האפמן חוזר למכבי???

roy_ma

New member
האפמן חוזר למכבי???

שמועות וידיעות של השעות האחרונות מספרות, שהאפמן פנה למכבי בבקשה לחזור אליה.

ממש לא נראה לי

מצב שבו האפמן ימצא את דרכו בחזרה למכבי ת"א. הקבוצה כבר קנתה את בשוק ווויצ´יץ ולכל הידוע לי אין עודף מזומנים. למען האמת, אין תקציב להבאתו של האפמן. בנוסף לבעיות התקציביות הדבר יצור חוסר איזון בקבוצה... מי ישב על הספסל ?? אם תשאלו אותי, מכייוון ובעיקר בגלל שלהפמן דרישות כספיות מוגזמות והעובדה שאין לו סיכום עם קבוצה באן בי איי יביאו לחתימתו בקבוצה אירופית בדרג הגבוה. לא במכבי ת"א!

yonatan #14

New member
בדיוק ההפך

בואו של האפמן ( אגב אני מצידי מבטל את האופציה הזאת לגמרי ) יחזיר את האיזון בקבוצה , לא יגרום בעיות תקציביות כי מכבי התכוונה בהתחלה לשלם לו סכום גבוה מלכתחילה , מה גם שהיא תשלם לו פחות ממה שהובטח לו לפני חודש . האפמן עדיף מבשוק , אמנם אני מאוד מרוצה בסופו של דבר מבשוק אבל האפמן יש רק אחד

kirk hammet

New member
לא נכון

מכבי לא יכולים לבטל את החוזה של בשוק או משהו , ולכן בכל מקרה האפמן לא יגיע כי אין כסף ובאמת לא יהיה איזון

kirk hammet

New member
ואגב

וויצ´יץ´ ובשוק שווים יותר מהאפמן , נקודות וריבאונד והגנה פר משחק. מה גם שצ´ורה נשאר.

yonatan #14

New member
דבר ראשון

בשוק יושאל לקבוצה כלשהיא , והחוזה שלו יועבר אליה , פלוס הכסף שמכבי תרוויח מההשאלה . שנית , גם אם ההשואה שלך הייתה במקום , היא לא נכונה . שחקן אחד תמיד יהיה יותר יעל משני שחקנים , גם אם הם עולים עליו בתפוקה סטטיסטית . אבל זה ממש לא קשור , אנחנו מדברים פה על בשוק + וויצ´ץ´ או האפמן + וויצ´יץ´ להזכירך , ולמרות שבשוק מעולה במשחקי ההכנה של נבחרת טורקיה לאליפות אירופה , האפמן וויצ´יץ´ לצידו יהיו טובים יותר

kirk hammet

New member
אתה מבין את הבור בהגנה שזה יצור ?

בסופרלוליו זה באמת הלך למכבי טוב , אבל האפמן לא יכול לשמור על רשארד גריפית´ , ו-ווצ´יץ´ בטח שלא יכול. עם רבראצה הוא הסתדר רק כי רבראצה היה גם ככה עצבני וגרוע כל השנה אז הוא עשה פאולים מהר.

kirk hammet

New member
ועוד משהו

למה לעזעזל נדמה לך שאיזשהי קבוצה בישראל יכולה להתמודד עם העלויות של בשוק ?

