האצת פאלם

ולאד

New member
האצת פאלם

לאחרונה נתקלתי במספר תוכנות להאצת פאלם (מעין over clocking אני מנחש). מה הסיפור? מה הסכנות והאם זה שווה את הטירחה? (בפרט אני מתכוון לתוכנת ה After Burner בגרסה 3.0) תודה

qwertyx

New member
אני אישית לא משתמשף אבל

כנס לפאלם גיר, תקרא קצת על התוכנה, אתה יכול גם להגיע משם לhomepage שלה ולקרא עוד. כעקרון זה עובד, יש קצת בעיות, אבל בעיקרון אנשים מרוצים מאוד. כל עוד אתה לא מכוון את מהירות השעון לערכים אסרונומיים, אין סכנה. חשוב לקרא את ההוראות. כמו כן תסתכל בדפים קודמים בפורום, יש אשקון שדן לעומק בנושא כולל אילו קונפיגורציות צריך להתאים בתוכנה לעבודה חלקה.

yoovee

New member
draining betteries...

ההאצה היא במחיר זלילה מואצת של הסוללה. מה שבכלל יפה ב-PalmOS זה שהיא לא ממש מצריכה מעבד מהיר לפעולה רגילה. אם אתה לא מבצע איזשהוא חישוב/חיפוש/עיבוד ממש קטלני, לא נוצר מצב שאתה ממש ממתין לפאלם שיגיב, וגם אם כן, אתה תמתין לו מספיק זמן גם עם האצה והשניות שתחסוך לא שוות את זה שהסוללות נרצחות. אגב, למרות שיש אפשרות להגדיר את ההאצה לתוכנה מסוימת בלבד, לא תמיד בעבודה באותה תוכנה יש צורך במהירות! למשל בתוכנה לקריאת מסמכים, מהירות אולי תועיל לחיפוש, אבל ברוב הזמן שפשוט קוראים, זה יהיה בזבוז כוח מוחלט. my 2 cents...

למעלה