האנטנה בכרמליה

paul_oyster

New member
האנטנה בכרמליה

לכל תושבי השכונה שפיספסו את הפרטים: חברת פרטנר רוצה לבנות אנטנה סלולרית באמצע השכונה, צמוד לבנייני מגורים ובמרחק יריקה מגן ילדים ומגן אבשלום. נאספו לא מעט חתימות מחאה, אך פרטנר ממשיכים בשלהם בשקט. ביום שני בבוקר יערך דיון בבית המשפט (שד. פל-ים, 11:00, אולם 616). נוכחות של הרבה תושבים במשפט חיונית להצלת ילדינו מסרטן. אנא פנו זמן ובואו.

tygger

New member
הממ?

איפה הנתונים שמוכיחים כי האנטנה מסרטנת? ואיפה זה מרחק היריקה מגן אבשלום? אפשר עוד פרטים על הנושא? אני אישית חיכיתי לאנטנה הזאת שתוקם כי הובטח כי זה לא אמור להיות מסוכן בנושא הזה. ובכל אופן אני חושב שכל מי שמחזיק טלפון סלולרי ומתלונן על האנטנות ש"מקרינות" אחרי שהוא הולך עם הסלולרי כל היום באוזן אז יש לו כנראה איזה בעיה אחרת...

sb4

New member
זה לא בדיוק מרחק יריקה מגן אבשלום..

זה מרחק יריקה מהבית שלי... מדובר כרגע באחד משני הכיכרות בכרמליה.. הכיכר הגדולה מול הסופר.. או הכיכר הגדולה ברחוב לאה - מול ביתי הצנוע.. ועם מדיניות ההבטחות שקיימת במדינתינו אני לא הייתי מצפה יותר מדי לאנטנה הזאת שכן חוץ מקרינה וקליטה גרועה היא לא תיתן הרבה..

tygger

New member
תלוי כמה רחוק אתה יכול לירוק

או באיזה כיוון הרוח נמצאת וכמה חזקה. אולי סוף סוף יהיה לי גם פלאפון זמין בבית? (אורנג') אגב, יש כמה REPEATERS בשכונה שעושים עבודה הרבה יותר גרועה בתחום הקרינה והם יושבים בבתים של אנשים, אז אולי עדיף להתקין אנטנה אחת גדולה ושיסירו את הREPEATERS מהבתים?

sb4

New member
כמה דברים...

אחד, זה אולי לא משו להתגאות בו.. אבל אני יכול לירוק לטווח די גדול.. שתיים, אני לא צריך את הטווח הזה בשביל להגיע לכיכר, כי הכיכר ממש על הבית שלי.. שלוש, סליחה באמת על הבורות, אבל אין לי מושג מה זה repeaters אבל אם גם זה פולט קרינה - אז גם את זה צריך להעיף מפה!!! ארבע, לי יש קליטה מלאה בבית (אורנג') אז אני אהיה ילד קטן ואגיד, "ננה בננה".. חמש, ש'יה לך בתאבון ויום טוב..

tygger

New member
Repeater.

כשמו כן הוא. מחזיר. או מחזיר קרינה. מה שקורה הוא שהדבר הזה קולט את האותות ומגביר אותם פי כמה על מנת שיהיה קליטה באיזור. אם יש לך קליטה מלאה בבית אז אני יותר ממשער כי יש לך שכן עם דבר כזה מותקן אצלו בבית היות וכרמליה כולה מוגדרת כאיזור קליטה בעייתי לאורנג' בשל מיקום האנטנות שלהם ורכס ההר.

sb4

New member
זונות כולם..

צריך לזרוק את כל הפלאפונים לפח ולחזור לכוסות וחוט...

sb4

New member
אני משער שאת הפלאפון שלך..

אתה לא זורק ברגע שאתה מסיים את השיחה... אז למה שתזרוק את הכוס?

tygger

New member
צודק. אפשר למחזר.

אחרי שיחת טלפון, אני בדרך כלל צמא. שימושי מאוד.

paul_oyster

New member
איש באמונתו יחיה

מחקרים מדעיים בלתי תלויים לגבי נזקי קרינה מצטברים מתקיימים בכל העולם. מטבע הדברים, אלה מחקרים ארוכי טווח, ועד שהם יניבו הוכחות חד-משמעיות, מה שנותר לנו אלה המקרים שהגיעו לתקשורת (תחנת השידור 'הלל' בצורן, למשל) והאינטואיציה. במילים אחרות: מי שלא חושש לבריאותו ומאמין לחברות הסלולר, שלא יבוא לבית המשפט להפגין נוכחות. מי שחושש לבריאותו ובריאות ילדיו וסקפטי לגבי הצהרות ה'לא-אמור-להיות-מסוכן', שינסה להגיע.

tygger

New member
אפשר בבקשה לראות חלק מהם?

אתה יכול להעלות משהו לפה? אני אשמח להעשיר את הידע של האנשים בדברים כתובים גם. תודה מראש. אופיר.

danistar

New member
תשמע אני מכיר היטב את נושא הקרינה

שרתתי בצבא 5 שנים כטכנאי שטיפל במערכות דומות , עם כל סיפור האנטנות , המקלטים והמשדרים . אני לא צריך מחקרים והוכחות לדברים הללו , אני פשוט לא מאמין לחברות הסוללר והבהחלט מבין את השכנים . לפני כמה שנים עשינו המבעבדה בזמן המילואים ניסוי עם מכשיר סלולרי ובדקנו את הקרינה שלו בעזרת מונה מיוחד ( שנראה כמו מקרופון גדול ) ואחרי שראיתי את התוצאות ( במיוחד במצב של דיבור ) אני משתדל לדבר בסלולרי כמה שפחות רק כשאני צריך או באוטו עם הדיבורית .

sb4

New member
בנוסף...

על רוב הפלאפונים החדשים נכתבת אזהרה שהפלאפונים פולטים קרינה ברמה כלשהי.. אבל היות והישראלי הממוצע לא ממש מבין בעניין או מתעניין בעניין אז החברות יכולות לכתוב כל נתון שהן רוצות לגבי הקרינה, ואולי אפילו לעדן את התשובות... אחרי הכל.. אם כולם עושים את זה, אז למה שהם לא יעשו זאת גם

danistar

New member
רעיון מקורי .

אני אחשוב על זה , לא שאוכל לעזור במשהו בצורה פעילה ..

למעלה