האסון

האסון

שבוע טוב ומצער, האסון המחריד בחוף עזה מחייב מחשבה אמיצה וברורה.... כאיש שמאל שאינו מתבייש "בתואר" סוציאליסט, אני בעד, כי נמשך להפגיז את שטחי עזה, על כל ירי לשטחנו! למשפחה האומללה שנפגעה, אני חושש מאש כוחותינו, גם אם לא במזיד, אבל ללא אזהרה... אם אחנו פגענו בה, מגיעים פיצויים כמו למשפחה יהודית שנפגעה מטרור.... מאידך, אם האש מצידם תמשך... ויהיה צורך להפגיז יישוב ממנו יורים על יישובינו, תינתן אתראה של שעתיים מראש ואותו יישוב יופגז ללא רחם כפי שהם מפגיזים ללא רחם!!!

shy-1

New member
לידיעתך מר אלמוג. האיזור שהופצץ היה

תחת אזהרה!

shy-1

New member
לצערי, אתה היחיד בארץ שאינו יודע

מכך! יומם וליל בטלויזיה / רדיו/ יוני דואר / עפיפונים, כולם מדברים בכך, אפילו היום בגלי צה"ל, אצל רזי ברקאי, 3 פעמים הזכירו זאת!

ידידי דייק!

נכון מודעים, כי זה אזור ממנו משגרים טילים.... גם צהל אומר, כי אם ירו לחוף זו טעות!

ידידי אני מאמין לך. אבל...

במקרה זה על צ.ה.ל לא לדייק? ההפך הן העובדה שאתה מספר מפחיתה בהרבה מהאשמה.

Leibovitz

New member
צה"ל לא אמר שהוא ירה לחוף הזה בטעות

צה"ל הודיע שהוא לא ירה לחוף הזה בכלל. צה"ל אמר שהוא בודק אם פגז או טיל עפו בטעות לאזור הזה, שנמצא בתוך השטח הסגור והמסומן מבחינת צה"ל, שגם הפלסטינים יודעים עליו. וצה"ל אכן עשה בדיקה והגיע למסקנה ששום פגז או טיל צה"ליים לא נורו בטעות או שלא בטעות. בינתיים דווח, לפי הודעת הפלסטינים, שזמן הפיצוץ והפגיעה בשבעת האזרחים א י נ ו תואם את זמן פעילות צה"ל בכלל בצפון רצועת עזה. מכאן, שהסיכויים שזהו אירוע פלסטיני פנימי גבוהים מאי פעם, וכנראה שזה המצב. הפלסטינים ידועים כדמגוגים טובים, ובטרם חקרו את עצמם, יצאו מיד בהצהרות מתלהמות. בעיקר הניאו נאצי שלהם אבו-עבאס, היושב היום ברמאללה וכנראה "יודע" הכי טוב מה קורה בבית לאהיה, אפילו עוד בטרם הוא דווח על ממצאי בדיקה פלסטיניים (בדיקה שכמובן לא נערכה, כהרגלם). זה מעיד על צרכים פוליטיים ותעמולתיים לנצל את האירוע הפנימי הזה נגד ישראל, כפי שנהגו הפלסטינים מאז ומתמיד.

shy-1

New member
לצערי, הכל כבר מאוחר, אפילו האמת

מקושטת בפאייטים, לא תשנה את דעת הקהל הערבית/העולמית.

Leibovitz

New member
אמת חיה ונושמת תמיד. צריך רק

לחשוף אותה ולהראות אותה. זה נכון שככל שאנחנו יוצאים מאוחר יותר, הנזק גדול יותר ומלאכת התיקון קשה יותר. אבל צריך לחשוף את זה באופן מסודר ומדוייק ולהקפיד לשם שינוי על פרסום נכון ומלא בחו"ל. לא הודעה קצרה וקטנה, אלא ל'פמפם' את האמת עד שיציף את אדמת אירופה.

צהריים טובים אריה.

זה לא אסון. זאת הצלחה ואני תקווה שהפגז שדפק אותם היה צה"לי וככה נלחמים בטירור. עין תחת עין ושן תחת שן זאת המלחמה האמיתית.

למעלה