האקדמיה-המשך לפרק 1
אז הנער החתיכון והמתוק הזה
שג'יימס התיישב לידו,הוא ג'ונסון.אומרים,או לפחות,אומרות,שהפרצוף של ג'ייסון הוא כמו פרצוף של מלאך מהשמיים.ג'יימס חושב שהוא סתם איזה אידיוט שאוהב את עצמו. אז בסוף מתברר שג'ונסון סתם איזה אידיוט שאוהב את עצמו,אבל בחור די נחמד.ראש נבחרת הפוטבול.הם עכשיו מדברים בזמן שהמורה ישנה (כן,קראתם נכון,המורה ישנה
) ג'ונסון:אז...פגשת חתיכה היום
ג'יימס:האמת היא שכן...קוראים לה לילי ג'ונסון:אל תבנה על לילי. ג'יימס:למה}-(
ג'ונסון:יש מלא בחורים באוניברסיטה שמאוהבים בה עד מעל הראש.אין...מה שהם יכולים לעשות בשביל לילי. ג'יימס:אני לא דואג.במילא לא ציפיתי שלילי מקדוגל'ס תצא איתי.רק שיש לנו פגישה בשש בכיכר שיינינגסון. ג'ונסון:מה
|
לילי מדקוגל'ס בקולג'
ג'יימס:רק שניה,על איזה לילי דיברנו כרגע
ג'ונסון:על לילי דייקלטאפ
רק שניה,היא לילי מקדוגל'ס
אז..ג'ונס צעק כל כך חזק עד שהמורה התעוררה...והמסיבה נגמרה..ושיעור אומנות נגמר.... ג'ונס:אז נתראה בשש בכיכר שיינינגסון. ג'ונס חיקה את לילי.זה יצא בדיוק כמוהה.
. ג'יימס":זה נשמע בדיוק כמוהה
טוב ג'ונס.זה המקום
ג'ונס:כן,כיכר שיינינגסון.שווה.תגיד לי מה קרה באייסיקיו. ג'יימס:בסבביישן. אז...ג'יימס מגיע אל כיכר די יפה.אבל גם קצת מוזרה.הוא ניגש אל אבן ענקית,חלקה,שעליה היה כתוב: "כאן נרצחה גברת אנג'לויה פרסולה שיינינגסון, ע"י טרוריסט שרצה להגיע אל האוניברסיטה. 1960-1999" לילי:הי צייר. ג'יימס:היי
לילי מרימה לו את הראש מהאזור שמתחת לפנים ומושיבה אותו בספסל קרוב.הם מדברים. לילי:אז...אתה יכול לצייר כל דבר
ג'יימס:שלא זז,כן,נראה לי.אם יביאו לי צבעים מתאימים ואת הדבברים הנכונים. לילי:אתה חושב שאתה יכול לצייר בשבילי משהו
זה מאוד חשוב לי. ג'יימס:כן,בטח. לילי מגישה לו תמונה שלה ושל עוד בחור
. ג'יימס:אמממ מי זה
לילי:זה החבר שלי
לשעבר
ג'יימס:אז..לצייר אותו ואתך ביחד
לילי:לא
רק אותי
סליחה אבל בתמונה הזאת יש לי את הפוזה הכי מתאימה
לאחר שעה של דיבורים ופלירטוטים
,ג'יימס ולילי ממש קצת התאהבו אחד בשני. ג'יימס:אז....יש לכם יחסים טובים במשפחה
לילי:ברור
אבא שלי מזה מפנק אותי,וגם אמא שלי.אולי,אם אתה צריך רמז,יש לי שש אחים קטנים
. ג'יימס:אההה יחסים טובים.אני מבין שאבא שלך אוהב... לילי:ילדים
מאוד.הוא ממש אוהב ילדים.הוא קובע פגישות מיוחדות רק בשביל לבקר ילדים במצוקה. ג'יימס:המשפחה שלכם נשמעת מושלם מדי. לילי:היא בכלל לא.שמעתי את אבא ואמא שלי רבים בגלל עסקאות הסמים הרבות שהם הצילחו עם כיסוי חברת העסקים של אבא. ג'יימס:רק שניה,את עכשיו מסוממת
