האפי ניו הייר!

RaVeN IYI

New member
XD זה לא ממש ספוילר אבל..

גין שליייי *פאפיאייז* גיןןןןן
תעשה לי שועלים קטנטנים ונאנוס ביחד את כל הקפטנים של סול סוסייטיייי ניאאאאא X3 ~

yuval chan

New member
מכירה בקושי, והייתי צריכה להקדיש

לך ציור אבל הציור של הרוקיה בתחפושת ארנב לא עולה,וטל לא סורק את הציורים :/

Fay Wood

New member
שנהטובה ^________^ ../images/Emo168.gif

אני מתה מעייפות, צווחתי ביחד עם אנשים לא מוכרים את הספירה לאחור של השנה (XD;), רבתי עם אנשים שיוםראשון כן יגיע ולא ישר יוםשני (;;), ונחשו מה?? היום יוםראשוןןןן!!!111111 ^____________^ הוא הגיע! הוא פאקינג הגיעעע!!1111 ^___________^ כפרעליו~
תמונת תצוגה חדשה למסנג'ר, מישו?

Envious

New member
אווקי סיכום שנת זוגות אנבאקי

XD באקי מאד מוכשרת ..<< טוב !~ נעבור סדרה סדרה. ואני מתחילה *תופיםתופיםתופיםלוחגותופחים* היקארואקירה D: החיה ~! והפסנתרן שלו ~! שעוני והנר. מופסה סימבה סקארסימבה גילוי אריות D: סליידרובין קובוסימבה במבי ואבא שלו ~! *_* הבואש והארנב !~ נודלס חמוץ מתוק D: קירהסטסונה. ריטסוקהוסוווווווווווביייייייייייייייי ..<< שיניצ'ירו ונאנמי ראן יורו סורה ונאו נאגאסה ..עם זה עם השיער הירוק T_T המקלדת ואנבי !~ D: אנבי אדוארד תמותו כולכם שיועעעעעעעעעע ליעת תעשי לי ילדים קטנים =[ דארקקראד סאטושידאיסוקה ריסהריקו=זבל אבא של סאטושי וסאטושי ~! אהאה? אש וגרי ~! O: ג'יימס ובוצ' ..XD זה כמו ביצ' XDD צ'אריזרד ואש *_______________* ויש לה פיק כזה את יודעת XD לבאקורה העמע :p נארוטוסאסקה גאאאאאאאאאאאאראאאאאאאאאאאליייייייייייייייייייייי. OMG!!!!!!!!!!!! it's LOOOOOOOOOOVEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צמחי האהבה שמלבלבים בכל פינההההההההההה ;____________________; (וזאת הייתה התוספת של באקורה לעניין, עכשיו לצערה היא חוזרת לשבת בצורה מדכאת על הרצפה ליד המחשב כי אנבי מרביצה לה שהיא מתקרבת למקלדת ועכשיו ;;. אה, היפה והחיה 2. אני אראה את זה בזמן שהיא מרביצה לי ;;. מריאו!;;) יו איזה קרציה !~ יוהאו ~! הורוהורולאן רגע זוג סטרייטי ראשון ~! פאוסטאלאיזה !~ D: באקו אמרה P: אהה !~ אזמרלדה והפסיכי הבישוף ?~ נזכרת בפורום אינו ;; אקיטויוקי D: קיווהאבא המאמץ שלו ?! איימהיוקי איימההארו איימהשיגורה וכוליי ..<< כי זה לא יגמר. אינוסאשי ~! איצ'יגוצ'אד-סאדו מאזו ? אהאה ? קלטו תמוח הגאוני שלי. ותזכרו !~ אדוארד אל זה רעעעעע מאד ^^ באקו: לא נכון ;;;;;;!!!!!!!!!!!!!! חצופה U_U נאראקוקוהאקו !~ קיקיוקאגומה קיקיואינו אינוקוגה קוגהאיימה קאגורהקאנה האקודושיוהסוס ;; גינגי' ובאן !~ דר ג'אקל שלי D: והוא מזווג אלי תודה. היקארואקירה אמרתיכבר ?~! הראל סקעת והראל מויאל ?!~ טרנקסגוטן גוהןפירקורו גוקווג'יטה סאיאבא של אקירה D: ולא...לא סאי לא עם היקארו אני חוזרת, לא עם היקארו. וואיהאיסומי מיטאני הלוח הראשון של קאיו ? יוקישואיצ'י *דומיה* ;_________; טסואהריואיצ'י ריואיצ'ישואיצ'י קומאגארוריואיצ'י קומאגרו קון D: ועכשיו באקי מביאה קצת איכות מקיו קארא מאו ^_^!~ יורי וולפריים~ גוונדל- גונטר :}~ צ'רי ואני לא יכולה להגיד כי זה ספוילר
סתם צ'רי, אני אוהבת אותה
! אמ. אויש, שכחתי איך 'קוראים לו ;.; נו, הוא וג'ולייה. אתם תדעו על מי אני מדברת. ארג. T_T וכמובן אייסון וריקי, מהיאוי הכי טוב שאי פעם נוצר על כדור הארץ, Ai no KUSABIIIIIIII!!!!!!!!!!! סיגדו, שפחות מין. סיגדו. :X ארג, אין כמו להיות ערה באחת בלילה ושלוש דקות ולהזכר בכל הזוגות מכל הזמנים ^___________________^ אהם. כן. ואני חושבת שזוהר רוהצ את המקלדת. אבל כדאי להתחיל עם עוד סדרות. אמרנו כבר... שיקאמארו-צ'וג'י אורוצ'ימארו-קאבוטו אורוצ'ימארו-ג'יראיה
(כי זה כמו סאסקה נארוטו רק שהם זקנים~) לי-נג'י, כי. ככה. :}!~ וההגענו להארי פוטר ...שלא יגמר לעולם .ף-ף envy is in the house טוםרידל הארי דמבלדור טוםרידל דמבלדור הארי סיריוס +ז"ל ;____; ג'ייקיי קבר ~! סיריוסרמוס דראקו לוציוס !@@!!!! נרקיסהלוציוס האריסנייפ
!!! בשביל חופיתוש סנייפנרקיסה נרקיסהבלטרקיס סנייפלוציוס פשוט מקסים איך הוא משתדך לכל המשפחה D: רוןהארי רון אני D: רוןדראקו רוןהרמיוני רוןויקטור קרום XD וולדמורט וכל אוכלי המוות ? מגניב D: פרד וג'ורג' !!!!! צ'ארלירון בילצ'ארלי ג'יני זבל פלר ואני D: הרמיונילונה סיריוססנייפ סיריוסג'יימס *_* לילהג'יימס טוב דיי :X גרייבאקביל ! רייבןסטארפייר !~ זה קאנון D: למי אכפת גם אם זה לא היה תאכלי זין גדול ~! מוסיקה ברקע ^^ באקורהריו !~ סטוג'ואי יאמייוגי יאמיסטו מאליקוהפסיכי השני מוקובה ונוח XD אודיוןומאליק טויהיוקי יואהטויה אריאולסאיורן טומויוסאקורה קלאוויוה קרוספינל ואני חייבת את זה בשבילי סיוראן סאקורה. כי זה היה הזוג הראשון !~ שלי ;; מיסטי ואני ~! שנה טובה רק למי שקרא את כולם !~ ואם דילגתם. אז יש לי רק דבר אחד לאמר לכם !~ היקארואקירה היקארואקירה D: טיפשים XD

