האצה

ofirelb

New member
האצה

קודם כל שלום לכולם אני אופיר(18 מהמרכז) ואני חדש בפורום יש לי או יותר נכון להורים שלי מכונית מסוג מיציבושי סופר לאנסר שנת 93. עשיתי איתה פתיחה מ 0 ל 100 ב10 שניות במישור א. האם זה נחשב לזמן טוב? ב. יש טיפים שיכולים לעזור לי לשפר? נ.ב האוטו הוא בעל גיר אוטומטי

FireBird

New member
עם מציצובישי

סופר לנסר, אוט´ , ל-א עשית 10 שניות (אולי הספידומטר עשה, אבל המכונית לא)

ofirelb

New member
חבר שלי היה איתי באוטו ומדד עם

סטופר, 10 שניות בדיוק. אתה לא רוצה אל תאמין

עתיד18

New member
דיי זה חרטה !!

מיצובישי אוטומטית עושה כחדה באיזור ה12 שניות, תוסיף לזה את התישנות הרכב (הלכו כמה סוסים לעולמם) גלגל החלקה של הגיר טיפה שחוק יותר (איבוד כח גדול יותר) הגיר בטח כבר לא מעביר חלק כמו פעם (איבוד עוד כמה מאיות) הכל ביחד אומר לי, שאתה לא עושה 0-100 בפחות מ12.5 שניות מה שכן, הספידומטר, ביחד עם הדפיקות של הסטופר (עוד פעם אתם קונים של עדי ? אומרים לכם סייקו, מה קשה להבין) יכולים להפחית זמן בעזרת כיול גרוע

אילן די

New member
הנתונים

הרשמיים של "סופר" לאנסר 93 הם 9.8 בידני ו- 11.6 באוטומט. זאת כמובן כשהאוטו באיזור ה-15K ק"מ כשהמנוע כבר נפתח. במקרה הזה - הזמן הזה חלף עבר. חשוב שהבחור יבין שמה שאומר הספידומטר לא בהכרח מייצג את מה שקורה בפועל.

ran levi

New member
10 שניות נשמע קצת מפוקפק

ועוד אוטומט? בכלל הופך את העיניין למדע בידיוני

ran levi

New member
יש לי אותה מזמן במחשב

אבל אתה יכול לעשות חיפוש בגוגל

sronis

New member
אז מה אתה רוצה, מדליה??

ברוך הבא לפורום. 1. מיצובישי סופר לנסר אוטומטית שנת 93 עושה 10 שניות למאה כמו שאני לוקח בפתיחות אימפרזה טורבו. (אתה יודע מה, כדי שלא תשאל איזה אוטו יש לי, אני פשוט אוסיף "בריצה") 2. 10 שניות זה זמן מעולה למשפחתית, גבולי לספורטיבית. 3. טיפים שיעזרו לך לשפר על אותה המכונית האוטומטית? כן. שחבר שלך יעזוב את הסטופר המקולקל שלו וידחוף מאחור. רוני

ofirelb

New member
אני רואה שאתם לא רצניים...

בקשר לזה שהאוטו ישן אני יכול להגיד שהאוטו הוא אוטו מושקע שמור עבר טיפולים בזמן וכ´ו ככה שמבחינה מכנית הוא במצב מצויין למרות שהוא קצת ישן. בקשר להאצה- אני לא מאיץ ישר מ D אני מוריד להילוך הראשון של האוט´ סוחט אותו עד 7 טור מעביר לשני וגם אותו סוחט ורק אז ל D מה שנותן לאוטו פתיחה חזקה במיוחד. ותאמינו או לא עשיתי את זה פעמיים פעם אחת ב 11 ומשהו שניות ופעם אחת ב10 ומשהו שניות. מי שלא מכיר את האוטו הזה שלא ידבר סתם ,זה אומנם מיציבושי אבל זה אוטו דיי מהיר

עתיד18

New member
אנחנו דפוקים בשכל !!

בטח שהיצרן קבע 11.9 לאוטו, אבל היצרן פשוט לא ידע להאיץ, אתם מבינים הוא (היצרן) האיץ כאשר התיבה על "די" והוא מושך כל הילוך רק עד 3 "אלף טור", תגיד על מי אתה בא לעבוד ? לי היתה קורולה 7 חודשים, גם 1600 אוטומטית, והייתי משאיר (זאת היתה התקופה שהייתי מתלהב) לאנסרים, סופר לאנסרים, לנאיכסים, ועוד ועוד מאחורה...ואני במדידה הכי אופטימית שלי הגעתי ל11.2 וגם זה לפי דעתי אם תוסיף זיוף וודאי של הספידומטר, וזיוף אפשרי של הסטופר, תגיע ל12, שזה הנתוני יצרן והכל יושב "כמו שצריך" לך לישון על האף ותנגב את הנזלת, כי יש לך עוד חלב של ערסים עם ספויילר של אימפרזה על השפתיים...... עתיד - ברגע של געגוע לקורולה...זהו עבר לי

sronis

New member
לאאאא, אתה לא רציני

אני מוכן להסביר מה אתה מנסה להוכיח? רוצה ל"השוויץ" שהלנסר מהירה? סבבה. הלנסר שלך מהירה. אם תרצה אני גם אגיד שהיא עושה 6 שניות למאה. אז מה? כולה עוד אוטו משפחתי אוטומטי, עם כל הכבוד. אני גאה בך שעשיתי 10 שניות (סחיטת הטורים עד 7000? אתה מנסה להרוס אותה?) אבל אני מוכן להתערב שכל הונדה סיוויק, למשל, מאותה שנה, תשאיר לסופר לנסר עשן, וגם היא לא מגיעה ל-10 שניות למאה... טוב, על מה אנחנו רבים בכלל? יאללה, רוץ להשוויץ לחבר´ה שיש לך אוטו ספורט. רוני, הולך עכשיו להכנס לכל הפורומים באינטרנט ולטעון שהיאריס של אמא שלו עושה 9 שניות למאה... ייפי...

כולם לראות את התמונה - ויש הסבר...

אז זה בא ברגע של מקוריות... (שלי!) תוודא ששמת 95 נטול ולא דלק טילים... :) רוני אחר, שהולך לעשות 0-100 מייל ב3 שניות וגם זה אם מתחשבים בכל הזמן שלוקח לי להעביר את ה8 הילוכים של ה יונדאי אקסנט 96 המ-ד-ה-י-מ-ה שלי :)

אילן די

New member
רבותי הוא צודק

כשסוחטים את ההילוך הראשון ומגיעים לרמת סחיטה של 7 טור נוצרת תופעה הדומה לסחיטת מיץ תפוזים. מעוצמת הסחיטה ההילוך מפריש נוזל שמזין את המנוע ונותן לו המון כוח. התופעה מתעצמת כשסוחטים גם את ההילוך השני כמתואר בהודעה של אופיר. שימו לב בבמוו 745 שבמקום ידית הילוכים - במוו השכילו להתקין מסחטה רבת עוצמה. לאופיר: ניתן לשפר את סחיטת ההילוכים ע"י התקנה של בלנדר מאיכות טובה בין התמסורת של תיבת ההילוכים למנוע. סחיטה נעימה

sronis

New member
וואלה?? אני רץ לקנות את המסחטות

הכסופות החדשות האלה ולשים במקום הידית הילוכים!! תודה!!
רוני

urizv

New member
האצה

גם אני עשיתי מ0 ל100 ב10 שניות עם גיפ 89 בדיוק כמו הלנסר

למעלה