האנטישמיות!!!!!

Le Fay

New member
וואללה? כמו שאמ'שלי אומרת...

הייתי צוחקת בכייף, רק שזה החמור שלי.

Le Fay

New member
לצערי לא יכולה להתגולל על הפרשנות

הקולנועית, ולא רק כי נוטה להאמין שהסנהדרין תרמה ככל יכולתה לצליבת היריב הפוליטי הכריזמטי שלה, אלא כי מאז ועד היום הממסד היהודי הדתי מעולם לא חזר בו מעמדת הסנהדרין מאז. הייתי מצפה שיקום לפחות רב אחד שיודה שישוע היה יהודי טוב, ושיפסיקו להתעקש על היש"ו המטומטם הזה. אבל לא, אנחנו רק נבוא בטענות אל הראיה המעוותת של הנצרות. יותר קל לתבוע רביזיה מאחרים, נכון? אז כמו שהיהדות לא רוצה, גם הנצרות לא רוצה. נננה. ולמרות השוויץ הנצחי על כמה העם היהודי שרד, דוקא היהודים שהיהדות הקיאה מתוכה פרו ורבו ומילאו את העולם. עכשיו ספרו לי שוב כמה חכמי הסנהדרין היו חכמים ומוסרים מפי הגבורה ורואים את הנולד. הא!

rigoletto111

New member
מאיפה הבאת את זה?

הנציבים הרומים צלבו את כל הטרבל מייקרס האפשריים והלא אפשריים וממש לא היו צריכים חותמת הכשר מהרבנות לשם כך. וכיון שמיליוני יהודים נרצחו בזכות ה"ישוע הטוב" שלנו, נדמה לי שהמימסד היהודי קיבל פטור מוצדק מלהתפייס איתו. הוא הסתדר יפה בלעדינו אלפיים שנה...

Le Fay

New member
אז ככה:

ישוע כמו שאתה יודע לא בדיוק הטיף לאינקויזיציה, מסעי צלב ופוגרומים. אם יש בכלל טענות, הן צריכות להיות מופנות לפטרוס, הכס הקדוש, ולא אליו. מניחה שאתה לא חולק על גירסת השליחים שהסנהדרין עזרה להסגיר את ישוע, אז מה הרומאים היו עושים בלי עזרתם הוא לא ממין העניין. פוליטיקאים נבונים אולי היו נוהגים אחרת, ובוודאי היו נוהגים אחרת בדיעבד. באשר לעוולות שנעשו בשם הנצרות: א. לא בטוחה שאילו החלפנו מקומות, היהדות היתה טובה מהם. ב. אין לי עניין בשיפוט דתות, רק בביקורת על את האנשים שמצייתים להן. מבחינה זו כולן טריפה בעיני, ואתה יודע שבצדק. לא הנצרות רצחה אלא אנשים רצחו, ואנשי כנסיה גיבו, וזה לא בגלל שום סרט, אלא כי אנשים הם כאלה. אילולא הנצרות היו מוצאים תירוץ אחר. ג. אני לא אחראית לרביזיות של אחרים, רק לאלה שלי.

rigoletto111

New member
אני לא "חולק" על גירסת השליחים

כמו שאני לא "חולק" על זה שאברהם כמעט הקריב את בנו. פשוט אין לי סיבה מוצקה להאמין שאי פעם התרחשו הארועים האלו. עדת תומכי ישו הסתכסכה עם המימסד היהודי, ככה שברור שהם הפילו את האשמה על היהודים (ע"ע "דמו עלינו ועל בנינו"). ולי לעיתים יש עניין בשיפוט דתות, בייחוד כשאני שומע על מיליוני היהודים שנרצחו בגלל שצלבו את ישו (גם במאה העשרים) או בגלל שראשוני האסלאם החליטו במאה השביעית שצריך להשליט את הדת המפגרת שלהם על כל סמ"ר בכדור הארץ. ואין לי עניין במשחקי "אילו". לא יודע מה היהדות היתה עושה במקומם.

rigoletto111

New member
תיקון טעות

כתבתי שטות: "שראשוני האסלאם החליטו במאה השביעית שצריך להשליט את הדת המפגרת שלהם על כל סמ"ר בכדור הארץ". מה פתאום כדור? הפונדמנטליסטים בסעודיה עדיין חושבים שהארץ שטוחה.

