האקדמיה לצחוק!!

האקדמיה לצחוק!!

אני רושם למי מגיע לזכות למה: דופה - אצלהם הכל אותו דבר עם המסך הזה שהם מחליפים בגדים ובלב בלה.. קומיקאי אמיתי אמור לדעת להצחיק בלי תלבושות ותפאורה!! המקום שהם ראויים לו - מקום 3 ... יותר מזה לא מגיע להם!! המקום שהם יזכו - לצערי הרב אני חושב שהם יקחו את המקום השני. יוסי וטירן - טוב אז עליהם אני יכול להגיד שבלול וטבלול בלי התורכים הללו אף אחד לא היה מכיר אותם בכלל!! הבדיחות שלהם לרוב לא מצחיקות.. המקום שהם ראויים לו - מקום 2 הם יותר טובים מצחי הנודניק ודופה הסתומים.. המקום שהם יזכו - הם לדעתי יהיה מקום 3... צחי - ידעתם שנוסבאום כותב לו את כל הבדיחות!! קומיקאי אמיתי מספר את הבדיחות של עצמו!! הוא לא מעלה בי אפילו גיחוך!!! הבן אדם לא מצחיק בכלל!! המקום שהוא ראוי לו - מקום 4!! הוא גרוע מכל האחרים המקום שיזכה לצערי הרב.. הוא יהיה הזוכה!!! אדם מסכן משכונת עוני(זכרו זו תכנית שאוהבת רייטינג היא לא תביא לזכות למישהו מרמת אביב ג'..)!! הדר- או הדר הדר היא "הקומיקאית שבאמת מגיע לה"!! היא קורעת מצחוק את רוב הבדיחות כותבת בעצמה לדעתי היא רואי לתואר הקומיקאי של המדינה!! המקום שהיא רואיה לו - מקום 1 - אין ספק!! המקום שהיא תזכה-לדעתיולצערי היא תהיה מקום4 כי הקהל אוהב את צחי!!

Woogyman

New member
הופעות הגמר של המתמודדים

הייתי בצילומים של ההופעות (זה מוקלט, ישולב עם השידור החי ביום שישי) והנה דעתי. אין כאן שום ספויילר על ההופעות עצמן או על הנושאים שלהם, רק הביקורת שלי והדירוג. צחי היה פשוט זוועה. באמת שבאתי בגישה חיובית, אבל הוא לא הצליח להוציא אפילו חיוך. ההופעה הכי גרועה שלו בכל התחרות, וכל הקהל שם בטח גם הסכים כי כמעט לא צחקו. זה אמנם לא יפריע לו לזכות (עד שההופעה הזאת תשודר, התוצאות כבר יהיו פחות או יותר קבועות), אבל עדיין הופעה זוועה. דופה במקום השלישי מבחינת ההופעות היום. הופעה טובה אבל רגילה מדי, כזה צחוקים של חברה' מהצבא, לא משהו שראוי לזכות איתו בתוכנית אבל בהחלט ראוי מקום גבוה. אם הם יהיו במקום שני או שלישי, אני אשמח. הדר - הפייבוריטית הנצחית שלי, פשוט קורעת. עשתה קטע מצויין. היא אמנם מדורגת היום במקום השני מבחינת ההופעות (לפי דעתי) אבל היא הייתה מצויינת, אני עדיין נזכר בקטעים מההופעה שלה וצוחק. יוסי וטירן נתנו את ההופעה הכי טובה היום, שהיא לדעתי גם ההופעה הכי טובה שלהם בכל התחרות. בדיחות מעולות בקצב היסטרי, הופעה מושקעת עם אביזרים וכתיבה טובה. אם זה היה משודר בתחילת ההצבעה, הם בטוח היו זוכים. מצד שני, ההצבעה כבר תהיה בסיום כשזה ישודר, אז קשה לדעת אם זה יספיק לעזור להם. אם להסתמך על ההופעות, יוסי וטירן או הדר יזכו (אבל בפועל זה לא ממש ישנה). מה שכן, התאכזבתי שההופעות מוקלטות. היו צריכים לתת להם להופיע בשידור חי בארנה מול הקהל, כמו בניצנים של כוכב נולד.

yoooni

New member
הזילזול של להקליט מראש פקד אותם

לאורך כל הדרך, ועם טונות הרייטינג שזה עזר להם לקבל
.... אין שום סיבה להעלות תוצר מביך בשידור חי.

למעלה