האקדמיה-הגמר:

lnofar

New member
אני באמת לא מבינה

אותכם ,,,למה אתם כ"כ שונאים את צחי הוא ממש ממש ממש ממש ממש חמוד... הוא מצחיק באמת ולא כמו יוסי וטירן... צחי פשוט לכל האורך היה גאוני אני בעד!!!!!! חוץ מזה לא נמאס להדר להצהיר לעולם שהיא רווקה????נו די אפשר לחשובה שהיא בת 100 כולה בשנות ה20 יש מלא רווקות כמוהה מספיק עם זה העם דורש חומר חדש

האקדמיה-הגמר:

יו!! איזו הפתעה!! ממש אני בשוק..חח.. סתם.. מאכזב בדר בייתה צריכה לזכות ורק בגלל סיבה אחת-היא מצחיקה!! לגבי ההופעות הדר - הופעה מושלמת הייתי על הרצפה צחי - הופעה משעממתת!!! למה הוא זכה תנו לי סיבה!! חוץ מהתנועות הממפגרות שלו אין סיבה להצביע לו.. דופה - חוץ מהקע עם הבילבי הכול היה פשוט מ-ש-ע-מ-ם!! יוסי וטירן - בעעעעעעע הופעה לא מצחיקה בגרוש!!

maya567

New member
אני הצבעתי להדר ולדופה

הדר היתה מאד מאד מצחיקה, והקטע שלה היה היחיד שבו צחקתי בכל רם מכל הקטע. חוץ מזה, הגעתי למסקנה שאני מאד אוהבת את ההומור של דופה (שגורם לי בעיקר לתגובת "מה לעזאזל קרה פה? חהחהחה"). צחי היה די עלוב היום. וגם הקטע של יוסי וטירן לא היה ממש מובן. לא הבנתי איך נוסבאום לא שאל את ההורים של טירן את השאלה המתבקשת - מה לעזאזל הם חשבו כשהם קראו לו כך. ומצ"ב תמונה של הגב של יוסי מיום הסטודנט אתמול. שימו לב שהוא הולך לכל מקום עם התיק האדום של האקדמיה - מתלהב קצת.

amitooshacham

New member
לא!!

לצחי לא הגיע לזכות!! ההופעה שלו הייתה גרועה, בדיוק כמו כל שאר ההופעות שלו באקדמיה, חוץ מהראשונה. הוא נתן הופעה ראשונה טובה, ומאז כולם ממשיכים להצביע לו גם אחרי הופעות על הפנים. "וואי איזה מצחיק אני, אני נכנס לאותו דרך המושב של הנוסע"
יוסי וטירן רוּל

Woogyman

New member
הגמר היה מאכזב. ../images/Emo110.gif

קודם כל, הם קיצרו משום מה את ההופעה של הדר. היא עשתה עוד קטע מצויין על חווה אלברשטיין ששרה את "סופרסטאר" ומשום מה זה נחתך. צחי היה כל כך מטומטם. תדעו לכם שאת כל האנשים שראו צוחקים בקהל בקטע שלו - צילמו קודם. הם לא באמת צחקו ממנו. כמו כן, גם הסרטון שלו בהתחלה היה הרבה יותר ארוך משאר המתמודדים. טוב שזה לא מכור. עכשיו, דבר נוסף שהפריע לי בגמר היה פשוט הזלזול. הייתי בארנה וזה היה פשוט זוועה. היו שלוש שורות של כסאות ששמורים למשפחות של המתמודדים, ואת כל שאר האנשים (לא משנה אם הזמנתם כרטיסים או לא, כל מי שרצה פשוט נכנס) תקעו לעמוד שלוש שעות כשהם נמרחים על גדרות שעוד שניה נופלות ולא רואים כלום מהבמה, היינו צריכים לראות את הכל בשני מסכים שהיו בצדדים וראו בהם את הכל הפוך. המנהל במה היה מניאק, ויותר מדי מתלהב מעצמו. הוא ביקש בהתחלה מכולם למחוא כפיים אבל אמר "אתם יכולים לוותר על הצרחות האידיוטיות המתלהבות". סליחה? מה נראה לך, אנחנו באופרה? צריך למחוא כפיים בנימוס ובשקט? תנו להתלהב קצת. בנוסף, 99% מהגמר (כולל קטעים מסויימים על הבמה) היו מוקלטים מראש או ערוכים ולא ממש אותנטיים. היה קשה לתת למתמודדים להופיע בארנה? אם כבר טרחנו והגענו לשם כדי לעמוד שלוש שעות כשילדים קטנים וכל מיני פרחות דוחפות אותך מכל הכיוונים, לפחות שנראה משהו על הבמה. אבל לא, הכל היה מוקלט והיה עדיף להישאר ולראות את התוכנית בישיבה בבית מאשר בעמידה על מסך הפוך. פשוט זלזול טהור בקהל. בנוסף, שצחי בכלל לא היה מצחיק ולא הצדיק שום דבר מהזכיה הזאת, אבל זה נושא אחר כבר.

