האנטי שאלון הראשון

adamsplit

New member
האנטי שאלון הראשון

האם נמאס לכם לכתוב את שמכם? האם נמאס לכם לכתוב את מינכם? האם נמאס לכם לכתוב את גילכם? האם נמאס לכם משאלות על אוכל? האם נמאס לכם משאלות על זוגיות קלוקלת? האם נמאס לכם משאלות על אוכל? מה עוד יש לכם יותר מדי בשאלונים? מה הייתם רוצים עוד בשאלונים? האם הייתם מעדיפים שיתייחסו למה שכתבתם עכשיו, או שמה הייתם רוצים את אותם שבלונות שנכנסות לכאן כל יום?

lolly1

New member
Every time i see you falling...

|גלגל"צ| האם נמאס לכם לכתוב את שמכם? כן האם נמאס לכם לכתוב את מינכם? כן האם נמאס לכם לכתוב את גילכם? כן האם נמאס לכם משאלות על אוכל? כן האם נמאס לכם משאלות על זוגיות קלוקלת? כן האם נמאס לכם משאלות על אוכל? עוד לא מה עוד יש לכם יותר מדי בשאלונים? הממ לא יודעת

adamsplit

New member
זה שזה אנטי שאלון זה לא אומר ש..

לא צריך למלא את כולו...

lolly1

New member
:|

אם לא היו כ"כ הרבה רווחים :| מה הייתם רוצים עוד בשאלונים? שאלות :| האם הייתם מעדיפים שיתייחסו למה שכתבתם עכשיו, או שמה הייתם רוצים את אותם שבלונות שנכנסות לכאן כל יום? שבלונות? Happy? :| |ממורמר|

