האפמן חוזר למכבי???

kirk hammet

New member
מה זאת אומרת

מה צ´ורה עושה במכבי !? צ´ורה הוא יותר סמל מרוב שאר השחקנים , הוא מפלצת ריבאונד כמו בשוק (לא עוד משחקים שמכבי תפגר בריבאונד !) והוא הסנטר הכי טבעי בקבוצה. והוא היה ב-NBA אז אני מבקש מכל המלעיזים לשתוק.

פו-הדוב

New member
kirk תקרא ותגיב

תראה אני חושב שבדקות שצ´ורה יקבל ובמחיר שלו היה עדיף כבר להשאיר את שטרנלייט שיפוצף מכות ויקח ריבאונד. צ´ורה בעונה האחרונה נתן דקות מנוחה כסנטר שני בעונה הזאת הוא על תקן שטרנלייט בגלל שבשוק את וויצ´יץ´ ישחקו בעמדה 5 ן-4 הנפלד ספר ושלף 4 ו-3 לצ´ורה לא נשאר מקום ליותר מעשר עד חמש עשרה דקות שבשבילם ובשביל כבודו היה עדיף שטרנלייט שיותר צעיר ואם יקבל דקות יכול לתרום לא פחות מצ´ורה. ואגב מבחינתי סמל זה שחקן שנמצא לפחות שני שליש מהקריירה שלו בקבוצה ובזמן זה מנהיג אותה כמו אמסלם לדוגמא כך שאני לא מחשיב את צ´ורה כסמל, היחיד שהוא סמל במכבי כרגע זה נדב הנפלד. ביי אסף

kirk hammet

New member
מנגד

צ´ורה הוא לפחות גורם בהתקפה שלא כמו שטרנלייט , עם שטרנלייט מכבי שיחקו ארבעה נגד חמישה בהתקפה. הוא אפילו לא ציפה לקבל כדור. וצ´ורה גם שיפר את ההגנה שלו ואני חושב שמכבי עשו בשכל כשהשאירו אותו. אתם עוד תראו שהוא ישחק לא מעט. סמל זה אחד שהאוהדים יותר מחוברים אליו , בשבילי. והאוהדים של מכבי תמיד אהבו את צ´ורה (הוא לא בדיוק אהב אותם , אבל זה בגלל שהוא חיית טרף אימתנית ורצחנית)

למעלה