Sole Survivor

New member
פעם ראשונה שראיתי

ולפי הגמר אז יוסי וטירן היו היחידים שהעלו על פניי חיוך השאר לא היו מצחיקים במיוחד לא דופה למרות שהם נחלאויים

מטר9

New member
כרגע ראיתי את פרק הסיום?

מי שחשב שצחי לא יזכה שירים את היד. עכשיו תורידו אותה מהר כדי שאף אחד לא יראה... מי שחשב שלצחי מגיע לזכות שירים את היד. עכשיו תורידו אותה מהר כדי שאני לא אראה! קצת על ההופעות:
שלישיית דופה: ההופעה שלהם הייתה פשוט מביכה! אני מסתכל עליהם וחושב: "עם זה בחרתם לעלות לגמר? עם הקטע הזה חשבתם שתזכו?? באמת חשבתם שהקטע הזה מצחיק מישהו???" אני הסתכלתי על הקטע ופשוט לא ידעתי אם לצחוק או לבכות... זה היה קטע מזעזע, איום ונורא שפשוט בושה לחשוב שהחברה האלה הגיעו לגמר.
הדר לוי: אחת מההופעות היותר חלשות שלה, אבל עדיין ההופעה הכי טובה מכולם. (מה זה אומר על השאר...?) הקטע עם ליאור מילר קרע אותי וכל השאר היה בינוני +. למרות שזה היה לי ברור שהיא לא תזכה, אני כל כך קיוויתי בשבילה...
יוסי וטירן: ההופעה הכי טובה שלהם אי פעם (אבל עדיין, פחות טובה משל הדר) היו להם כמה קטעים טובים יותר, כמה קטעים פחות (ממש פחות) אבל בסך הכל נהנתי מההופעה שלהם.
צחי אירני: אחרי הקטע של דופה חשבתי שיותר גרוע מזה לא יכול להיות. טעיתי. ובגדול. הקטע שלו היה מזעזע מכל צורה שלא מסתכלים עליו. לא צחקתי, לא גיחחתי ולא חייכתי אפילו לא פעם אחת. לפי דעתי, הבדיחות שלו פוגעות באינטיליגנציה של הצופים, וזה מזעזע אותי שיש אנשים שההומור שלו באמת מצחיק אותם. למרות שזה היה ברור שדופה יגיעו מקום רביעי, צחי מקום ראשון, והדר ויוסי וטירן שני או שלישי, אני עדיין קיוויתי שישראל לא תאכזב אותי ושצחי לא ינצח. אבל התאכזבתי. התאכזבתי קשות. לחשוב שיש אנשים שבאמת צוחקים מהילד ההיפראקטיבי הזה (שמישהו יוציא לו כבר את הבטריות!) פשוט מזעזע אותי, ומאוד מאוד התאכזבתי... ודבר אחרון לגבי התוכנית עצמה: בשביל מה לאסוף המון אנשים למרינה בהרצליה אם גם ככה הכל מצולם? כל הרעיון של הגמר נראה לי כל כך מטופש...