האפמן שוקל אפשרות לחזור למכבי ת"א

Ynet: פרסום ראשון: נייט האפמן, סנטר מכבי תל אביב בשנתיים החולפות , יצר קשר בימים האחרונים עם מקורבים לקבוצה והתעניין באפשרות שילובו במכבי גם בעונה הקרובה. זאת, עקב קשיים בהם נתקל האפמן בחתימה על חוזה מובטח ב-NBA משה גוזגל, אמיר בוגן הסנטר האמריקני של מכבי תל אביב בשנתיים האחרונות, נייט האפמן, בחן לאחרונה את אפשרות חזרתו לאלופה הישראלית ואלופת הסופרוליג. האפמן בן ה-26, השוהה בארצות הברית, התקשר בימים האחרונים למספר אנשים המקורבים להנהלת מכבי תל אביב ובדק את אפשרות חזרתו לקבוצה בעונה הקרובה. לאור פנייתו של האפמן, במכבי בוחנים את האפשרות להשאיל את חוסיין בשוק, הסנטר הטורקי שהוחתם הקיץ, לקבוצה אירופית, כדי לפנות מקום להאפמן. "אני לא יודע משהו חדש מנייט האפמן", אמר ל-ynet, מאמן מכבי תל אביב, דייויד בלאט. "דיברתי איתו מספר פעמים הקיץ, אולם לא על חזרתו לקבוצה. בזמן האחרון, רבים שואלים אותי על חזרה אפשרית של נייט ועל כך שהוא מעוניין, אבל אני לא יודע על אפשרות כזו". גם בהנהלת מכבי ת"א, דחו את האפשרת שהאפמן יחזור: "מכבי סיימה את רכישת השחקנים לעונה הנוכחית", אמר ל-ynet גורם בהנהלת מכבי ת"א. האפמן: כוכב על באירופה, עוד פרי אייג´נט ב-NBA מאז חזר לארצות הברית, נייט האפמן לא שבע נחת, לפחות לא מבחינת עתידו המקצועי כשחקן NBA (כידוע, לאחרונה נישא האפמן לבחירת ליבו, ג´ניפר). האפמן, כוכב על בקנה מידה אירופי, מצא כי הצוותים המקצועיים של קבוצות ה-NBA השונות, לא מתרגשים מדי מחזרתו ליבשת אמריקה והתרגשו עוד פחות, כשדרש (לפי הפירסומים בישראל) חוזה מובטח לשנה או שנתיים, שיזכה אותו בסכום מוערך של כשני מיליון דולר. האפמן הוזמן להיבחן בפני מספר קבוצות NBA, חלק מהפרוצדורה השגרתית לפרי אייג´נטס (שחקנים חופשיים) המנסים את מזלם בליגה. עם פתיחת עונת ההעברות ב-NBA - ה-1 ביולי (תאריך שממנו ואילך רשאיות הקבוצות לנהל משא ומתן עם פרי אייג´נט) גילה האפמן, כי הציפיות שלו אינן תואמות את אלה של הקבוצות שהביעו בו עניין. קבוצות אלה לא הסכימו להתחייב בפניו על חוזה מובטח בסדר גודל כזה והיו מוכנות לדון עימו על חוזה אפשרי, רק לאחר שיוכיח עצמו במחנות קדם העונה בחודש אוקטובר. האפמן, ככל הנראה, אינו מוכן לחכות למחנות קדם העונה (הנפתחים אחרי תחילת הליגות באירופה), בסופם הוא עלול להישאר ללא קבוצה. מסיבה זאת, עתידו של האפמן, עדיין לוט בערפל, כשברקע הקבוצות ממשיכות בהחתמת פרי-אייג´נטס נוספים, ההופכים את סיכוייו ליותר ויותר קטנים. הקבוצות שהוזכרו כמועמדות הנלהבות יותר להחתמתו: גולדן סטייט ווריורס, דאלאס מאבריקס, אינדיאנה פייסרס, מיאמי היט, טורונטו ראפטורס, סאן אנטוניו ספארס ויוסטון רוקטס.

ההערה הכי מטומטמת שאי פעם קראתי

האפמן לא יכול לשמור על גריפית???פפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי זה גריפית בכלל?שוב הקשבנו לעופר שלח יותר מידי???גריפית "הנורא" לא נתן משחק אחד טוב באמת בחצי הגמר וגמר היורוליג.ואני דווקא זוכר משחקים שהוא סיים עם 2 ו 4 נקודות.את היכולת שלו(וגם את העצלנות והלוזריות) כולנו מכירים ממכבי.כל סיפורי "ההשתפר" הם בולשיט מובחר מבית היוצר של עופר שלח.הוא נשאר אותו שחקן בדיוק,מוכשר אומנם,אבל לא מגיע למשחקים חשובים ולא מתקרב בכלל לאזור חיוג של האפמן. ואגב-חשבת שאולי יהיו לגריפית דווקא בעיות להסתדר עם המהירות של האפמן בהתקפה,גאון של אמא??? נ.ב. ב"סופרלוליו" האפמן עשה צחוק מבשוק שאתה כל כך רוצה להביא למכבי.מסקנה?על תתעסק בנושאים שאין לך מושג בהם,תודה ושלום.

kirk hammet

New member
ומצד שני

ראינו איך האפמן הסתדר עם היווני הענק הזה של אריס , פאפאדופולוס נדמה לי שזה השם. מישהו עם כח בא ועושה להאפמן בית ספר והאפמן לא כל כך התסדר עם בשוק , עובדה שזה היה משחק של מעט נקודות , שניהם.

