האקדמיה היום

../images/Emo58.gif למי שעף באקמיה..

טוב זה היה ברור במילא... עפו 2 היום.. הראשון נוסבאום - רק נבחר וכבר עף חבל... היו צריכים להחזיר את אורבך במקומו... השניה היא.... חבל שבת עפה.. זאת טלי.. לפחות הדר לא עפה. טוב אז מי נשארנו: צחי - תופס תחת יותר מדי אפילו אם יקריא ספר טלפונים מול קהל הוא לא יעוף.. הדר - גו הדר גו הדר היחידה שנשארה המצחיקה... אני הייתי בעד חמישה אנשים רק היא נשארה לי.. יוסי וטירן - לא יודע למה אבל נראה לי שהם ינצחו... הם בסדר.. דופה - חארות!! פרצוף אחד מכוער ועוד פעמיים!! שונא אותם הם לא מעלים בי גיחוך אפילו!! נקווה שהדר תזכה..

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif חבל

וואלה האמת חשבתי שנוסבאופ יצליח. אבל חבל שטלי עפה טבו אני צריך לראות את הוופעה כדי לשפוט כי טלי בהופעה האחרונה היה לה פיצוץ צחי יזכה לדעתי רק בגלל אהבת הקהל אליו, לדעתי לא מגיע לו, הוא רק צריך להעוות את עצמו ויזכה לצחוקים.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

חבל שטלי הלכה אבל היא לפחות הכינה את עצמה לזה וגם רצתה לצאת בחצי גמר אז סבבה לה נוסבאום לפי מה ששמעתי ממש נדפק בגלל החלוקה לקבוצות יצא שנוסבאום קיבל 83 ודופה קבלו 60 ודופה נשארו אני כבר מצפה בקוצר רוח לפרק של האקדמיה כשהם עוזבים לראות מה תהיה התגובה שלו חחחחחחחחחחחח

הפרק..

הדר - הייתה קורעת!!! הייתי על הרצפה מרוב צחוק כולי בדמעות!! יוסי וטירן - תסבירו לי איך הם קיבלו את הציון הכי גבוה?!!? הם לא העלו בי אפילו גיחוך!!! זה ממש ממש נורא.. הם צחי 2!! אבי נוסבאום - לדעתי יוסי וטירן היו צריכים לעוף.. טוב בעיקר שזה לא הדר..

n l m

New member
מסכים איתך

חוץ מהקטע עם שרי אריסון שהיה חביב הקטע היה גרוע אבי נוסבאום הצחיק אותי עם ה"555555" למרות שאני הכי פחות אוהב אותו מבין השלישייה הוא היה צריך להשאר במקומם הדר הייתה ממש טובה ואני כבר מחכה לשבוע הבא לראות את טלי ודופה שלפי דעתי יהיו הרבה יותר טובים משניי ליצניי הרחוב האלו ועוד דבר מה הייתה המטרה לעזאזל של השיר העלוב הזה? לא מצחיק בכלל

maya567

New member
דווקא השיר היה הכי מצחיק... ../images/Emo166.gif

היום היה די עלוב. הדר היתה היחידה שהצחיקה. נוסבאום יותר מדי לחוץ, וזה גרם לו להרוג פאנצ'ים של בדיחות. איפה אורבך איפה?

בוביץ

New member
הדר באמת הייתה קורעת מצחוק

לדעתי ההו-פעה הכי טובה משל כל המתמודדים מכל ההופעות. יוסי וטירן היו פשוט יבשים0חלק מהדבירם שאמרו לא הבינו, ואני לא מבין איך הקהל צחק בכלל.

מטר9

New member
אווווף

נוסבאום המלך שוב עף! יוסי וטירן היו גרועים! לא צחקתי אפילו פעם אחת... נוסבאום היה קצת לחוץ וראו את זה עליו, אבל הרוב היה ממש טוב (הקטע עם הפיתה הרג אותי...) גם הדר הייתה מאוד טובה אני השלמתי עם העובדה שלא משנה מה יקרה האפס הזה צחי ינצח (הבן אדם הזה לא מצחיק בכלל) ולכן כבר אין לי יותר מדי ציפיות... לצערי הרב אני חושב שמבין השלישייה (צחי, טלי ודופה) טלי תעוף (למרות שהיא הכי טובה שם) ולכן נשאר לי לקוות שהדר תפציץ ותנצח כי חוץ ממנה כולם שם גרועים...

maya567

New member
../images/Emo164.gifצילמו את 2 התוכניות ביחד?

כי היום הראו רק את נוסבאום והחבר'ה...

maya567

New member
זה נראה לי לא הגיוני שצילמו ביחד

הרי בביפ משודרים פרקים במהלך השבוע, אז אם העיפו את טלי ועוד לא שידרו את זה - מה יקרה? היא תשאר בלופט עוד שבוע, כשהיא בעצם יודעת שהיא עפה, או שבביפ יראו שגם היא עזבה, ואז זה מוציא את כל העניין מהתוכנית של יום שישי... בקיצור, זה נראה לי לא הגיוני

Eil

New member
זה הגיוני בהחלט

כל פרק משודר לפחות שבוע אחרי שצולם, טלי לא תמשיך להסתובב בלופט עכשיו אחרי שהיא עפה, אלא ישודרו הפרקים שצולמו לפני שבוע כשהיא עדיין לא עפה.

Eil

New member
זה הגיוני בהחלט

כל פרק משודר לפחות שבוע אחרי שצולם, טלי לא תמשיך להסתובב בלופט עכשיו אחרי שהיא עפה, אלא ישודרו הפרקים שצולמו לפני שבוע כשהיא עדיין לא עפה. ואגב, ברוך שפטרנו, הבחורה פשוט מעצבנת ברמות שקשה לתאר.

בוביץ

New member
זה הגיוני גם בגלל

שהיום ומחר וגנראה גם ביום שלישי לא ישודרו פריקם חדשים של האקדמיה,, וביום רביעי ישודר השח של יום שישי

Gazoyz

New member
אין מה לעשות צחי זה חומר לקומיקאים

אתה צודק אולי באמת גם אם הוא יקריא ספר טלפונים הוא לא יעוף .. אבל זה הקטע, צחי הוא בדיוק חומר לקומיקאי מבחינת הדיבור המראה התנועות הוא פשוט בנאדם מצחיק, חשבתי שגם נוסבאום חומר לקומיקאי ולא יעוף אבל כנראה שטעיתי .. בכל מקרה, הגמר יהיה לדעתי יוסי וטירן מול צחי

למעלה