האנטומיה של גריי - 3.23

TheLost

New member
האנטומיה של גריי - 3.23

היה הרבה הרבה יותר טוב מהחלק הראשון. קצת מוזר בהתחשב בעובדה ושני החלקים מחוברים והם אמורים להיות ממש כמו פרק מיוחד, אבל עדיין פתאום בחלק הזה נתנו את המרכז שום ל"אנטומיה של גריי" ולא לאנטומיה של אדיסון. זה מה שהכי מדאיג אותי- העלילה של אדיסון תמיד הייתה מעניינת כשהיא הייתה שולית. לתת לה את מרכז הבמה.. נראה לי יהרוס את הכל. אבל נו טוב בסדר
אז כמו שאמרתי היה דיי בסדר בלוס אנג'לס (אבל לא מעניין). לעומת זאת בסיאטל היה פרק מ-מ-ש טוב. אני לא מאמין שהם הרגו את האימא החורגת
לא ציפיתי לזה בכלל, הרי בפרק הזה כולם אמורים להסתכל רק על אדיסון ואז מביאים את זה. ובכלל, האימא הייתה ממש נחמדה והיא עזרה למרדית'... ואז האבא החרא הזה נתן לה כאפה (או אצבע או מה שזה לא היה
!)

LeRanch

New member
../images/Emo45.gif

הייתי בשוק שהרגו את סוזן
זה כ"כ לא הגיע לה. היא הייתה כ"כ נחמדה למרדית' וככה להרוג אותה אחרי שהרגו את אליס זה פשוט מוגזם
הקטעים של ג'ורג' ואיזי היו פשוט פטתיים.. ואני לא רוצה להישמע גזעני אבל מצטער אבל אי אפשר לקנות את הקטעים של הנשיקות שלהם כי פשוט כתוב לטי.אר GAY על המצח.. כ"כ רציתי שקאלי תתפוס אותם, תעיף את ג'ורג' לאלף עזאזל ותעיף ת'כאפה של החיים לאיזי. נמאס מהם לגמרי כבר ומה שהם עושים לקאלי זה פשוט מגעיל
כריסטינה וברק לעומת זאת היו די סבבה בפרק והסיפור של אווה נראה רחוק מלהסתיים (ונמאס ממנה כבר). אדיסון וכל החבר'ה ב-L.A - היה משעשע לגלות ש"המעלית" זו השומרת
רואים שפיט ואדיסון ממש דלוקים אחד על השנייה, היה גם משעשע לראות שדל התאהב בנעמי (היא אשכרה יכולה להיות אמא שלו!!), הפתרון לבייבי קרייסס שהיה שם נשמע גם כן מצחיק (2 אמהות ו-3 אבות
) ואני מקווה שיתנו לקופר יותר קטעים בסדרה כי הוא פשוט מלך

4hilla4

New member
פרק מדהים!!!!!!!!!

באנטומיה היה בסדר, די משעמם אבל לא נתייחס.. חוץ מלעובדה שאמא של מרדית מתה
היא הייתה כזאת מאמי!! אבל סוף סוף נתנו למרדית סטירה, חיכיתי לזה. למרות שאני דווקא מתחילה לחבב את מרדית... "האנטומיה של אדיסון
" טוב, אז היה פרק ממש טוב... כל ליסה והתינוק היה ממש מדהים!!!!!!!!! זה שהיא חזרה על המילים כי היא אמרה שהם כנראה לא שמעו אותה... המעלית הייתה בכלל קורעת מצחוק- טילי. פיטר ואדיסון
הם בטוח יהיו ביחד בסדרה החדשה
בסוף-כלכך צפוי ה- יש כאן משרד פנוי...-אל תפתי אותי- *את רוצה שאני אנשק אותך שוב? *אני לא מעוניינת * את מעוניינת!!!! פרק ג-ד-ו-ל!! ממש נהנהתי

אחלה פרק.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

-חבל שהיא מתה, אבל בזכות המוות שלה העיפו למרדית' סטירה, ככה שהיא לא מתה לשווא. D< -הסיפור עם אווה, איטי, אבל מעניין, אם רק יאיצו את הקצב שם. -הסיפור עם איזי וג'ורג' לגמרי פאתטי, כ ו ל ם יודעים שהוא הומו, רואים את זה! הוא לא שחקן כ"כ גדול שהוא מצליח להסתיר את זה, ועוד דוחפים לו את איזי, שהם הזוג הכי לא הגיוני על הפלנטה!!111 אני מאוד מקווה שהסיפור הזה יגמר בקרוב, הוא מעלה בי חלחלה. -ההסיפור עם החתונה של כריסטינה וברק משעמם. -אמגש.אני לא מאמינה שנעמי סירבה לדל (ככה קוראים לו?) הוא כזה חמוד *___________* אני אראה את הסדרה החדשה רק בגללו. ^_^~ 3=

snier1991

New member
האקספוזיציה הייתה זוועתית

באנטומיה של אדיסון הם התחילו במצב מאד בעייתי הם לא מתחילים משהו חדש כולם כבר מכירים את כולם(אפילו אדיסון) אז הם צריכים לתת בפרק הראשון תקציר שיסביר את כל העבר של כולם סדרה שהייתה במצב כזה זה עקרות בית נואשות רק שהיא בפרק הראשון עשתה את זה מעולה ולכולם היה ברור למה גבריאל בוגדת ואיך נראית המשפחה של ברי ולמה לינט על סף חירפון פה התקציר שהם נתנו רק עשה אותי יותר מבולבל מי ניסה לנשק למה מה הם בדיוק הכל היה כ"כ מבולבל ובתור פרק פתיחה הם עשו את זה ממש באופן מאד בעייתי

סוף סוף העיפו למרדית סטירה.

