אממממ לא...כי זה יעשה לי קמטי דאגה... ג'יימס:טוב הייתי שמח לדבר איתך אבל יש לי שיעור עוד מעט. לילי:טוב ביי אז...ג'יימס הגיע לשיעור באיחור של חמש דקות..והמורה כהרגלה-ישנה. ג'ונס:יואו
אם היא לא הייתה נרדמת
אז היא הייתה רושמת לך איחור.. ג'יימס:וכאילו שאכפת לי...טוב מה המשימה
ג'ונס:לצייר את הפרצוך של האיש משמאלך.. ג'יימס:זה אומר שאני צריך לצייר את בריאנה..יו בריאנה בריאנה:מה
ג'יימס:אויש נו באמת...i need to print you... בריאנה:או...אוקי. ואז ג'יימס הולך הביתה עם ציון איי+ למבחן הגדול
לילי בדיוק הלכה לשיעור שלה,ואחרי זה למבחן. אז היא חזרה בסביבות חמש לפנות בוקר.. ג'יימס פגש אותה בכניסה... לילי:הי... ג'יימס:יו,סיס את לא עומדת בעצמך
לילי:לישון... לילי התעלפה לג'יימס ביידים....אז הוא לקח אותה לחדר שלה... ג'יימס:לילה טוב.. לילי:לקחשרכיפקשןוריכקנדשלל... ואז ג'יימס התחבר לאייסיקיו "יואו ג'ונס מן
לילי כרגע העלפה לי ביידים
" "יואו ג'יימס
סוף סוף משו רציני
היא לידך
" "לא
שמתי אותה בחדר ש'ה
" "אלוהים אדירים
די כבר עם הקטע של סנסטיב גי
היא בסוף תחשבו שאתה גיי
" "אז מה אני צריך לעשות
" "לעשות מהלך
" "כאילו..נשיקה ראשונה
" "כן
לי היו מלא נשיקות ראשונות
" "באותו יום
" "פעם-אפילו באותה השעה
" "רשע
" "
מואה הא הא הא הא
" זהו להיום. \ תגיבו.

פלורי2

New member
דייייייייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo19.gif

די כבר להרוג אותי עם המתחים הטפשיים האלה

roni lolipap

New member
סורי...אבל פשוט ככה אנשים יותר מצפי

מצפים** לפרק וקוראים ומגיבים לו יותר.... עכשיו יהיה המשך בכל מקרה...

roni lolipap

New member
האקדמיה-המשך לפרק 2

רק רציתי להגיד לפני שאני מתחילה את ההמשך האם את רוצים שאני אכתוב עם ה" כי הייתה פה ילדה שאמרה שזה שטותי.קיצר,בבקשה תגיבו האם אתם רוצים שהסיפור ייכתב בצורה אחרת.הנה הפרק: אז ג'יימס ולילי קיבלו את הציונים הכי גבוהים בבחינות של הסמסטר ועברו לחצי השני שלו.מכיוון ששניהם קיבלו ביחד 2,400 סימולאנס,ג'יימס הזמין את לילי לארוחת ערב יוקרתית. ג'יימס:אז...איך היה המבחן
לילי:בסדר...זה היה משו על תורת המוזיקה... ג'יימס:וואלה
חשבתי שסתם ניגנת. לילי:הלוואי
ככה זה היה הרבה יותר קל
ג'יימס:כן..אני משער ככה.. לילי:ואותך
אתה לא פשוט ציירת
ג'יימס:גם,וגם הייתי צריך לענות על כמה שאלות על ציירים מפורסמים... לילי:וואלה
בטח היה קל ג'יימס:כשאתה משנן את זה חמש שעות רצות-כן זה קל לילי:חחח מלצר:שלום אני המלצר שלכם להערב,מה תזמינו
לילי:אני אזמין שרימפס וקאלמרי ג'יימס:אני אזמין סרטן ופילה דניס-עם רוטב. מלצר:ההזמנה שלכם תגיע עוד 20-25 דקות או פחות.בונאפטי. לילי:גראסאיס
ג'יימס:את יודעת שזאת מילה בספרדית נכון
לילי:אופסי... ג'יימס:אז... לילי:אז.... בני כמה האחים שלך
ג'יימס:ג'ונס בן 17 לילי:עוד מעט פה ג'יימס:ג'נסיס היא בת 14 לילי:בתיכון
איזה כיף לה... ג'יימס:ג'ון הוא בן 10 וג'ס בן 3. לילי:אז אתה וג'נסיס גרים ביחד
ג'יימס:כן.יחד עם אמא ואבחורג. לילי:טוב... ג'יימס:אז מה הולך עם האחים והאחיות שלך
לילי:לולה היא התאומה שלי,בת 20,רון הוא בן 17,אלי בת 15,שון בן 12,בת'אני בת 11,ואורן בן שנתיים. ג'יימס:וואו. לילי:כן... ג'יימס:או הנה המלצר. המלצר מגיש להם את המנות והם אוכלים להם בשקט,בזמן שהלהקה מתחילה לנגן את השיר האהוב ביותר של לילי. לילי:אויש הם מנגנים tomarrow
ג'יימס:את אוהבת את השיר הזה
לילי:מאוד
ג'יימס:רוצה לרקוד
ג'יימס ולילי רוקדים לאור הנרות,ואחריהם באים עוד כמה זוגות. המשך יבוא. \ תגיבו.

למעלה