האקדמיה לצחוק

Woogyman

New member
האקדמיה לצחוק ../images/Emo110.gif

ההצבעה לגמר כבר נפתחה? מה המספרי סמס (ולאיפה שולחים את ההודעות) של כל אחד? בעד מי אתם?

מטר9

New member
אתה צריך

לשלוח SMS למספר 4040. 12 להדר 18 ליוסי וטירן 21 לשלישיית דופה 22 לצחי אירני אני מאוד מאוכזב מהפיינל 4 של האקדמיה כי ממש לא היו חסרים שם אנשים מצחיקים (נוסבאום, טלי, מיכל, אבי לוי, מירב...) והארבעה שנשארו הם ממש לא הדובדבן שבקצפת... הדר היא היחידה שם באמת מצליחה לגרום לי לצחוק ולכן אני בעדה יוסי וטירן ביינונים כאלה... אם לא היה להם את הקטע של התורכים אף אחד לא היה יודע מי אלה בכלל. בקטעים שלהם בחוץ (התורכים והשירים של יוסי) טובים מאוד, ההופעות שלהם מזעזעות. דופה וצחי פשוט מזעזעים! הם מעולם לא הצליחו להצחיק אותי ואם זה היה תלוי בי הם היו עפים כבר בפרק השני (כי עדיין לילך ורויטל היו יותר גרועות...)

amitooshacham

New member
כולם להצביע ליוסי וטירן!!

ולנסות לראות את עבדכם הנאמן בקהל ביום שישי

yes REAL

New member
אני מעדיף להצביע לקומיקאים מקוריים.

יוסי וטירן העתיקו אחד לאחד (כולל המחוות, דחיפת המיקרופון בפרצוף והמניירות) את "בוראט", הדמות הגאונית של עלי ג'י. אם היה לקברניטי האקדמיה טיפת דיגניטי הם היו עושים משהו בנידון.

n l m

New member
חחחחחחחח באמת?

והם עוד אומרים בראיונות זה דברים שכל הזמן נהגנו לעשות כשאכלנו ארטיק או ראינו טלוויזיה או דברים כאלו דברים שהמצאנו וזה נורא משמח שדברים שהמצאנו עכשיו נכנסים לקהל

n l m

New member
אני עם דופה

ואם לא הם אז הדר בכל מקרה רק שלא יהיה צחי

Eil

New member
דופה טובים, אבל

מה לעזאזל קרה להם אצל דודו טופז? מישהו ראה את התכנית אתמול בה התארחו האקדמאיים? כולם לא היו משהו, אבל "דופה" היו ממש מביכים. אף אחד לא צחק, המערכון היה לחלוטין לא מובן, לא מצחיק ותמוה מאוד. מצאו להם פריים טיים לפשל בו.

n l m

New member
את זה אני לא יודע

נרדמתי מייד אחריי יוסי וטירן

למעלה