האנטיפסטי של שישי בערב - עוד רעיונות?
אנחנו מכינים כמעט תמיד ירקות "אנטיפסטי" (במובן הישראלי, כמובן, בתנור) ליום שישי בערב כשמארחים את הילדים שכולם שומרים על בריאות.
הפעם הכנו שתי תבניות. לא נודע כי באו אל קרבם. באמת. היה המון אוכל, אבל הם תמיד מחסלים את זה לפני הכל.
הנה מה שכתבתי לכם בחמישי האחרון לגבי ההרכב:
"תבנית אנטיפסטי. כיוון שהפלפלים והבצלים, אהובינו, יככבו בממולאים, אז הפעם כרובית רתוחה, ברוקולי כנ"ל, גזר ופטריות".
לזה הוספנו גם בטטה אחת שהיתה בבית ותפוחי אדמה קטנים עגולים. ובכל זאת נמחקו.
בדרך כלל אנחנו מכינים פלפלים, בצלים ועגבניות בשום.
אשמח לרעיונות נוספים לירקות פעמים הבאות. נראה לי שנתחיל להכין ארבע תבניות, כי הן מצטמקות ואנחנו תמיד שמחים שנשאר לנו קצת... יש בכלל עוד ירקות שאפשר להכין כך? או שפשוט נכפיל כמויות? תודה.
אנחנו מכינים כמעט תמיד ירקות "אנטיפסטי" (במובן הישראלי, כמובן, בתנור) ליום שישי בערב כשמארחים את הילדים שכולם שומרים על בריאות.
הפעם הכנו שתי תבניות. לא נודע כי באו אל קרבם. באמת. היה המון אוכל, אבל הם תמיד מחסלים את זה לפני הכל.
הנה מה שכתבתי לכם בחמישי האחרון לגבי ההרכב:
"תבנית אנטיפסטי. כיוון שהפלפלים והבצלים, אהובינו, יככבו בממולאים, אז הפעם כרובית רתוחה, ברוקולי כנ"ל, גזר ופטריות".
לזה הוספנו גם בטטה אחת שהיתה בבית ותפוחי אדמה קטנים עגולים. ובכל זאת נמחקו.
בדרך כלל אנחנו מכינים פלפלים, בצלים ועגבניות בשום.
אשמח לרעיונות נוספים לירקות פעמים הבאות. נראה לי שנתחיל להכין ארבע תבניות, כי הן מצטמקות ואנחנו תמיד שמחים שנשאר לנו קצת... יש בכלל עוד ירקות שאפשר להכין כך? או שפשוט נכפיל כמויות? תודה.