האנשים הרגישים

האנשים הרגישים ../images/Emo23.gif

אהלן ומרחבא אנשים, הקיץ בפתח וסף הרגשנות עולה (לפחות אצלי) ורציתי לשתף ולשמוע דעתכם בנושא מסויים. לפעמים יש מצבים שאתם פוגשים באקראי אדם חדש והחיבור הריגשי אליו/אליה הוא מיידי ? אם זה קורה - האם הנטייה המינית שלכם
ישר עולה לכם בראש במקרים הללו ? חזרתי מכמה ימי טורקיה. שם - התמזל מזלי לעבוד עם חברה קטנה, רק 10-12 עובדים. ההתחלה היתה מוזרה - זה היה בבניין מגורים על כביש סואן. הייתי לבד והיה ברור שטעיתי בכתובת - בניין ישן עם חדר מדרגות אפלולי וטחוב ומעלית קטנטנה ל-2 אנשים בלבד. אבל כשפתחו לי את הדלת - גיליתי משרד נעים ואנשים חייכניים. הבחורה שהציגה את עצמה...רק מגע עיניים היה מספיק לדעת שיש פה משהו מעבר. היא מנהלת הפרוייקט והיא הראשונה שפגשתי שם. איך שראיתי אותה...בחורה יפיפייה, מדברת בעדינות וכל כך בשקט, ברוגע ובחוכמה. לאורך כל 9 הימים היה לי כיף לבוא לעבודה ולראות אותה. לשמוע אותה. לעבוד איתה. אין ספק שהיא מקרה מיוחד, יודעת מה להגיד ומתי והכל בשקט מדהים ובתזמון הנכון. וחוץ מזה - היא גם ניהלה את העניינים המקצועיים בצורה מצויינת ממש. הרגשתי שהיא מיוחדת והרגשתי שגם היא מרגישה משהו כלפי. השיחות איתה היו תמיד מעניינות והיא עושה רושם של בחורה עם
חוכמת חיים. ומה שמעניין היה שלמרות גילה - 30+, ולמרות החברה המסורתית שהיא מוקפת בה - היא עדיין לא נשואה ובלי חבר. איפה שהוא עבר לי בראש שהיא אולי לסבית. ואיפה שהוא הרגשתי - שגם בלי לדבר על זה, הרגישות שלה ישר קלטה שאני הומו. א דיברנו על דברים אישיים במהלך כל הימים אבל הרגשתי - שהיא בטוח יודעת. או בעצם מבינה. האם גם לכם קרה שנפגשתם באקראי עם מישהו/מישהי וכבר מההתחלה ידעתם מי עומד מולכם ? או לפחות היתה לכם הרגשה שכזאת ? והזהות המינית היתה חלק מהעניין הזה ? ביום האחרון נפרדתי מכולם וגם ממנה. היא אמרה 'שמור על עצמך' ו-'תהיה בקשר, גם אם כבר לא נעבוד יחד על הפרוייקט'. ואני ידעתי שניפגש בקרוב, קרוב...

../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif

משוטט יקר, נגעת בנקודה אולי הכי כואבת אצלי. היום, יותר מכל יום, קשה לי להתייחס לנושא הזה. כן, אפשר לפגוש מישהו באקראי (אפילו לא פנים מול פנים) ולדעת מההתחלה שזה מישהו מיוחד, שיש סיבה שנפגשתם, שנועדתם להפגש. זה לא קורה הרבה, זה נדיר, אבל זה אפשרי. אוהבים אדם בגלל מי שהוא, בגלל האופי שלו, ההתנהגות, בגלל תחומי עניין משותפים, בגלל כימיה, בגלל הרבה דברים שקשה לנסח במילים. לנטייה מינית אין שום קשר לקשר הנוצר, יש לו קשר להתפתחות העתידית שלו. זו יכולה להיות אהבה גדולה, קשר חברי אמיץ, אבל לא קשר רומנטי, לא קשר שסקס מהווה חלק ממנו. אני מקווה בשבילך, בשבילכם, שתפגשו שוב, שתמצאו את הדרך לשמור על קשר ולפתח אותו. משוטט, כמו שאמרתי בהתחלה, זה נדיר למצוא אדם כזה שנוצר קשר מידי מההתחלה, אז אל תוותר או תפספס את האפשרות שנולד כאן משהו מיוחד ומדהים.
איריס

