ניתן לאוסיף זכרון שזה יאיץ במידה מסויימת את מהירות המחשב אך לא את מהירות האינטרנט. מהירות האינטרנט תלויה בעיקר ברוחב הפס שאתה מחובר אליו, רוצה יותר מהיר תשלם יותר לספק אינטרנט + בזק/כבלים.
העית כלומר הרבה דברים ברג'סטרי גורמים לרשת/אינטרנט לעבוד לעת יותר גם בנתב. האמת היא שאת השיפורים הטובים ביותר אפשר למצוא באתרי האקרים לכן לא אפרסם אותם! דבר נוסף שאישית אני לא ממליץ במיוחד בניידים ועוד יותר למי שלא יודע איך זה overclocking כלומר לגרום למעבדי ו/או למעבד הגרפי ו/או לזיכרון לעבוד במקצבים מהירים יותר ממה שלכאורה הם יתרונות מעבד 1.8 לדוגמה יעבוד ב2GHZ ללא בעיות אבל זאת בתני שהמאוורר מספיק טוב כדי להוציא את החום הנוסף שנוצר (בנייד האפשרות להחליף למאוורר חזק יותר מוגבלת). רוב הזיכרונות 400MHZ יגיעו עד 416MHZ ללא בעיה חלקם גם ל450MHZ~ הבעיה היא שאין דרך לדעת איך הרכיב מושפע מזה עד לקריסה שלו. לכן מה כן ומה לא אני בעד בדיקה וסידור רג'סטרי MTU נוגע לכמה גודל הפאק שעובר ברשת...(יש תוכנות שעושות זאת מצוין) בדיקה והסרה של רוגלות כלל כמה וכמה של WINDOWS עצמו. אני נגד אוברקלוק למי שלא יודע ומכיר את המשמעויות של זה.