האנטומיה של גריי....

האנטומיה של גריי....

מי היה השחק הזה ששיחק את המטופל עם הסכרת???איפה הוא שיחק??? מישהו יכול בבקשה להסביר לי את הפרק....דעתי הוסחה ולא הבנתי כלום חוץ ממה שקרה עם גורג ואיזי וקאלי... גורג נזכר בסזוף? תודה!

4hilla4

New member
הפרק הכי מכוער ומשעממם ברמות!

כן, גורג נזכר. שום דבר קריטי שאת צריכה לדעת חוץ מזה שהאלמונית החליטה פנים, ואלכס קרא לפנים האלו אווה והיא חושבת שיש משהו בין אלכס ואדיסון. זהו. פרק משעמם וחוץ מהסוף היה אפשר למחוק את כל הפרק

LeRanch

New member
דווקא היה פרק ממש יפה

הופתעתי שהוועדה התרשמה דווקא ממארקXD זה היה מוזר
הסיפור של איזי וג'ורג' היה פשוט מיותר.. חברות כזאת שפשוט נהרסה סתם בגלל איזה שטות של התסריטאים

קובי221

New member
הופתעת? זה היה הכי צפוי!

זה שהנאצית, כבר שכחתי איך קוראים לה
, ענתה לו על דרך... זה היה ברור שהוא ישתמש בזה!

oO nam nam Oo

New member
מה הופך אותו לגרוע? העובדה../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

שלא היו בו הרבה קטעים עם אדיסון? אוי לא! בואו כולנו נמחה על הפרק הנוראי הזה. אגב, דווקא היה פרק ממש טוב, ואם היית מסתכלת קצת מעבר לאדיסון ומארק היית רואה את הדמויות האחרות ואת מה שהן עוברות. מה גם שזה היה פרק קצת כמו פעם, שהייתה הרבה יותר התמקדות בחולים מאשר בפרקים האחרונים.

4hilla4

New member
נממ... לא קשור.

ממש לא אכפת לי שלא היה הרבה אדיסון, בסדר הבנתי, הפרק הזה הוא על איזי וג'ורג [ וקאלי ] ולא על אדיסון אבל בכלל העלילה הייתה מפגרת, לא היה לי כיף לצפות בזה וזו הדעה שלי. סוף סיפור

TheLost

New member
תשובות

בנוגע לשחקן: http://imdb.com/name/nm0090225/ בפרק- לקראת בחירת הבוס החדש של המחלקה, כל המועמדים (סלואן, ברק, שפרד, אדיסון והחבר הזה של כריסטינה) היו צריכים לעבור ראיון עם הדירקטוריון. החבר של כריסטינה החליט לעשות תוכנית ממש גדולה ל-10 השנים הבאות ולעשות המון שינויים בבית החולים, אז השאר היו צריכים לעשות כמוהו כדי לא ליפול מאחורה. סלואן לא הכין כלום, הוא ביקש ייעוץ מביילי- על מה היא חושבת שאפשר לעשות ב-10 השנים הבאות, והיא אמרה לו שהיא לא מתכננת דברים לעשר שנים, אלא רק מה שיקרה עכשיו, ואיזה ניתוח היא תעשה עכשיו ואיך. זה מה שהוא אמר למראיינים ונראה כאילו שזה גרם להם ממש לחבב אותו. חוץ מזה, כדי לצאת טוב בעיני הבוס (שגם כן לוקח חלק בבחירת המחליף שלו), הוא החליט לתת למרדית' לעשות את הניתוח להחלפת הפנים של האלמונית- ככה, אם היא תצליח, אז הוא יצא טוב, ואם לא, אז לא יקרה לו כלום כי לא הוא עשה את הניתוח. שפרד מבין שזה העניין ואומר למרדית', אבל סלואן משכנע אותה שגם לה יהיה יותר טוב אם היא תצליח בניתוח (כי אז לא יסתכלו עליה יותר כאילו היא מסכנה שאימא שלה מתה ושהיא לא מסוגלת לעשות כלום). כריסטינה חושבת איך להשלים עם ברק אחרי מה שקרה עם הנישואים, אז היא מחליטה להחזיר את הדברים לכמו שהיו לפני הצעת הנישואים, אבל ברק לא רוצה את זה, ובסוף הם השלימו.

פרק מעולההה../images/Emo70.gif

סוף סוף יש יותר מיקוד על החולים...זה נותן הרגשה של עונה 1-תחילת עונה 2...שלושת המקרים היו ממש טובים לדעתי, חוץ מזה שכל הקטע של האלמונית נמשך יותר מדי זמן... מארקקקק
חחח קרע אותי שבסוף הם הכי אהבו אותו... הסיפור של איזי-ג'ורג'-קאלי היה משעמם....אולי בגלל שאני ממש ממש שונאת את איזי...פשוט לא יכולה לסבול את הדמות המפגרת שלה, ובזמן האחרון אני גם שונאת את ג'ורג'(שהיה אהוב עלי בעונות 1-2
) צריכים לעשות יותר קאלי...רק בלי העלילה המפגרת שלה עם ג'ורג'. אגב אבא שלה היה ממש מוקר לי מאיפשהו
ממממ..דרק+מרדית...תמותו כבר!

4hilla4

New member
נכוןןן!!!! וואללהההה..!!!

ג'וזף ג'וזף ג'וזף... לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה!

אני עדיין לא מרגישה,../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

שהפרקים יותר עוסקים בחולים. כל העניין הזה של איזי~ג'ורג' מיותר. מההתחלה הם לא נראו כזוג, לא הייתה בינהם כימיה וכלום, ופתאום זה? זה נראה הכי מאולץ שיש. כריסטינה קצת אכזבה אותי הפרק. פרק משעמם. הסיפור היחידי שמעניין אותי שם הוא של האלמונית ואלכס. אני מקווה שהיא תשאר עוד קצת, היא ממש חמודה, והם חמודים יחד, כחברים. מארק איש חכם.

למעלה