בופיק

New member
חיבור, כימיה עם אדם

ראשית, אני באמת מקווה שתשמור עם אותה בחורה על קשר, לא רבים האנשים שישר על ההתחלה אנחנו מרגישים את החיבור החזק הזה איתם... כיאלו תמיד היו שם
כאילו זה לא הפעם הראשונה שאתה מכיר אותו, אתה מרגיש כאילו פגשת את הנפש שלו כבר במקום אחר
אני אפילו לא יודעת איך לנסח את זה.. זאת כימיה מטורפת ולוו דווקא כימיה של אינטימיות או יחסי בני זוג
לפני שנה עשיתי מיונים לתפקיד שרציתי, במיונים האלו פגשתי בחור שפשוט מהרגע הראשון שהחלפנו מבטים הרגשתי שיש בו משהו שמעור בי את הרצון להתקרב אליו.... בהפסקה ניגשתי אליו... משם התחלנו לדבר ועד היום לא אפסקנו.. בסוף הוא התקבל אני לא
אבל הרגשתי שזכיתי במשהו אחר, זכיתי בחר אמת
יש לנו כל כך הרבה תחומים משותפים, אנחנו פשוט קוראים אחד את השני גם בלי מילים, מבינים אחד לליבו של השני בצורה שאני לא חושבת הבנתי אף אף אחד.. זה אפילו הגיע למצבים לא נעימים... פעם אחת אכלנו ארוחת ערב אני עם הבת זוג שהייתה לי אז הוא עם החברה שלו ופשוט כל הערב צחקנו על דברים שרק אנחנו מבינים ולא יכולנו להפסיק .... בשלב מסויים החברה שלו פלטה נו אז למה אתם לא חברים
וגם החברה שלי התעצבנה מזה שאנחנו מאוד קרובים והיא טענה שהוא רוצה אותי. היה מזה סיפור שלהם, אבל דברים בסופו של דבר סתדרו
איריס, אני יודעת שקשה לך היום, אני מחבקת אותך חיבוק
ענקי ומקווה שתפגשו בקרוב
אוהבת אותך

הזכייה היא של כולנו

היי בופיק, נכון - החיבור עם האדם יכול להיות על כל רקע, ולא תמיד על רקע רומנטי. אבל כשזה קורה -
יודעים שזה קורה. גם את הרגשת את זה עם הבחור ההוא, מייד. ונשארתם בקשר עד היום - זה נפלא. זכית
- והלוואי כמה שיותר.

רכבת ההרים של החיים ../images/Emo24.gif

היי איריס, יש אנשים שבמפגש הראשון (בין אם זה פנים מול פנים או מרחוק) מרגישים כמו
ומרגישים שהם משנים אצלנו משהו שם בפנים. אני שמייח מאוד שגם אצלך הרגשת רכבת הרים כזאת בלב, ותזכרי שעליות וירידות בחיים - כמו אצל רכבות הרים כזאת, הן שנותנות לנו עניין. טוב שגיליתם אחד את השני, טוב שאנחנו גילינו אחד את השני
.

כן אני חושב שזה קרה לי

לא יודע אם בהקשר הישיר של "לא דיברנו על זה אבל אני בטוח שאתה גיי" כמו מהמקום של "אנחנו אמנם לא הכי מכירים אבל ברור לי שיש כאן חיבור אחר". עם החבר הכי טוב שלי אושרי, או אשתי כמו שהוא קורא לי, זה קרה. אף אחד מאיתנו לא ממש זוכר מתי ואיך התחברנו, זה היה בערך לפני 3 שנים, אני אז אימצתי כלבה והיינו עושים טיולים ביחד. החיבור והאינטימיות כמו שיש היום לא היתה דאז כי לי היו את החברים שלי ולו את שלו, אבל במפגשים היומיומיים שלנו, בשיחות שלאו דווקא היו ארוכות כמו שהיו נוחות, נוצר החיבור שהיום זה הדבר הכי טוב שקרה לי. אבל הכי טוב.

