האפמן שוקל אפשרות לחזור למכבי ת"א
Ynet: פרסום ראשון: נייט האפמן, סנטר מכבי תל אביב בשנתיים החולפות , יצר קשר בימים האחרונים עם מקורבים לקבוצה והתעניין באפשרות שילובו במכבי גם בעונה הקרובה. זאת, עקב קשיים בהם נתקל האפמן בחתימה על חוזה מובטח ב-NBA משה גוזגל, אמיר בוגן הסנטר האמריקני של מכבי תל אביב בשנתיים האחרונות, נייט האפמן, בחן לאחרונה את אפשרות חזרתו לאלופה הישראלית ואלופת הסופרוליג. האפמן בן ה-26, השוהה בארצות הברית, התקשר בימים האחרונים למספר אנשים המקורבים להנהלת מכבי תל אביב ובדק את אפשרות חזרתו לקבוצה בעונה הקרובה. לאור פנייתו של האפמן, במכבי בוחנים את האפשרות להשאיל את חוסיין בשוק, הסנטר הטורקי שהוחתם הקיץ, לקבוצה אירופית, כדי לפנות מקום להאפמן. "אני לא יודע משהו חדש מנייט האפמן", אמר ל-ynet, מאמן מכבי תל אביב, דייויד בלאט. "דיברתי איתו מספר פעמים הקיץ, אולם לא על חזרתו לקבוצה. בזמן האחרון, רבים שואלים אותי על חזרה אפשרית של נייט ועל כך שהוא מעוניין, אבל אני לא יודע על אפשרות כזו". גם בהנהלת מכבי ת"א, דחו את האפשרת שהאפמן יחזור: "מכבי סיימה את רכישת השחקנים לעונה הנוכחית", אמר ל-ynet גורם בהנהלת מכבי ת"א. האפמן: כוכב על באירופה, עוד פרי אייג´נט ב-NBA מאז חזר לארצות הברית, נייט האפמן לא שבע נחת, לפחות לא מבחינת עתידו המקצועי כשחקן NBA (כידוע, לאחרונה נישא האפמן לבחירת ליבו, ג´ניפר). האפמן, כוכב על בקנה מידה אירופי, מצא כי הצוותים המקצועיים של קבוצות ה-NBA השונות, לא מתרגשים מדי מחזרתו ליבשת אמריקה והתרגשו עוד פחות, כשדרש (לפי הפירסומים בישראל) חוזה מובטח לשנה או שנתיים, שיזכה אותו בסכום מוערך של כשני מיליון דולר. האפמן הוזמן להיבחן בפני מספר קבוצות NBA, חלק מהפרוצדורה השגרתית לפרי אייג´נטס (שחקנים חופשיים) המנסים את מזלם בליגה. עם פתיחת עונת ההעברות ב-NBA - ה-1 ביולי (תאריך שממנו ואילך רשאיות הקבוצות לנהל משא ומתן עם פרי אייג´נט) גילה האפמן, כי הציפיות שלו אינן תואמות את אלה של הקבוצות שהביעו בו עניין. קבוצות אלה לא הסכימו להתחייב בפניו על חוזה מובטח בסדר גודל כזה והיו מוכנות לדון עימו על חוזה אפשרי, רק לאחר שיוכיח עצמו במחנות קדם העונה בחודש אוקטובר. האפמן, ככל הנראה, אינו מוכן לחכות למחנות קדם העונה (הנפתחים אחרי תחילת הליגות באירופה), בסופם הוא עלול להישאר ללא קבוצה. מסיבה זאת, עתידו של האפמן, עדיין לוט בערפל, כשברקע הקבוצות ממשיכות בהחתמת פרי-אייג´נטס נוספים, ההופכים את סיכוייו ליותר ויותר קטנים. הקבוצות שהוזכרו כמועמדות הנלהבות יותר להחתמתו: גולדן סטייט ווריורס, דאלאס מאבריקס, אינדיאנה פייסרס, מיאמי היט, טורונטו ראפטורס, סאן אנטוניו ספארס ויוסטון רוקטס.