האנשת חפצים

rubber duck

New member
האנשת חפצים

לפני שנתיים החלטתי שאני מוכר מסוק נהוג רדיו המוסק הזה נקנה כחודשיים לאחר שחליתי ( מאז החלמתי ) וליווה אותי במשך כל תקופת המחלה ועוד כשנה לאחריה ההחלטה למכור נבעה מכך שקניתי אחר אבל ביום בו התחלתי ניגשתי לפרק מממנו את הציוד קרה לי דבר מוזר בכיתי לא בכי מטורף אבל זלגו דמעות מעיני וכל מה שעבר לי בראששהנה אני זורק חבר - מי שהיה עימי ונתן לי כוח להמשיך בסופו של דבר לא פירקתי ממנו את הציוד אמנם אני לא מטיס אותו הרבה וזאת בששל לאי גדול אבל הוא כן טס לפעמים ואני מרגיש שהוא חבר אמיתי
שרון

rubber duck

New member
חברות זה הכל

חברות זה להיות ביחד חברות זה להיות לבד זה להתקשר כשצריך ולתת את המרחב והכי חשוב זה לגרום לחיוך כשאני עצוב שרון
נ"ב גם בפורום דרך הלוחמים וגם בפורום להרגיש טוב יש הרבה חברים טובים

חברות .......

אני תופסת טרמפ´ על נושא החברות כדי לשאול שאלה שמטרידה אותי..... עד כמה אתם מסוגלים להתגמש בעקרונות שלכם למען חבר ? מצב היפוטטי - חבר (שאתם רואים בו חבר "נפש" - בד"כ אין הרבה כאלה) מבקש מכם לעשות משהו שנוגד את האמונה שלכם, אבל אתם גם יודעים שמבלי לעשות את מה שביקש החבר עלול להפגע, (זה חוץ מהעובדה שהוא כועס על שלא נענתם לו - שזה לא נורא כל כך בין חברים טובים) אשמח לשמוע מה דעתכם ואת הרגשתכם לאחר שהחלטתם לכאן או לכאן המתבוננת

rubber duck

New member
שאלה קשה

יש ויש תלוי כמה החבר באמת קרוב תלוי עד כמה הדבר חשוב לו ותלוי לא פחות עד כמה העיקרון חשוב לי אין פה שחור ולבן , אם הסיטואציה תאפשר אז בהחלט כן ואם היא לא תאפשר אז לא אבל זה מאד מורכב שרון

אורלי_ל

New member
בעיקרון - לא מוכנה להתגמש

אם ייפגע זה עניין שלו. אבל קשה להגיב באופן כללי כזה...כל מקרה לגופו.

~דויד~

New member
יקירה, זה פשוט מאוד

ראשית, ידיד נפש לעולם לא יבקש ממני לעשות דבר בניגוד לרצוני. שנית, אם הוא כן יבקש, לא אבצע, ואם הוא יפגע, אזי זה כבר משהו ששיך לו ולא קשור אלי. שלך, דויד, באהבה

Kiru

New member
נאמנות לחבר טוב

היא עיקרון חשוב מאוד בפני עצמו - בין החשובים ביותר שיש, לדעתי; בלי קשר לשאלה עד כמה זה פוגע בו או לא. לכן השאלה היא פחות עד כמה החבר הזה חשוב, ויותר כמה העקרון הזה חשוב...

sihaya

New member
עקרונות

על העקרונות שלי אני לא מוכנה להתפשר בשביל חברים ואני לא חשובת שהם יבקשו ממני את זה אני מוכנה לוותר על הרבה דברים שאני רוצה או שיש לי בשביל חברים שלי שהם באמת טובים ויש אפילו כאלה שהייתי באמת נותנת את החיים שלי בשבילם אבל עקרונות זה משהו אחר כי אם לאדם לא עומד מאחורי האמונה שלו וההקרונות שלו אז מאחורי מה הוא כן ייעמוד? כיאלו .. אני לא יודעת איך להסביר את עצמי בדיוק זה מאוד תלוי מי אבל לרוב לא הייתי עושה את זה .

עז

New member
חברות

"והכי חשוב זה לגרום לחיוך כשאני עצוב " לדעתי, ההגדרה שלך לחברות היא מאוד חד צדדית ... מה עם לגרום לחיוך לחבר כשהוא עצוב?

rubber duck

New member
זה כבר דבר אישי מאד

ותלוי באדם יש אנשים שמילה טובה אחרים בדיחה ויש כאלו שאי אפשר לגרום להם לחייך וזו עובדה יכול להיות שהגדרתי חד צדדית אבל כך אני רואה את החבר אולי אני טועה אבל זה כבר עיניין אישי שרון

WhiteBear

New member
נשמע לי, שמה שאת באמת צריכה זה

לתת את ה"חבר שלך" מתנה לחבר אחר שיעריך את זה וישמח אותו (זה נשמע לי דבר מאד חברי בשביל ההליקופטר - יוציאו אותו לטיולים יותר...) נ.ב: אמרתי לך כבר כמה קרוב אני מרגיש אליך כרגע
רק עם חיוך, הדוב הלבן.

rubber duck

New member
אז ככה ../images/Emo13.gif

ראשית אני שרון אבל מה לעשות ששרון זה בן ולא רק בת שנית המסוק הזה הוא באמת חבר ואם הייתי מוצא לו בית חם שיטפל בו וישים לו מייסבים מטיטניום , מוטות איזו מאלומיניום אנודייז , שילדה חדשה מ carbone fiber ועוד כל מיני פינוקים שמסוקים אוהבים הייתי נותן אותו מיד אבל כרע אני לא מוצא אף בית בסגנון הזה , כל הבתים שמעוניינים בו רוצים דפיקה זולה , כלומר לדפוק אותו עד הסוף וז לזרוק אות זה אני לא מוכן מעבר לכך בשנה האחרונה וא זכה לצבע חדש , להבים בצבע לבן יפה ועד כל מיני פינוקים
שרון נ"ב לכל מי שלא הבין מסוקית זה בסדר
ולא הבנתי מה זה קרוב אלי

BladeRaider

New member
אני נקשר לחפצים

מה שאני הייתי עושה זה לשמור אותו, אפילו אם הוא שבור ולא עובד הייתי שומר אותו. אני נקשר בקלות לחפצים, לכן גם קשה לי לעשות סדר ולזרוק דברים ואני אפילו אוגר את כל המחברות שלי מאז כיתה א´. אני חושב שאת המסוק כדאי לך לשמור, דרך אגב, הוא עובד על דלק?

rubber duck

New member
תערובת של מתנול ושמן

הוא טס יחסית לגילו הפיזיולוגי נהדר כל הפואנטה במה שכתבתי היא שאני לא מסוגל להיפרד ממנו הוא ממש חבר נאמן
שרון

WhiteBear

New member
שלא יעבור בלי תגובה...

ת´אמת אין לי תגובה ממש. קרוב אליך = את ואני - חברים... תביאי ת´מסוק ואף אחד לא יפגע. אבל לא באמת. אוקצור, אני מאחל לך ולחבר שלך חיים ארוכים ופוריים. ותמיד תזהר מסופר-מן! הדוב הלבן.

למעלה