Envious

New member
../images/Emo96.gif זה פאוסט-אלייזה. >:~

ואני רוצה להקדיש לאלייזה המון
, היא הסיבה היחידה שבגללה פאוסט הוא _לא_ הומו.

RaVeN IYI

New member
מיותר לומר שדילגתי על כל ה"פ אך האם

זה הופך אותי לטיפשה?
הא, אנבי? הא? הא? זהו >> לא תקבלי היקאקירה וגם לא פיק אחר כלשהו. ~מחרימהאנבי~ -.-

Gravi4Ever

New member
שנה טובה D:

יאי ^^ 2006 ! ינואר !! שני אצלי - תקנאו תקנאו !! שני : שנה טובההההההה*מועכתאתבר* ויייייייייי בר : בואי נתנשק D: שני : אפשר גם לאנוס אותך? בר : לא, אני קיפוד *מקפצתברחביהבית* שני : אני אזהר >.> אהבה זה כואב! בר : לא.. האהבה לא כואבת. זה הקוצים. שני : איה ;; בר : ניא ~ שני : את לא קיפוד? בר : ניא ~ *פרצוףקיפוד* שני : לא@ קיפוד עושה פרררר! בר: פרררר.. שני : יפה בר. *פטפט* בר : *הבעתעיוות* שני : יש לך גזים? >.> בר : *דוקרתאתשניעםהקוצים* שני : איה ;; וזה ילדים, למה צריך לתת לשני לאנוס אותך בשנה החדשה . נא לא לנסות בבית.

הפי פריגינג ניו ייר!!

שתיהיה לכולכם שנה נפלאה, עם הרבה שעות שינה (כי זה מה שאני מייחלת לעצמי עכשיו;_;), שתפגיזו באנימות ומנגות איכותיות, ושבליץ' לא תדרדר לאבדון... ואל תשכחו ילדים- תאמרו לא לסמים! (וגם לאלכוהול!!!1) P.S- זיגי סטארדט ב-7 לפנות בוקר זה מוי כיף!

נה, בקשר למפגש-

אני זו המשוטטת עם סווצ'ר אדום של הומר סימפסון- וג'אנספורט שחור עם מלא סיכות עליו. |טראומתעזריאלי|

Fay Wood

New member
אני שונאת את האמא הזאת ><; ../images/Emo168.gif

די כבר, נמאס לי לבכות בגללה נמאס לייי >< אני לא רוצה להיות בבית הזה יותר. די, היוםמפגש היוםמפגש היוםמפגש, והיא פאקינג לא תקלקל לי את היום הזה >< גמכן, מאשימה אותי בכל הזבל שהיא גרמה לעצמה >> פתיחה מצוינת של השנה, באמת.

ShuNka

New member
|חיבוקי|

היום מפגש ;; אל תהיי עצובה! גם לך אני אביא חצי משמש! אלא אם כן לא יהיה לי ואני אביא לך חצי צנובר >.>

Hinamori

New member
לקיאריט.

אין לי את-יודעת-מה-אני-לא-רוצה-לספיילר בשבילך XD; אז הנה לך האנה @__@

Hinamori

New member
לאיילת X3

אנו, נהמע אמרה שאת אוהבת אייזן [|שותקת|] אבל אין לי תמונות שלו XX; אזאז ~ רוקיה @@

למעלה