האפוקליפסה

Hellen

New member
האפוקליפסה

עברתי עכשיו על הפורום, קראתי כמה שרשורים על האפוקליפסה, וזה נשמע ממש ממש ממש מעניין, רק הבעייה, שבאף אחד מן השרשורים לא ממש פירטו על זה. רציתי לדעת על זה יותר, אם מישהו יכול להסביר מה בדיוק קרה, ובאיזה מס´ חוברת קומיקס/איזה פרק בסדרה זה היה, אני אודה לו מאוד. בתודה מראש.

אפוקליפס

לפי הסידרה המצוירת אפוקליפס הוא המוטציה הכי עתיקה הוא חיי חיי נצח ונמצא במימד הזמן ויש לו מקדש בו הוא מחדש את כוחותיו

LINKIN PARK!!!

New member
ולמקדש...

אם אני לא טועה, קוראים לשכת הלזאורוס. והמקדש הזה נמצא באחת מהפירמידות העתיקות של מצריים. אפוקליפס לא ממש חי חיי נצח, הוא כל מאה שנה הולך ללשכת הלזאורוס, ושם הוא ישן שנת חורף. זה מה שנותן לו את הכח להמשיך לחיות לנצח. באחד הפרקים קייבל הגיע מן העתיד וביקש את מאקס מן שיעזרו לו להרוג את אפוקליפס ובצדק כי במקרה שאתה לא יודע אפוקליפס רע, מאוד רע. אז הם נסעו אחורה בזמן לזמן שבו בנו את לשכת הלזאורוס כדי להשמיד\להרוס את לשכת הלזאורוס, וכך אפוקליפס לא יחיה יותר חיי נצח. כאשר הם הגיעו ללשכת הלזאורוס אפוקליפס תמן(מקווה שכתבתי נכון) להם מלקודת בכך שביקש ממיסטיק שתתחפש לאפוקליפס, ואז הם תקפו את מיסטיק ובעצם אפוקליפס היה מאחוריהם ותקף אותם ו אז אני כבר לא זוכר אם הם הצליחו או לא. מקווה שעזרתי לך.

Deathatred

New member
לשכת Lazarus

ומי שלא הבין, לזרוס הוא המצורע מהברית החדשה שפגש בישו ונעשה לו נס והוא החלים מהצרעת. מאז, מתקשר השם לזרוס למקרים של ריפוי מחלות סופניות ואף תחיה מחדש.

SaidinsTaint

New member
אתה בטוח?

אני לא מכיר את הסיפור המדויק - אני די בטוח שהוא ממש הוקם לתחיה והוחזר מעבר לקבר

Lion_Heart

Well-known member
אפוקליפס

או בשמו המקורי אל-סבח-נור הוא בן בערך 5000 שנה ! נולד במצריים העתיקה והוא לא בן אלמוות הוא פשוט מעביא את עצמו מגוף אחר שגופו שלו מזדקן

Scaly

New member
כנראה....אני אישית...

לא יודע מה ההתלהבות המרובה לאפוקאליפס.. לא אהבתי יותר מידי את הכוחות שלו...לא שהוא השתמש בהם יותר מידי רובוט כזה...לא משהו...לא מיוחד יותר מידי... ובאף מהפרקים הוא לא הראה את כוחו האמיתי.. תמיד היו לו שליחים.. למרות שאני לא יודע איך זה היה בקומיקס...בכל זאת..לא מתלהב ממנו.

למעלה