האנציקלופדיה של YNET

or99

New member
אני מקווה...

שהאוניברסיטאות יסדרו לנו מנוי...

גרי רשף

New member
אני שוקל לעשות מינוי

אני יודע שכולנו רגילים שהאינטרנט בחינם, ואני יודע שכולנו בטוחים שאם מישהו מבקש תשלום תמורת שירות אז הוא בטח רמאי (חוץ ממני כמובן), אבל אם פעם היינו מוכנים לשלם סדר גודל של כ-3000 ש"ח תמורת האנציקלופדיה העברית (שתופסת שני מדפים, מתבלה, לא מתעדכנת, לא ידידותית לסביבה והשימוש בה שקול להרמת משקולות), נראה לי שעדיף לשלם סכום שנתי שהוא פחות מ-10% מזה ולקבל את מה ש-Ynet מציעים. ממספר הצצות חטופות התרשמתי מהם לטובה.

אני חושבת ש

"מנוי". מינוי זה כשאתה מחליט למנות את x לתפקיד y. למשל, בשנת 2003 היו 4 מינויים לתפקיד הנחשק z. to subscribe זה להירשם כ"מנוי", ואז - ברשותך "מנוי" (לבריכה, לעיתון וכו').

פלפל.

New member
למנויים בחברת פלאפון זוהי שיחת חינם

השדרנים בגלגל"צ צריכים לומר: "לַמְנויים בחברת פלאפון" משום שהכוונה לאנשים שבידם טלפון נייד של חברת פלאפון. כך לפי היועצת הלשונית של הרשות השנייה לטלוויזיה ולרדיו. כל הסיפור הוא, לפי מה שהבנתי: "אני מנוי ולכן יש לי מינוי".

giulietta

New member
אני גם שוקלת

(ואני, כחו"לניקית) כבר משלמת 12 ש"ח בחודש על הזכות לקרוא את ynet. אני שוקלת ולא ממהרת כי קראתי ביקורת מאד לא אוהדת של מאיר עוזיאל על האנציקלופדיה הזאת. (אם מתעלמים, כמובן, מהיותו כותב בעיתון שהוא קונקורנט לעיתון האב של ynet).

למי שאין בעיה עם אנגלית...

אני ממליץ על wikipedia האינציקלופדיה הזאת טובה הרבה הרבה הרבה יותר מהאינצקלופדיה של ווינט, והיא תשאר לעד חינם (הרשיון שלה הוא GNU). הם טורחים בימים אלו גם על גירסה עברית, אבל בינתיים מדובר בגרסה די עלובה.

berlinale

New member
הבעייה עם שתיהן

היא שנראה שהן נכתבות על ידי הגולשים, וזה לאו דווקא תמיד מקצועי.

מניסיוני עם ויקיפדיה (האנגלית)...

מדובר באינצקלופדיה מקצועית מאוד (בתחומים שיכולתי לבחון את זה - כלומר, פילוסופיה) ועשירה מאוד.

אלעד2

New member
הייתם עושים מה שאני עשיתי-

מעתיקים ע"י פרינט סקרין את כל הערכים עד שלשום. הממממממון עבודה אבל משתלם.

גרי רשף

New member
אז יש לי רעיון משופר בשבילך

בצע Download לכל האינטרנט (תוכל לשמור בקובץ Zip) ואז לחסוך דמי חיבור חודשיים!

למעלה