האני ביי או למה?

avivik

New member
ClearView

ניתן למצוא אותו כאן: http://rcflightsim.com/cvweb1/main.jsp איזה שלט יש לך? אני לא מבין בחיבור שלטים למחשב, אני קניתי את השלט של ESKY שהוא יעודי לסימולטורים ויש לו חיבור USB. זאת הרשימה של הסימולטורים שהשלט יעבוד איתם: RealFlight - Yes RealFlight G2 non-interlink - Yes Realflight G2 & G3 Interlink - No FMS Included Free on CD! - Yes PreFlight - Yes RC Plane Master - Yes RC-AirSim - Yes RipMax - Yes Clear View Simulator - Yes Slope Soaring Simulator (Win / Mac) - Yes X-Plane(Win / Mac) - Yes Ikarus AeroFly Pro - Yes as secondary interface Ikarus EasyFly - Yes Ikarus PicoFly - Yes Microsoft Flight Simulators -YesR Reflex XTR - No

elaad5

New member
תרים צילצול אני אוכל לעזור לך

בלי יותר מדי בלאגן וכסף רק כמה עצות שממש יעזרו לך 0548087751 ישראל

avivik

New member
זה סודי מה שיש לך להגיד לו?

למה לא לשתף את כולם? כדי שבפעם הבאה שמישהו ישאל שאלה בנושא ואתה בדיוק תהיה חולה, נוכל להגיד לו "תשתמש בחיפוש, כבר היה דיון מאוד פורה בנושא". איזה רעיון, הא?

avivik

New member
כמו למשל...

המלצה על סימולטור? איך לחבר שלט למחשב? הוא לא ביקש ללמוד לבנות מאיץ חלקיקים מקש שתיה וחוט תפירה. בחיית אנשים, תפסיקו כבר עם תרבות המסרים והטלפונים. אנשים פה שומרים את הידע לעצמם ולעוד כמה אנשים שהתקשרו אליהם. זה פורום מקצועי. אנשים באים לפה לקבל תשובות. אם הכוונה היתה שהתשובות יתקבלו במסרים פרטיים או בטלפון, זה היה מצויין בהודעת המנהלים, ורוב השירשורים היו נגמרים בהודעה השניה שהיתה מתחילה ב "תתקשר אלי ל 050..." אז גם עכשיו זה קורה, אבל לפחות יש איזה 10 הודעות לפני שמישהו קוטע את זה במספר טלפון. ממש ממש חבל. המון אנשים מפסידים מזה. קחו את זה בבקשה לתשומת לבכם.

אתה נאיבי...

בפורומים אסור בתכלית האיסור לנהל דיונים על תוכנות לא חוקיות וקראקים למיניהם...

avivik

New member
לא חשבתי שזה מה שאתה רוצה להגיד לו

אבל אם זה אכן הנושא, אז זה באמת לא לפורום.

למעלה