האסקי ללא בעלים

ארמורגם

New member
האסקי ללא בעלים

כבר כמה ימים שאני רואה כלב האסקי משוחרר ללא קולר ורצועה בשכונה שלי. רק אתמול הצלחתי לתפוס אותו ולקרוא את פרטיו על פי השבב.

הבעלים הרשומים לא עונים לטלפון. הם רשומים בנתניה והכלב נמצא בכלל בכפר סבא. בחיפוש בגוגל לפי מספר הטלפון שלהם מצאתי מודעת מכירה שלו מלפני שנה, כלומר הם לא רוצים אותו.

אם מישהו מכיר את הבעלים (הישנים או החדשים) או מעוניין לקחת אותו (אומנה/אימוץ) נא ליצור איתי קשר.

קרמיט524

New member
קבוצת הסורקים בפייסבוק

אני מבינה שהבעלים נמצא, ומקווה שהם לא מתכננים לנטוש אותו (לא ברור ממה שכתבת אם הם רוצים את הכלב). בכל מקרה, לכל צרה שלא תבוא: יש קבוצה בפייסבוק שנקראת "קבוצת הסורקים" שהם מתנדבים לסרוק על חשבונם כלבים אבודים, וכבר עזרו להמון כלבים אבודים להגיע הביתה.
במידה והם לא רוצים את הכלב, בבקשה תדעכן כאן, יכול להיות שאפשר יהיה למצוא לו מאמץ או לפחות אומנה.

ארמורגם

New member
תודה

הבעלים שרשומים בשבב כבר לא בתמונה. ישנם בעלים חדשים, והשבב לא עודכן. לא הצלחתי להבין איך הוא התגלגל מהבעלים הרשומים לבעלים החדשים. עם זאת הבעלים החדשים הציג לי תמונות שלו עם הכלב בדף הפייסבוק שלו. הוא טען שהוטרינר לא הצליח לעדכן את הנתונים בשבב הקיים, ושם שבב חדש. זאת למרות שבסריקה לא הצלחנו למצוא שבב נוסף. ביקשתי מהבעלים החדשים שיידאג לעדכן את הפרטים בשבב הקיים. הוא גם הבטיח לסרס את כבודו.

בכל מקרה היו מספר קופצים על הכלב הזה שרצו לאמץ אותו במידה והבעלים לא יימצא. הוא באמת התגלה ככלב חמוד וחברותי למרות היותו האסקי.

למעלה