נמאס ממנה. אני הכי שונאת באנטומיה שכל פעם מישהו מתחיל לנאום,כמו שהאמא שהייתה אמורה לקבל את התינוק התחילה לנאום לאדיסון "את בטח חושבת שאנחנו אנשים נוראיים..." או שמרדית' שוב מתחילה לחפור לדרק על כמה שהיא מסכנה ובלהבלהבלה. די לנאום כבר!
אני אישית חושבת שהסיפור של אווה ואלכס די מעניין. זה די ברור לדעתי שהוא התאהב בה כביכול. הסיפור של ג'ורג' ואיזי לעומת זאת מתחיל לעצבן. הרי זה ברור שזה לא יוביל לשום מקום.

גאד

פרק מעולההה בכל החלקים של סיאטל
(חוץ מאיזי וג'ורג' שפשוט בא לי להרוג את שניהם...) הפרק הזה רק הוכיח כמה הדמות של אדיסון מפגרת...איזה אישה בת 40 מתנהגת כמו ילדה בת 17!??!היא כל כך מעצבנת אותי...אבל שאר הדמויות ממש חמודות אני במיוחד אוהבת את הפסיכולוגית וקופר

P A T D F A N

New member
פרק נחמד :)

אבל פרייבט פרקטיס כלכך משעמםםם .. חוץ מהסורפר בוי הסקסי הזה .. ממ נראלי דל . גרר איך נעמי סירבה לוו ;[[ ובאמת כמו שאמרו פה הבעיות של אדיסון נחמדות כשהן לא הנושא העיקרי.. הייתי כלכך בשוק שהרגו את סוזן! זה היה כלכך לא במקום! וג'ורג' ואיזי זה באמת נורא טיפשי כי טי.אר כ"כ גיי . שיביאו איזה תפנית ושיהיה עם מארק או משהו . :X

קובי221

New member
התאכזבתי מהפרק, ומהעונה בגדול!

העלילה של אדיסון, לדעתי, פגעה קשות במוות של האמא החורגת. זה גרם לסצנה להיות מעאפנה... לזלזל כזה במוות... הקטע של ברק וג'ורג' מעצבן! כבר לא מעניין... הם פשוט טוחנים את זה מכל הכיוונים. די! הרגשתי שקאלי מרגישה שקורה עוד פעם משו בין ג'ורג' לאיזי(סוף הפרק) ולדעתי היא תביא בוויתור. אווה די מענינת, אבל צריך להרחיק אותה מאלכס- זה נעשה דביק מידי. זה כבר כ"כ צפוי ומשעמם. אדיסון- בואו נגיד שהמפיקה פשוט מתה על השחקנית ומנסה למצוא לה עלילה מדהימה. זה כזה פאתטי. כל המחווה הזו גרמו לי לסלוד מהדמות ה'נחמדה' שציירו לאדיסון. אני בספק אם אני אראה את הספינאופ. העונה פשוט הייתה גרועה. לטובתם כדאי שהעונה הבאה תתמקד יותר בחולים. ושלא ימרחו לנו סצנות אישיות על גבי 80 פרקים. זה לא כמו העונה השנייה, שהיו יודעים איך למרוח את דני ואיזי. הם גם לא מרחו, הייתה התפתחות עלילתית, ולא כמו פה שזה פשוט מעגלים... בעעעע

snier1991

New member
מסכים

היו איזה 5 פרקים באמצע העונה עם כריסטינה וברק(עם הגילוי והכל) ואלה שאמא של גריי השתתפה והפרק הפותח של הסדרה שהיו טובים חוץ מזה פשוט שיעמום עונה מאד מאכזבת

TheLost

New member
בצער רב אני גם מסכים...

אם לומר את האמת- מההתחלה העונה הזו נועדה בכמה מובנים לכישלון. הסיפור שברק לא יכול לנתח (שהיה אמנם ממש טוב, אבל אז הוא התחיל להימרח בצורה שלא תיאמן והתחיל להיות משעמם ומעיק עד הסוף שהיה טוב), הבחירה של מרדית' ממש בפרקים הראשונים של העונה וגם לאחר מכן כשהיא כבר הייתה עם שפרד (שאי אפשר לקרוא לזה גרוע- כי לא קרה כלום...) ובמיוחד העלילה של איזי שמתחילת העונה רק מקטרת ומקטרת על מותו של דני (שזה הגיוני במשך פרק אחד, לא 15). היו כמה פרקים טובים ובתכלס אי אפשר לומר שהייתה עונה גרועה, אבל השתיים הראשונות היו טובות בערך פי מיליון, ושונות מאוד, וכולי תקווה שהעונה הבאה תהיה טובה בהרבה וכמו שאמרו תמצא את האיזון הנכון בין חולים לרופאים כמו שעשתה במשך 36 פרקים ראשונים.

TheLost

New member
25.

או במילים אחרות- נשארו עוד שני פרקים ובעוד שבועיים (פחות יום) ישודר פרק הסיום.

lolo6

New member
חח סבבה תודה.

איזה הסברת נתת כאילו אני איזה בעייתית.

למעלה