מסכים ב100% אף פעם לא הסכמתי עם

מישהו כמו שאני מסכים עכשיו!! אתה כ"כ צודק!! הדר הייתה הכי טובה ברבעייה שעלתה לגמר(בגלל שיש לי יס אני רואה רק את ההופעות וע"פ ההופעות הכי קורעת הדר!!)

בוביץ

New member
ממה ששמעתי

הקהל באולפן לא צחק לצחי אז טיפלו בזה בעריכה כלומר הוסיפו צחוקים מההופעות שלל האחרים ובהופעה של צחי פשוט לא היו צחוקים.

מטר9

New member
ועם זאת...

זה היה ברור שהוא ינצח... אני לא אומר שהמשחק מכור, אני פשוט חושב שהצופים התעוורו (ובאמת שאין לי מושג ממה)

זה היה כזה ברור שהוא ינצח!!אפילו

שהדר הייתה צריכה לנצח... אם צחי ניצח אז רק בגלל תנועות חיים הכט הסתומות שלו.. ועל זה לא מנצחים..

Eil

New member
באמת ובתמים אני לא מבינה

איך צחי זכה? עד עכשיו, כמעט כל מי שדיברתי איתו על התכנית לא סובל את צחי. אז נכון, ילדים בני שמונה מתחברים לאינפנטיליות שלו, איך בדיוק זה מביא לו ניצחון סוחף?החברים באקדמיה מודעים לזה וכל הזמו צוחקים עליו ועל העובדה שההפקה דוחפת אותו קדימה בכוח. סליחה מאוד, אבל גם בהופעות וגם בריאליטי, צחי היה הכי טרחן, זחוח, לא מצחיק, מעצבן, שחצן ומתלהב מעצמו. גם מבחינת האישיות וגם מבחינת החומרים יו"ט היו צריכים לנצח, או דופה. גם אחלה אנשים, גם קומיקאים מעניינים, והכי חשוב: לא נראים כמו גמל מסטול שהשתינו לו על השיער. בושה וחרפה.

בוביץ

New member
בגלל שהוא לא אומר שהוא מצחיק

צחי פשוט לא מצחיק נקודה, הדר לפחות מצחיקה.

yoooni

New member
סליחה על המשפט הבא, אבל...

נמאס לי מבנות שמצביעות לפי מראה... אז הבנו שהבנות בארץ משום מה החליטו שצחי יפה (זה סוג חדש של יופי, ממש עכשיו נכנס לשוק...) אבל בין להיות יפה (בערבון מוגבל
) ובין להצחיק יש הבדל גדול.... צחי לא מצחיק הוא דביל. אנשים, הוא אפילו לא יודע לכתוב... יוסי וטיראן לעומת זאת עשו היום עבודה מעולה, וגם הדר הבריקה פה ושם.

Eil

New member
סליחה באמת

נעלבת בשם המין הנשי לדורותיו. צחי יפה? בזה שאתה חושב שזה הטעם של בנות ישראל בגברים אתה בהחלט עושה עוול גם לטעם שלנו וגם לאינטלגנציה שלנו. אם בנות היו הולכות על מראה, הן היו מצביעות לפורמן או נוסבאום, ואם על אישיות רגישה וביישנית - לטירן. מי שהצביע לצחי הצביע לו כי הוא מהצ'כונה, פרחח-רחוב כזה שביקומים מסויימים זה נחשב למגניב. אם לדרג את כל הסיבות להצבעת עמישראל (ובתוכו גם הבנות) בעד צחי, אני חושבת שהמראה שלו ממוקם פחות או יותר במקום האחרון. רק תראה את סוג המעריצים שהיו מתנפלים על האקדמאים בעודם בלופט או במתחם ארנה: כל הבנות בגילאי 10-18 נדבקות לנוסבאום, לפורמן, ליוסי וטירן. כל הילדים בגילאי 8-16 נדבקים לצחי. כל השאר מתחלקים פחות או יותר שווה בשווה במעריצים. בנים, אפשר להירגע. לוק הלמה לא עושה לנו את זה.

למעלה