הכי טוב שיש

היי איתי, הכרתם עוד לפני שידעתם ששניכם הומואים ? אתה חושב שהדבר הכי טוב הזה קרה כי שניכם מאותו הצד של המתרס או שאין לזה קשר ?

הכרנו כששנינו ידענו שאנחנו הומואים

אבל זאת היתה הכרות מאוד איטית. פגשתי אותו כמה פעמים דרך חבר אחר בכלל כשהיינו יוצאים לרקוד ב"תכלת" הזכור לטוב, אבל אף פעם לא ממש נוצרה תקשורת. לנטיה המינית אין קשר בחברות שלנו, זה אמנם נוח כשיש מישהו שמבין דברים שאתה עובר כי הוא חווה אותם בעצמו אבל עדיין. זאת חברות שבנויה על אמון, על פתיחות, ועל השוני בינינו. תמיד מצחיק אותי שאנשים שלא מכירים אותנו משייכים לנו את התכונות האחד של השני. אני לא טיפוס של חבר'ה, שנים שלושה חברים וזה מספיק לי, בקהל גדול אני הולך לאיבוד. לכן אני גם זוכר מה זה כשלכאורה יש לך מלא חברים אבל בעצם אף אחד לא ממש מכיר אותך באמת, כי לכולם נוח לראות מה שהם רוצים לראות. איתו זה לא ככה.

yosef 30

New member
אהלן וסהאלן ../images/Emo198.gif

היי משוטט ידידי הייקר.
תשמע קראתי את ההודעה שלך כשהעלית אותה ולא הרגשתי שיש לי משהו לספר, חשבתי את מי פגשתי והיה לי כזה חיבור ועוד היה שם גם עניין המיניות. לא מצאתי בראשי שום סיפור. היום בדרך מהלימודים (שהברזתי מהחצי השני כי הייתי עייף) חזרתי עם ידידה שלי (שאותה גררתי איתי
) והיא התחילה לדבר איתי על שחזור גלגולים קודמים, שהיא הייתה רוצה לנסות אבל מפחדת. ושהיא חושבת שבעלה הקודם היה הנשמה התאומה שלה. ואז סיפרתי לה שלי יש נשמה תאומה בגלגול הזה, מישהי שראיתי ביום הראשון בשיעור טאי צ'י וממש נדלקתי עליה, ואמרתי לעצמי כזו בחורה אני רוצה. היא ג'ינג'ית יפייפה, לבושה בבגדים מדהימים, כולה נראית מלאת אהבה. התחלנו ללמוד ביחד את הקורס שיחזור גלגולים קודמים ולשניינו היה סיפור דומה רק בארצות אחרות. נדהמנו לגלות ששניינו גם אחרי הטיול הגדול ושהחלטנו ללמוד את אותם קורסים. הכי מצחיק שהיא גרה קרוב אליי ואף פעם לא התראינו, ופץאום מה שחיבר אותנו זה הלימודים. גילינו ששניינו נולדנו באותו יום, עברנו את אותם חוויות, בזמן ההפסקות בלימודים היא הייתה נוסעת להודו. היא הייתה במערכת יחסים וגם אני. היינו שולחים מיליים אחד לשני ומה שהיה מדהים בהם, זה, שלשניינו היו את אותם בעיות, התמודדויות בקשר. המיילים היו כלכך דומים שזה היה מדהים. תכננו לנסוע למרוקו ולקנות סחורה ולמכור אותה בפסטיבל שהיה בספרד. לא התראינו שלושה ימים ואז אני מתקשר אליה ואומר לה "ג'ינג'ית תנחשי מאיפה יצאתי עכשיו", והיא שואלת, ואני אומר לה "קניתי עכשיו כרטיס טיסה להודו" והיא אומרת "'קניתי כרטיס טיסה לספרד". בקצור הכל קורה כמעט אותו דבר רק במטאפורות אחרות - והחיבור הוא מדהים לאללה. אני אומר אם חשת כזה חיבור - תכנס לזה. תדבר, תשתף\ תקשיב ופשוט תהיה אתה כמו שאתה. ואתה מדהים ויש הרבה על מה לדבר איתך -
. לך תדע לאן זה ייתפתח. אני אוהב להכיר אנשים תמיד יש מה ללמוד. חיבוק גדול נשמה יקרה טוב שאתה בארץ
. יוסף.

למעלה