לילי:לא
אבא שלי התחיל עם הסמים רק כדי להרוויח עוד כסף.החברה די יורדת. ג'יימס:אוקי... לילי:מספיק לדבר עלי.מה הולך עם משפחת...מה השם משפחה ש'ך
ג'יימס:דנסי.והמשפחה שלי מחולקת לשניים: אני גר עם אמא ואבי החורג,ואחות שלי,ועוד שני אחים שלי גרים אצל אבי ואמי החורגת. לילי:אוי...הם התגרשו
ג'יימס:כן.זאת הייתה תקופה כיפית
. לילי:
ג'יימס:כל אחד ניסה לשחד אותנו במתנות שעלו להם בערך אלף שקל,אין אני אהבתי את התקופה הזאת
.בעצם,אני עדיין בתקופה הזאת
לילי:נייס.אז הם כבר קנו לך פלאפון
ג'יימס:שניים
ועוד מהדור השלישי
אין אני יכול להזמין אפילו אוכל מהפאלפון... לילי:אם כבר מדברים על זה... אז...לילי וג'יימס הלכו לדוכן סושי והזמינו 40 מנות.את יודעים,להתחלק. ואז הם הגיעו למעונות.ג'יימס ליווה את לילי למעונות. לילי:לילה טוב ג'יימס,זה היה הדייט הכי טוב (והיחידי
) שהיה לי בחיים. ג'יימס:לילה טוב
ואז ג'יימס התחבר לאייסיקיו השיחה: "יואו ג'ונס מן
הבחורה מטלטלת מיופי
" "כן,ראיתי אותה אתמול אחרה"צ.הבחורה לוהטת כמו אש
" "אבל.." "אבל...מה
אוי אלוהים אל תגיד לי את זה
" "כן,אפילו לא נשיקת לילה טוב." "אלוהים את פתטי
אם הייתי עם בחורה כזאת הייתי כבר מת עליה
" "טוב יש לי מחר מבחן ציורי,"לצייר כד משעמם למוות"" "כן,לי יש מבחן בפסיכולוגיה"האתם אתה אנושי באמת,או שזו ההשערה שלך
" "לילה" "טוף" וג'יימס וג'ונסון הולכים לישון,ולילי הולכת לחדר של החברה הכי טובה שלה. לילי:יאו מירי הוא כזה חמוד ומתוק ומקסים ומהמם והוא כזה קול והוא צייר והוא חמוד חמוד חמוד
מירי:אוקי להירגע מותק
את עוד מעט הורסת את כל החדר מהקפיצות ש'ך. לילי:סורי
הוא פשוט כזה מתוק
מירי:אויש מותק שלי...אל תתני להם להסתכל לך על ה.... לילי:היי
זאת מילה אסורה בחבורת "בנות יפות"
מירי:טוף....יאללה עוד מעט את תהרסי לעצמך וגם לי את המניקור
ואת הפדיקור
ואת העיצוב שיער
טוב קיצר,ספרי לי את כ-ל הפרטים על המאמי הקטן... לילי:טוב,ג'יימס,כיתת ציור,שיער ארוך חלק,חום בהיר,עם כובע,עגיל,אף חמדמד,אישיות שאת מתעלפת. מירי:די כבר לילי
את חייבת למצוא את הפגמים שבו.אחרת הוא מזויף. לילי:טוב,אני אנסה. מירי:טוב יאללה
צריך להגיד לשאר החברות ולעשות לך מסיבת פיג'מות
לילי:ואז אני אקח לנו את החומר הדרוש למבחן מחר מהחנוני של הכיתה.לילי ומירי ביחד אומרות "שנוחצקי"
אז הבנות האחרות בחבורתן המקובלת מאוד של מירי לילי הן: כריסטי,לילה,מוצ'קינטה(יערה) וסיסי. ההמשך מחר
תגיבו