עוד שטות

האפמן קלע 29 נקודות ביד אליהו מול פילזן במשחק אולי הכי טוב שלו העונה. בתורכיה הוא קלע 15 נקודות באחוזים מצוינים רק מה?הוא כמעט לא קיבל את הכדור.בשוק לא עבר את ה10 נקודות בשני המשחקים. אני לא אומר שהאפמן הוא הגירסה הארופית של דיקמה מוטומבו(רק מה?גריפית עוד הרבה פחות טוב בהגנה),ממש לא(והמשחק הרע בהגנה מול הארקליס נבע בעיקר מבעיות מוטיבציה)אבל הטענה שמכבי לא צריכה להחתים את השחקן המצטיין שלה בשנתיים האחרונות שהוא במקרה,בלי ספק בכלל,הסנטר מספר 1 בארופה בגלל בעיות מץ´ אפ בהגנה מול האופציה מספר 4 של קינדר בהתקפה היא אחד הדברים המגוכחים ששמעתי(וזה בלי קשר לזה שלדעתי כל סיפור "החזרה של האפמן למכבי" לא יקרה).

kirk hammet

New member
כששחקן לא מקבל כדור

זה אומר שהוא לא יוצא לקבל כדור או נע למצב שיהיה אפשר למסור לו כדור.

אתה פשוט חייזר

תגיד לי, דיברתי על עונה שלמה????במשחק הספציפי הזה האפמן לא קיבל כדורים(וסנטר כן תלוי בחברים שלו).הוא זרק רק 7 פעמים לעומת 13 פעמים של בריסקר למשל.אני חוזר שוב -במשחק הספציפי הזה. אני לא מבין-יש לך טענות ליכולת ההתקפה של האפמן???ליכולת שלו להתפנות ולקבל כדור??כי אם כן אז באמת עדיף שתתפטר מלהיות אוהד כדורסל ותעבור לבישול. ואה כן,אין ספק שבשוק יהיה הרבה יותר טוב התקפה.

kirk hammet

New member
תראה

מעולם לא הייתי אוהד של האפמן , על אף העובדה שאני אוהד מכבי , כי הבחור אהב להיכנס עם הראש בקיר ולגמור התקפות לבד בצורה שלא תיאמן. בקשר לבשוק - הוא מקטפת ריבאונד התקפה ושחקן קבוצתי. הוא לא יצור לעצמו מצבים כמו האפמן ואני מודע לזה. אבל הוא גם לא ייתקע את הקבוצה.

kirk hammet

New member
שמעתי.

וזה לא היה העניין , בכל מקרה השטות הזאת לא הייתה רצינית

kirk hammet

New member
לא יודע כמה גבוה

בכל זאת , רב הקבוצות בדרג הגבוה לא מחכות עד עכשיו בשביל להחתים שחקנים. לך תדע , אולי מגדל ירושלים ישנו את שמם למגדל באר שבע תמורת חצי מיליון דולר לעונה והוא יבוא אליהם.

פו-הדוב

New member
אורן שאלה לי אליך

אורן שאלה לי בשבילך מה בדיוק הולכת להיות הרוטציה בין הגבוהים במכבי? אורן מכבי גם בלי האפמן בבעיה קשה עם הגבוהים, למשל מה עושים עם הנפלד הופכים אותו לעמדה מספר שלוש או מושיבים על הספסל? (וכבר ראו במכבי מה קורה שהנפלד עולה מהספסל הוא לא מסוגל לעשות את זה ולא נוח לא עם זה). מה המקום של יואב ספר וגור שלף שמשחקים על אותן עמדות של הנפלד ושל פארקר או טל בורשטיין שלפרקים ישחקו בעמדה מספר שלוש במכבי? והדבר הכי תמוה מה צ´ורה עושה עוד עונה במכבי? ביי אסף שאגב אוהד הפועל ת"א בכלל

הרוטציה מוסיפה המון..

כך לפחות חושבים רבים... אני אישית, לא כ"כ מסעים עם זה ולמעשה מסכים עם רוב טענותיך ... אף על פי כן, יש לציין, כי ישנם מצבים שריבוי שחקנים שכזה יכול לעזור. לדוגמא, בימים חלשים של הקבוצה או של שחקנים אישיים... אני אישית לא רואה בעיה גדולה בנושא הגבוהים, וויצ´ץי מחליף את בשוק/האפמן, וספר את שלף יחליפו את פארקר, הנפלד או בורשטיין, החילופים בעמדות יהיו יותר מהירים בין העמדות... צ´ורה יהיה סנטר שלישי.

למעלה