adamsplit

New member
הי

לענות על הנטי שאלון הזה זה גם דבר שיעזור לך אישה ממורמרת שכמוך

AndreaCorr ©

New member
~~~>

האם נמאס לכם לכתוב את שמכם?כן האם נמאס לכם לכתוב את מינכם?כן האם נמאס לכם לכתוב את גילכם?כן האם נמאס לכם משאלות על אוכל?כן האם נמאס לכם משאלות על זוגיות קלוקלת?כן האם נמאס לכם משאלות על אוכל?כן מה עוד יש לכם יותר מדי בשאלונים?"מה אתה הכי אוהב/לא אוהב בעצמך?" מה הייתם רוצים עוד בשאלונים?שאלות מעניינות האם הייתם מעדיפים שיתייחסו למה שכתבתם עכשיו, או שמה הייתם רוצים את אותם שבלונות שנכנסות לכאן כל יום? שיתייחסו

הנה:

האם נמאס לכם לכתוב את שמכם? מאדדדדדדדד כי אני לא כותבת אותו! האם נמאס לכם לכתוב את מינכם? כןןןןןןןן האם נמאס לכם לכתוב את גילכם? לא
האם נמאס לכם משאלות על אוכל? בכלל לא.. האם נמאס לכם משאלות על זוגיות קלוקלת? לא... האם נמאס לכם משאלות על אוכל? לאאאאא מה עוד יש לכם יותר מדי בשאלונים? =/ מה הייתם רוצים עוד בשאלונים? שאלות קצת יותר מקוריות... האם הייתם מעדיפים שיתייחסו למה שכתבתם עכשיו, או שמה הייתם רוצים את אותם שבלונות שנכנסות לכאן כל יום? שיתיחסו!!!!!!

דנטל

New member
ישששששששששששש אנטי שאלון

האם נמאס לכם לכתוב את שמכם? כן האם נמאס לכם לכתוב את מינכם? כן האם נמאס לכם לכתוב את גילכם? כן האם נמאס לכם משאלות על אוכל? לא האם נמאס לכם משאלות על זוגיות קלוקלת? לא האם נמאס לכם משאלות על אוכל? כבר עניתי מה עוד יש לכם יותר מדי בשאלונים? כל דבר שחוזר על עצמו זה יותר מדי מה הייתם רוצים עוד בשאלונים? דברים חדשים האם הייתם מעדיפים שיתייחסו למה שכתבתם עכשיו, או שמה הייתם רוצים את אותם שבלונות שנכנסות לכאן כל יום? רוצה יחס

קוקו 28

New member
האנטי תשובות הראשונות../images/Emo10.gif

האם נמאס לכם לכתוב את שמכם?-כן האם נמאס לכם לכתוב את מינכם?-כן האם נמאס לכם לכתוב את גילכם?-לא האם נמאס לכם משאלות על אוכל?-לא
האם נמאס לכם משאלות על זוגיות קלוקלת?-כן! האם נמאס לכם משאלות על אוכל?-אם הן מופיעות פעמיים, כן...
. מה עוד יש לכם יותר מדי בשאלונים?-שאלות מוזרות, אישיות מידי, לא ברורות מה הייתם רוצים עוד בשאלונים?-שאלות מצחיקות, ושידגדגו את הדמיון!
האם הייתם מעדיפים שיתייחסו למה שכתבתם עכשיו, או שמה הייתם רוצים את אותם שבלונות שנכנסות לכאן כל יום?-יחס

sapir aloud555

New member
../images/Emo103.gif

האם נמאס לכם לכתוב את שמכם? יה האם נמאס לכם לכתוב את מינכם? יה האם נמאס לכם לכתוב את גילכם? יה האם נמאס לכם משאלות על אוכל? יה האם נמאס לכם משאלות על זוגיות קלוקלת? יה האם נמאס לכם משאלות על אוכל? אמרתי: יה :p מה עוד יש לכם יותר מדי בשאלונים? הרבה שאלות? XDD מה הייתם רוצים עוד בשאלונים? |: האם הייתם מעדיפים שיתייחסו למה שכתבתם עכשיו, או שמה הייתם רוצים את אותם שבלונות שנכנסות לכאן כל יום? שישאר אותו דבר, ממילא אני עונה רק משיעמום :p

Unreachable

New member
עונה

האם נמאס לכם לכתוב את שמכם?לא, שחר שחר שחר שחר שחר שחר האם נמאס לכם לכתוב את מינכם?לא, בת בת בת בת בת בת האם נמאס לכם לכתוב את גילכם?לא, 16 16 16 16 16 16 האם נמאס לכם משאלות על אוכל? לא האם נמאס לכם משאלות על זוגיות קלוקלת? לא האם נמאס לכם משאלות על אוכל? לא אכפת לךי מה עוד יש לכם יותר מדי בשאלונים? כנ"ל מה הייתם רוצים עוד בשאלונים? שיהיה האם הייתם מעדיפים שיתייחסו למה שכתבתם עכשיו, או שמה הייתם רוצים את אותם שבלונות שנכנסות לכאן כל יום? כן

../images/Emo58.gif

האם נמאס לכם לכתוב את שמכם? כן האם נמאס לכם לכתוב את מינכם? כן האם נמאס לכם לכתוב את גילכם? כן האם נמאס לכם משאלות על אוכל? לא האם נמאס לכם משאלות על זוגיות קלוקלת? לא האם נמאס לכם משאלות על אוכל? לא מה עוד יש לכם יותר מדי בשאלונים? אממ....כלום...בדר"כ זה הכול טוב...

swirrrly

New member
טוב*עונה כמו כולם* ../images/Emo118.gif

האם נמאס לכם לכתוב את שמכם? כן האם נמאס לכם לכתוב את מינכם? בהחלט האם נמאס לכם לכתוב את גילכם? כן האם נמאס לכם משאלות על אוכל? כן האם נמאס לכם משאלות על זוגיות קלוקלת? כן (בעיקר כי זוגיות זה לא התחום שלי) האם נמאס לכם משאלות על אוכל? אבל שאלת כבר, נמאס
מה עוד יש לכם יותר מדי בשאלונים? שאלות על חברים
בית ספר פאדיחות שאלות שגורמות לי לנסות לגבש דעה/ להזכר בדברים ישניייים
/ שאלות שאני לא החלטתי לגביהן אבל זו שאלה די החלטתית, ובא לי לענות לפי כוונת המשורר]: מה הייתם רוצים עוד בשאלונים? שאלות יצירתיות חדשות ומקוריות, שגורמות לי לחשוב על דברים קטנים אחרים בחיים
ובקיצור המון אפשרויות לבטא את אעצמי בדרכים שונות שאחרת לא הייתי חושבת עליהן
האם הייתם מעדיפים שיתייחסו למה שכתבתם עכשיו, או שמה הייתם רוצים את אותם שבלונות שנכנסות לכאן כל יום? אה מ, הכל היפותטי

למעלה