האפוקלימון עכשיו

Digi Lista

New member
האפוקלימון עכשיו

הינה ה-פרק לדעתי בעונה הזאת!חוץ מיזה שאני יודעת אותו בעל פה... משום מה הפרק הזה תמיד מרתק אותי מחדש ותמיד אני מוצאת בו נקודות שפיספסתי בפעמים הקודמות(מספר בעל 7 ספרות...),כשהם נמחקים ומגיעים למקום של הנתונים או משהו בסגנון הדברים שהם אומרים ממש מעניינים,אבל כמובן שהקטע הכי אהוב עליי הוא "אז האור שבתוכי הוא של כולם"..."והתקוות של כולן הן תקוותיי" כמה חבל שהעונה הזאת נגמרת מחר...

WoLfN

New member
נכוווווווווווווווווון!!!

פרק שולת!!1 אני מת עליו. אבל של מחר חביב יותר.

lori4

New member
פרק מדהים!

חוץ מהדיבוב שלו, שהוא כל כך גרוע שעדיף לראות ולא לשמוע. אני צריכה להקליט אותו מחדש, כי השידור קפץ(אידיוט!אידיוט!).

פרק נחמד...

שמתם לב יש משהו לא הגיוני- האנשים שבעולם האמיתי צופים כל הזמן במתרחש בעולם הדיגיטלי,אבל איך זה יכול להיות, הרי הזמנים שם לא אותו הדבר, ואם עברו בעולם הדיגיטלי נגיד שבועיים מאז שהם חזרו לשם, אז בעולם האמיתי עברו רק כמה דקות! אז הם צריכים לצפות בהכל בהילוך ממש מהיר, אבל זה לא ככה! מוזר... אגב אני נוסעת לאילת לשבוע, וכנראה לא יהיה שם פוקס קידס!! איזה באסה אני אפסיד את השבוע הראשון של העונה, זה הפרקים הכי יפים!):

Digi Lista

New member
יש בזה משהו...

לגביי הזמנים בעולם הדיגיטלי והאמיתי יכול להיות שהתשובה שמתקבלת מחר היא התשובה לשאלה של מיתר-הזמנים התאחדו,מצד שני אם אני זוכרת(לא לסמוך על זה) נכון הזמנים התאחדו לפי ג'נאי רק אחרי הניצחון על אפוקליון ומכאן השאלה שלך מיתר מאוד הגיונית ורלוונטית עדיין אני תוהה אם כבר רואים את העולם הדיגיטלי איך יכול להיות שכול כך הרבה רואים את הקרב הזה אבל בעונה השנייה רק הדיג'יגורלים החדשים מוזכרים ככאלה שראו(ואוקווה אבל זה לא אותו הדבר),איך שוכחים כזה דבר גדול?מה קרה במשך הארבע שנים האלה שחלפו?איך התקבלו הלדים כשבאו חזרה לעולם האמיתי? תיהני באילת(ואל תשכחי לחזור ולספר חוויות)

cody54

New member
אחלה פרק...

אבל כמו שאמרו קודם, דיבוב מחריד. אנג'וומון קילה קול שבהחלט לא מתאים לה. איזי קיבל קול מעצבן, פתאום גקיימון מלחמתי הפך לגריימון מתכתי (לפי הדיבוב) וכו'. אבל הפרק טוב, הפרק הבא הוא גם כן נחמד, אבל...

למעלה