האנטישמיות מכה שנית

אטיוד5

Active member
האנטישמיות מכה שנית

אאל"ט ישראל היא המדינה היחידה בעולם שהחליטה לגבות כסף מאזרחיה על מנת לצפות במונדיאל. ואני אומר לכם, רק יהודים מסוגלים לחשוב איך לעשות כסף מלופטגשפטן. יהודים תאבי בצע. באמת גועל נפש.

DirtySpirit

New member
קניתי;[

למרות כל המאבק והכל, פשוט אי אפשר לוותר על חווית הצפייה[אבל לאנשים שיש הרבה חברים זה אחלהO: במיוחד אם החברים מזמינים]

כבר מזמן אמרתי לך שלא כדאי

למות. אפשר פעם אחת ודי, כך שכדאי לשמור אותה להזדמנות ששוה את זה.

מארסו

New member
בתור גזען עם דיפלומה

אני יכול להגיד לך שאצל הערבים זה יותר גרוע. בשבוע שעבר קראתי שבירדן התושבים נדרשים לשלם 250$ עבוד השידורים שזה בערך רבע משכורת חודשית ממוצעת. (אגב, אני מודה ומתוודה - נכנעתי ושילמתי)

מוגג

New member
אבל השידורים מירדן נקלטים חינם

בארץ. מי ש"קולט" את ירדן דרך "כ"ן או "חם" צופה בשקופית חסימה בזמן המשחק, מי שהתקין אנטנה פרטית יכולקלוט באופן חופשי. איך בדיוק מתבצאת הגביה מהירדנים?

מארסו

New member
שאלה מעניינת

ותשובה לי אין. זה מה שהיה כתוב (אולי למי שמשלם מגלים גם מי נגד מי ?)

ישראל לא גובה כסף מאזרחיה

עבור שידור המונדיאל. ואם כבר- אז יהודים נמצאים משני עברי המשואה.

ישראל אינה היחידה

וכעקרון , הכסף נגבה בכל מחיר, בין אם ישירות ובין אם באופן עקיף. הבעיההיא התשלום המופרז שנדרש עבור הערוץ, שהוביל, וטוב שכך , למרי צרכנים אמיתי. אישית, ב99 ש"ח , קניתי את המנוי, זה נראה לי מחיר הוגן

אטיוד5

Active member
הכסף כבר נגבה באגרת הטלויזיה.

ובנוסף גובים על "חם" או "כן", כמו שכתב מוגג, ועכשיו מוסיפים על זה עוד ועוד. מה היית אומר אם בנוסף לאגרות הנ"ל גם היו גובים כסף בשביל לראות חדשות? מרי הצרכנים ה"אמיתי" נשבר בסוף השבוע. מדוע 99 ש"ח נראה לך הוגן? אם היו דורשים ממך 99 ש"ח **נוספים** כדי לראות חדשות במשך חצי שנה, או את לונדון וקירשנבאום במשך חודש זה היה נראה לך הוגן?

אגרת הטלביזיה נגבתה עבור הערוץ הציב

ורי. לו היה זה משקיע עשרות מיליוני שקלים עבור רכישת שידורי הכדורגל מצ'רלטון, הייתי רואה בכך שימוש לא נאות בכסםי ציבור.

אטיוד5

Active member
??

קצרה בינתי לעת בלותי, כנראה. הציבור רוצה לראות מונדיאל. למה הערוץ הציבורי לא נותן לנו מונדיאל בחינם כמו בכל מדינה שפויה בעולם? כמו שהוא נותן לנו בחינם, ללא תוספת תשלום, חדשות, כמו שהוא נותן לנו בחינם, ללא תוספת תשלום, אירוויזיון. כמו שהוא נותן לנו בחינם, ללא תוספת תשלום, כל אייטם שיש בו ענין ציבורי.

אלי ו.

New member
נפלאות השוק החופשי

אני מניח שכל הערוצים (כולל הראשון) רצו לרכוש את הזכויות למונדיאל ולכן נוצרה תחרות בין הערוצים השונים וקבוצות כמו צ'רלטון. צ'רלטון הציעו יותר כסף משאר הערוצים.

כן, מה שמראה

שכשיש מונופול של יצרן על מוצר מסויים, ותחרות בין מתווכים על המונופול לשיווק אותו המוצר- התחרות עובדת לרעת הצרכן. הרי אותו דבר בדיוק קורה עם סדרות וסרטים בלווין ובכבלים.

הציבור?

1200 איש היו מוכנים לשלם את המחיר חאחר כל ההוזלות. רוב מי שאני מכיר לא מעוניין...

למעלה