האני ביי

fgfdgh

New member
האני ביי

כדאי לקנות האני ביי?יש פה משהו שיכול לתת חוות דעת על המסוק? כמה הוא מאחד עד 10?.יש מסוק חשמלי יותר מומלץ?כ תודה.

Guy Z

New member
בצע חיפוש בפורום בשם המסוק,

תוכל למצוא שם את התשובות לשאלותיך.

Flakor

New member
hunney bee

המסוק עצמו דיי חלש. בביצועי שליטה בסיסיים הוא עושה את העבודה אבל אני שאין לי כל נסיון במסוקים מיציתי אותו לאחר כ 2-3 טיסות בלבד... ראיתי מישהו שהחליף לו גלגל שיניים- דבר שהעניק לו מהירות רוטור גבוהה יותר וזה עשה מהמסוק כלי מעניין הרבה יותר.. אבל הכלי שאתה מחפש הינוי אולי ה: T_REX

mol3

New member
יש כמה דגמים ל - Honey Bee

יש Honey bee בסיסי 4 ערוצים. יש Honey Bee cp2. יש Honey bee king. יש Honey bee king II. יש Honey bee cool. יש דגמים נוספים היום ל- Esky, כולל דגם חדש הקרוי E-smart - אורך 1070mm, משקל 1.6 ק"ג, קוטר דיסקיה 1185mm. אלה מידות של מסוק 30, עם משקל של כ- 60% ממנו. אמנם הוא לא מסדרת Honey bee, אבל זה מראה כיוון. ולכן לומר Honey bee זה לא מספיק. צריך להגדיר את הדגם. מצ"ב קישור לאתר Esky

Flakor

New member
אני בעל CP2 והוא דיי חלש.

אם יש להם דגם חדש בעל מנוע חדש שיודע להפיק יחס כוח\משקל טוב יותר. לי לא ידוע ל זה, אבל זה בטח מה שהם צריכים. תסכים איתי בוודאי ש T-rex זה לא.

mol3

New member
אני לא בטוח שההשוואה שלך נכונה

אם אני מבין על איזה מסוק אתה מדבר, אז זה מסוק שעולה בחו"ל כ- 850$. עם מע"מ זה יוצא כמעט 1,000 $. זה מחיר שניתן בהחלט לקנות בו בארץ מסוק דלק 30 קומפלט (או אולי עם תוספת של 500 ש"ח)..

Flakor

New member
כן... זה הנער..

עולה כמה שעולה..אבל טס כאילו תודלק עם אנטי-חומר

למעלה