Le Fay

New member
לדעתי אתה דוקא יודע היטב

מה יהודים צוו לעשות לחלק מהעממים בסביבתם. לרוע המזל ליהדות יש פחות כוח מאשר לאיסלאם והנצרות? טאף. מנקודת הראות שלי הנצרות הזו שאתה מתגולל עליה היא לא איזה גורם חיצוני ערטילאי אלא בת חוקית של היהדות (ואולי לא המפלצת האחרונה שנולדה לה). אלה יהודים ואלה יהודים, רק שהאחרונים סיפחו אליהם כל מה שיכלו בדרך; מה שהוכיח את עצמו כאסטרטגיה לגמרי לא רעה (למדו מהרומאים, יודעת). בניגוד אליך לא רואה אומה יהודית גדולה ובשבילי הבעיות של יהודי תימן מעולם לא נכרכו במאבק של יהודי צרפת על שיווי זכויות. אני בת של מיעוט מזרח אירופאי, אבותי לא קיבלו יחס טוב מזה שקיבלו צוענים וארמנים, ואני מודעת לעוול, אבל הוא לא נתפס אצלי כעוול "נגד היהדות". מפעל ההשמדה המרכז אירופאי - זה כן. מצד שני לא ראיתי שיהודים בעצמם כל כך נחמדים ביחס למיעוטים. כשיש להם הזדמנות.

rigoletto111

New member
בעת העתיקה כל שבט היה יכול

בכיף לעשות ג'נוסייד לשבט אחר ולרשת את מקומו. וידוע שהקטעים בספר דברים על השמדת יושבי הארץ נכתבו בספר דברים = הרבה הרבה שנים אחרי שיושבי הארץ, נוחם עדן, הושמדו. בסדר, אז יהודי תימן הם "תימנים ערבים בני דת משה". רק תשכנעי אותם קודם. עוד בשואה המוני פולנים וליטאים רצחו יהודים לא בגלל שדגלו בתורת הגזע המדעית אלא כי הכמרים שלהם חינכו אותם מגיל 0 שהיהודים רצחו את אלוהים. ככה שאין לי דברים טובים להגיד על הנצרות, במיוחד לא בנוסח הקתולי.

Le Fay

New member
גם לי אין. זה לא אומר שמעכשיו אפשר

לעשות קולנוע רק על הבהווגאד גיטה. ואחרי שזכיתי לראות תחום מושב ופוגרומים גם במדינה שלי, אני כבר הרבה פחות נלהבת לחזור על ביטויים שקיבלתי בירושה.

rigoletto111

New member
אכן מזעזע שיהודים ממשיכים להרצח

בשל יהדותם גם במדינה היהודית. אבל לא נתחיל שרשור על פוליטיקה עכשיו, נכון?

Le Fay

New member
עכשיו בילבלת אותי. אז הציוינים הם

כן יהודים?

rigoletto111

New member
ברור. הם בדר"כ גלותיים לא פחות מכל

יהודי גיבן בשטייטל. אילו במקום יהודים היו גרים כאן גויים, אז עם ה"גויישע קאפ" הבריא שלהם היו מפציצים עכשיו את בית לחם וראמאללה בנפאלם, ולא מתפלפלים בהתפלפלויות תלמודיות "האם גדר ההפרדה עומדת בקריטריון המידתיות של החוק הבינלאומי?".

Le Fay

New member
שאני אבין, כל הנרצחים פה

עוברים אצלך גיור מהיר, או מספיק שהם מתים במועדון או מסעדה כדי להיחשב יהודים אוטומטית?

rigoletto111

New member
האופציה הראשונה

הרי אני לא צריך לספק לך שהגבולות של "מיהו יהודי" לוקים בערפול מסויים. לפעמים יש גם ערבים שנקלעים ל"קו האש" אבל כולם, כולל את, יודעים שזה בטעות. אגב, הידעת שבגטו ורשה היו כמה אלפי נוצרים וגם כנסייה וכומר ? (מומרים).

Le Fay

New member
שום טעות. הרוצחים תאבי הבתולות

לא יודעים שתחנה מרכזית זה קנייתים ולא מזהים רוסית בדולפינריום? נראה לך איכפת להם? או אולי גם את הבריטים בתורכיה רצחו בשל יהדותם?

rigoletto111

New member
האסלאמיסטים, חוץ מלשנוא יהודים,

שונאים גם את כל האחרים. אז מה את רוצה להגיד בזה?

Le Fay

New member
שכאן לא רוצחים אותנו בשל יהדותנו

אלא בשל ישראליותנו. זה שהרוב פה יהודים זה כי ככה רצינו שיהיה. את הרוצחים לא מעניין איזה ישראלים הם רוצחים, גם כשהם מתפוצצים בכניסה לצריפין מבטיחה לך שלא ישחררו אף אחד, אפילו אין לו חצי סבתא יהודיה; וכיוון שהם לא בודקים קודם עם משטרת ההגירה גם לא איכפת להם לקחת ישראלים בלי תעודות. לומר שמדינת ישראל היא היהודי הנצחי זה מאד אוי-אוי-אויִ-י, אבל out of tune.

rigoletto111

New member
הייתי מקבל את זה אילולא כל השיח

המוסלמי פונדמנטליסטי אימץ בחום את כל האנטישמיות המוסלמית, האנטישמיות הנוצרית, ועוד הוסיף עליהן כהנה וכהנה.

למעלה