האפרנטיס 03x10

../images/Emo58.gif310

סטפני - כ"כ לא הגיע לה לעוף, כבר מזמן היו צריכים לפטר את כריס המעצבן. סה"כ היה פרק מעולה, כמו כל פרק בעונה הזאת. זו הסדרה היחידה שבא לי פרק של שעה וחצי שיש בה רק הדחה אחת. מגנה
כרגיל שולטת בעיקר קנדרה המלכה
וטאנה. פרומו: לדעתי שוב, ניפוח של פרומו, אבל יכול להיות שזה יהיה מעניין לראות אותם עובדים תחץ לחץ של זמן, והראו הרבה את אנג'י כך שנראה שהיא תהיה הPM. פייבוריטים: 1. קנדרה
2. (בהרבה)טאנה.

willo

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעניין. במגנה טאנה וקנדרה הוכיחו שהן יתקדמו רחוק, נראה לי שאם הם יפסידו קרייג הולך (רק כי לברן יש חסינות). בנט וורת' אנג'י מאכזבת אותי פרק שני ברציפות וחבל, כריס לא יגיע רחוק ואלכס כמו שכבר ציינתי בעבר הוא לא רק טוב צריך לתמוך בו ממניעים ציוניים. בפרק הבא אם מגנה יפסידו הייתי מהמר על קרייג ואם נט וורת' אז על כריס. אני לא אתפלא אם הרביעיה הסופית תכלול את אנג'י, טנה, קנדרה ואלכס. בכל מקרה אין בסדרה הזו פרק משעמם בינתים וטוב שכך.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 310 (או 11 במספור HEAD)

פרק נחמד. המשימה קצת ממחזרת את משימת ההמבורגר של תחילת העונה - תכנון מוצר חדש -> קביעת שם -> למידת הכנת המוצר -> מכירת המוצר. למרות שזה הרגיש קצת ממוחזר עדיין המשימה הייתה נחמדה. אלכס שבתחילה נטען ונרמז על נטיותיו המיניות מתגלה כפלרטטן לא קטן. ברין - הגם שהיה PM לא ממש התבלט במשימה הזו ואת מירב הקרדיט יש לזקוף לבנות שגם הביאו את הרעיון לפיצה (המרכיבים, השם) וגם את התכנית השיווקית. ברין פשוט חייך והסכים עם כל מה שאמרו. ההתמקדות במריבה של אלכס וכריס הצביעה כי השניים יעמדו ראש בראש בבורד-רום ככה שמתח מי הפסיד לא היה קיים. טראמפ הגיע לבורד-רום עם החלטה קבועה מראש - הוא ממש לא מחזיק מסטפני ובעוד הוא מצליח לראות את הפוטנציאל הטמון בכריס הוא כבר היה מוכן להיפטר מסטפני בערך חודש. הפרומו לפרק הבא מבטיח לחץ מאילוצי זמן. האם שוב כריס ישתולל לאור הנסיבות ? אם כן והקבוצה שלו תפסיד - הוא ילך הביתה. אם מגנה יפסידו אני דווקא אהמר על ברין ולא על קרייג.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif וגם קצת לעונה 2

פרק מצוין, כמו כל העונה. דווקא המשימה הזכירה לי את פרק הדונאטס מעונה 2 ולא את הפרק הראשון בעונה הזאת, לא יודע למה. עצם העובדהשאת מגנה ראו בדיוק ארבע שניות די אמר לנו שנט-וורת' יגיעו לבורד רום. דווקא חוץ מהריב בין כריס ואלכס, והעובדה שסטפני קצת פישלה, לא ראינו סיבה אמיתית (כמו בשאר הפרקים) ללמה הם הפסידו, ולכן, לא משנה את מי טראמפ היה מפתר, זה היה מרגיש לא נכון... פרק הבא אני מהמר שטאנה וכריס/אלכס יהיו הפי.אם וכריס יפותר.

למעלה