האנטר טיילו- האמת מאחורי השמועות

S c a r l e t t

New member
קצת עובדות מעניינות...

האנטר שמאלית
היא מעריצה של לינקין פארק
להאנטר יש אוסף של ג'ירפות
והיא משוגעת על זוחלים, יש לה לטאות, נחשים ושאר הדוחים למינהם
בזמן הצילומים בהודו האנטר ננשכה ע"י קוברה
היא נבחרה פעמיים כאחת מבין 50 היפות בעולם של המגזין "people"

NarihS

New member
וואי.. אני כבר לא יודעת מה לחשוב..

איזה מסכנה הבת שלה
זה ממש עצוב
וזה דווקא היה מעניין לקרוא על זה, ממש תודה רבה!! לא ידעתי שהאנטר הייתה כזאת פושעת
צריך לעשות דבר כזה על כל אחד מהשחקנית נדמה לי
זה כיף לקרוא על חייהם הפרטייים
ושוב סיגל יפה מאוד על ההשקעה

noooga

New member
למה הבת שלה מסכנה?

אני יודעת שלטיילור (שכחתי איך קוראים לה במציאות) הייתה בעיית סמים.. נכון? אז שוב אני שואלת- למה הבת שלה מסכנה? מצפה לתשובה

ani88

New member
היה לה(לבת) סרטן בשתי העיניים

זה לא מספיק? ומה הקשר לבעיית השמים של האנטר?

noooga

New member
אה...

כי שמעתי פעם שלבת שלה יש משהו בעיניים אבל לא ידעתי בדיוק מה.. והבנתי שזה קשור לסמים של טיילור...

ani88

New member
סיגל היא מומחית לטיילור

אבל כפי שהבנתי מהסיכום שלה- אז לא היה קשר בין שני הדברים

S c a r l e t t

New member
איזה תואר הדבקת לי../images/Emo9.gif

איזה כבוד...מומחית לענייני טיילור, דווקא אהבתי
ובאמת לא היה שום קשר בין בעיית הסמים (שהייתה בשלב מוקדם יותר בחייה של האנטר) לבין הסרטן של קטיה

girlontop

New member
וואו!

ישר כוח על ההשקעה! היה מאוד מעניין לקרוא ולראות את התמונות. אין מה להגיד, האנטר יפהפיה ורואים את זה כבר כשהיא היתה תינוקת (אהבתי במיוחד את התמונה עם קימברלין). תודה רבה על המידע והתמונות!

Guy K

New member
אוי האנטר האנטר

איך אישה כל כך יפה יכולה להיות כל כך מתוסבכת? אגב, את הילד הראשון שלה היא עשתה הרבה לפני שהיתה בת 18. ב IMDB כתוב שהיא נולדה ב 1962. הבכור נולד ב 1980. האנטר היא כנראה האישה היחידה שמשקרת לגבי הגיל שלה בכיוון ההפוך,
כדי שלא יחשבו שילדה את בנה הבכור בגיל 17 (כלומר נכנסה להריון בגיל 16 השערורייתי). לגבי קימברלין בראון, שלא תטעו לרגע בגלל הדמויות שהן שיחקו בסדרה. קימברלין היתה התמימה ואם כבר מישהי היתה צריכה להתרחב ממישהי - קימברלין היתה צריכה לברוח מהאנטר ולא ההפך. היא אישה די פשוטה שהתחתנה בגיל מאוחר ועדיין נשואה לאותו הבעל. האנטר ובעלה היו הזוג המופרע וקימברלין נפגעה כל כך מהאנטר שלא דיברה איתה במשך שנים. מסתבר שמשחקי מין עם חברים לעבודה לא ממש תורמים לאווירת העבודה
מעבר לכך - מאוד מעניין. תודה! אצרף זאת למאמרים בקרוב. וכמובן, עכשיו נשאלת השאלה מי יכתוב על שאר שחקני הסדרה? אני מבטיח להוסיף את הפרטים הפיקנטיים והמגעילים ביותר על כל אחד מהם!

ani88

New member
איזה סיכום יפה!!!!!../images/Emo140.gif

כל הכבוד על ההשקעה!

S c a r l e t t

New member
../images/Emo99.gif איזה כיף לקבל תגובות כאלה

תודה
וגיא, אתה צודק, טעות שלי- בדקתי בספר שוב וכריס באמת נולד כשהיא הייתה בת 17... ובקשר לקימברלין, נכון שהאנטר ומייקל היו אלה שהתחילו את כל העניין אבל גם קימברלין לא הייתה כ"כ נאיבית ומסכנה כמו שניסית לתאר אותה, היא בהחלט לקחה חלק גדול ופעיל בכל מה שהיה שם

למעלה