האפטצ'י

האפטצ'י ../images/Emo28.gif

אחרי הרבה הרבה זמן שרוצה אנוכי לכתוב בפורומכם,הנה חזר המחשב הישן האיטי והאהוב שלי,והנה אני ממקמת את עצמי בפורום זה של להקה אהובה זו. אז אני מימבל,ואני מתגוררת איפושהוא בין הבקעה לירושלים,ואני בהחלט אוהבת רוק ישראלי.אין בעיקר.יש לי גם חיפושית בשם זיוה ופצע לא חברותי בפה.והוא כואב. אבל כייף להיות פה ,אז הנני
אה,ולמרות הכינוי-אני משתייכת לחלק הנקבי בעולם. יום נחמד
.

exit_from_here

New member
לה לה לה

הגיע הזמן באמת חתיכת דרעק!!!!!!
סתם סתם... מיקומיישן נעים יש המוון מקומיישן...נא לא לתפוס מקומות מסומנים (את יודעת,יוסי אלפנט,דוכין,שטרית,הנדריקס..כאלה) אני איל ואני האיש הרע (תשאלי את ח"ה). אני רואה שאת דפוקה בראש במובן החיובי של המילה וזה טוב מאוד... חיפושיות גידלתי עד שג'וק ממין נקבה בשם יוקו אונו (כן כן על שמה) הרג את כולם אחד אחד...או שהם ברחו..לא זוכר. פצע לא חברותי?!תביאי אותו לפה!מה זה לא חברותי?הוא סתם ביישן תנסי לשכנע אותו וזה ואתם תסתדרו יופי! כיף להיות פה?זה תלוי אם את קוראת את ההודעות המשעממות שלי או לא! ולמרות הכינוי שלי את מוזמנת לenter from here! ואל תשכחי,בקצה הסקאלה...רדיו בלה בלה!

כפי שאמרתי,האפטצ'י.

זה בסדר,מקומי כבר שמור מלפני עשרות, ואף אלפי, שנים. אני המציל (מלשון מצילתיים) של מערכת התופים. יוקו אונו זה שם מסריח היה לי פעם חיפושית (זבל,זבל!) בשם הזה והיא היתה חילזון. הפצע הלא חברותי שלי הלך למסיבת התה של עליזה,ונדמה שישוב. ברוך הנמצא,וההודעות שלך משעממות אז כדאי שתעבוד על זה. וזכור,הצקב הלאקסה...וידר הלב הלב!

exit_from_here

New member
את שומעת פונץ'?!?!?!?!?שמעווון!!!!!

שמעון אנחנו לא היחידים בעולם ששומעים פונץ'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

exit_from_here

New member
אז למה ונדמה שישוב רעה אחת?!

את עוד תקחי לי את המקום כרשע הפורום. בעצם אחלה...

../images/Emo12.gif כי זה מתחיל ב'נ' !

(ה'נדמה',לא ה'ונדמה'.) חוצמזה שאני לעיתים שומעת פונץ' ז"א,אתה יודע,כל יום זכרון,כמו כולם. ובקשר לרשע,אם תתן לי גויאבה אני אוכל לעבוד על זה.

נעים מאוד...

אני לא הוזה נכון? אנחנו מדברים און ליין בפורום החברים של נטאשה?

שום צ'אט!! ../images/Emo9.gif

עד שאנחנו ממלאים את הפורום...
ואתה צודק, עכשיו כבר לילה...

הו כמה שאני מאושרת.

הפורום זז! יש יותר מארבעה דפים! וברוכה הבאה! נראה לי שמצאנו חברה לאייל. הידד. ועכשיו יש לנו שני רעים בפורום, אז בכלל. איזה יופי.

למעלה