משוטט בדרכים
New member
האנשים הרגישים ../images/Emo23.gif
אהלן ומרחבא אנשים, הקיץ בפתח וסף הרגשנות עולה (לפחות אצלי) ורציתי לשתף ולשמוע דעתכם בנושא מסויים. לפעמים יש מצבים שאתם פוגשים באקראי אדם חדש והחיבור הריגשי אליו/אליה הוא מיידי ? אם זה קורה - האם הנטייה המינית שלכם
ישר עולה לכם בראש במקרים הללו ? חזרתי מכמה ימי טורקיה. שם - התמזל מזלי לעבוד עם חברה קטנה, רק 10-12 עובדים. ההתחלה היתה מוזרה - זה היה בבניין מגורים על כביש סואן. הייתי לבד והיה ברור שטעיתי בכתובת - בניין ישן עם חדר מדרגות אפלולי וטחוב ומעלית קטנטנה ל-2 אנשים בלבד. אבל כשפתחו לי את הדלת - גיליתי משרד נעים ואנשים חייכניים. הבחורה שהציגה את עצמה...רק מגע עיניים היה מספיק לדעת שיש פה משהו מעבר. היא מנהלת הפרוייקט והיא הראשונה שפגשתי שם. איך שראיתי אותה...בחורה יפיפייה, מדברת בעדינות וכל כך בשקט, ברוגע ובחוכמה. לאורך כל 9 הימים היה לי כיף לבוא לעבודה ולראות אותה. לשמוע אותה. לעבוד איתה. אין ספק שהיא מקרה מיוחד, יודעת מה להגיד ומתי והכל בשקט מדהים ובתזמון הנכון. וחוץ מזה - היא גם ניהלה את העניינים המקצועיים בצורה מצויינת ממש. הרגשתי שהיא מיוחדת והרגשתי שגם היא מרגישה משהו כלפי. השיחות איתה היו תמיד מעניינות והיא עושה רושם של בחורה עם
חוכמת חיים. ומה שמעניין היה שלמרות גילה - 30+, ולמרות החברה המסורתית שהיא מוקפת בה - היא עדיין לא נשואה ובלי חבר. איפה שהוא עבר לי בראש שהיא אולי לסבית. ואיפה שהוא הרגשתי - שגם בלי לדבר על זה, הרגישות שלה ישר קלטה שאני הומו. א דיברנו על דברים אישיים במהלך כל הימים אבל הרגשתי - שהיא בטוח יודעת. או בעצם מבינה. האם גם לכם קרה שנפגשתם באקראי עם מישהו/מישהי וכבר מההתחלה ידעתם מי עומד מולכם ? או לפחות היתה לכם הרגשה שכזאת ? והזהות המינית היתה חלק מהעניין הזה ? ביום האחרון נפרדתי מכולם וגם ממנה. היא אמרה 'שמור על עצמך' ו-'תהיה בקשר, גם אם כבר לא נעבוד יחד על הפרוייקט'. ואני ידעתי שניפגש בקרוב, קרוב...
אהלן ומרחבא אנשים, הקיץ בפתח וסף הרגשנות עולה (לפחות אצלי) ורציתי לשתף ולשמוע דעתכם בנושא מסויים. לפעמים יש מצבים שאתם פוגשים באקראי אדם חדש והחיבור הריגשי אליו/אליה הוא מיידי ? אם זה קורה - האם הנטייה המינית שלכם