האנטומיה של גריי 3.21

TheLost

New member
האנטומיה של גריי 3.21

הפרק הזה באופן רשמי מחזק את התיאוריה שלי שאחרי הנפילה העצומה עם פרקי הטרילוגייה בעונה הזאת, הסדרה התחילה לחזור למצוינות שלה מ-2 העונות הראשונות, ובמיוחד בפרק הזה שהיה פשוט מצוין. בתור התחלה, הוא לא זנח שום עלילה- לא את כל העלילות האישיות וגם לא את העלילות הזמניות של החולים בפרק. חולה מס' 1 יו"ר הדירקטוריון של בית החולים סיאטל גרייס- בתור התחלה, זאת כנראה עלילת המין של העונה. אם בעונה הראשונה הייתה לנו את הזיבה של ג'ורג' (ושל אלכס. ושל אוליביה), ובעונה השנייה הסטוץ של מרדית', אז העונה יש לנו את הבנאדם שבעצם כולם צריכים להתחנף אליו כדי לקבל את המשרה שהם רוצים! מצד אחד, העלילה הזאת באמת הייתה ממש משעשעת ומביכה כרגיל. מצד שני, גם הקטע היותר דרמטי (בגידה, רומן וכו') היה מצוין, בעיקר הקישור שלו לג'ורג', קאלי ואיזי, מה שמוביל אותנו לנושא הבא... The Wife Always Know למען האמת, בגזרה של המשולש הטראגי-משהו, נראה היה לי בהתחלה שמשהו חסר. איך פתאום ג'ורג' ואיזי חזרו להיות כאלה חברים טובים, ועוד בלי שום מבוכה או מצפון אחרי שהם שכבו? אבל זה לא באמת משנה, כי בעצם מאז ש... קאלי נכנסה לסדרה, סוף סוף העלילה הזאת הייתה מעניינת ולא אובר-דרמטית ומטומטמת עם קאלי שכל הזמן מחפשת איך לריב וג'ורג' שכל הזמן נראה לא אומאלי אלא אומללי (טפיחת שכם על משחק המילים
). ובסוף, הבקשה של קאלי לאיזי שבאמת הייתה הגיונית. זה לא שהיא הרבה איתה, היא פשוט ביקשה ממנה, זה היה טבעי, הגיוני, וגם כמובן זה שאיזי עשתה את זה. הרי, ככה זה בחיים האמיתיים, אתה אף פעם לא תחשוב פעמיים להיענות לבקשה כזאת, זה לא עניין של להסס, לחשוב, לתהות, בניגוד למה שכמעט כל הסדרות שהנושא הזה עולה בהן מראות לנו. למרות שתוצאות קצת יותר קיטשיות עוד יגיעו בפרק הבא, בתור התחלה סוף סוף משהו ריאלי קורה בקו העלילה הזה. ואם כבר מדברים על משהו ריאלי... מרדית' ודרק כבר לא? אני לא חושב ששונדה ריימס (יוצרת הסדרה) קשורה לסיפור הזה של להרוס את מערכת היחסים של מרדית' דרק- הדבר הכי לא מציאותי בעולם. הטלנובלה הכי משעממת ביקום. זה לא שהייתה לי אי פעם בעיה עם מרדית' ושפרד, הם קיבלו את תואר זוג הסדרה בצדק והכל היה סבבה. אבל הם היו צריכים לעשות הפסקה, לפחות עד לסוף העונה, עם בעיות במערכת היחסים שלהם. אין שום דבר רע בלחכות קצת עם להכניס להם שוב צרות. להיפך, כמה שיותר זמן נותנים להם ביחד, ככה הפרידה שכנראה תגיע בהמשך תהיה יותר עצובה. אבל לא, זה לא קרה כאן, לא עצוב ולא נעליים, ולא- זה לא משמח אותי בכלל. סתם טיפשי, וממש לא הגיוני שדרק שאנחנו מכירים יעשה באמת כזה דבר- יחשוב אם הוא מעדיף את העבודה שלו או את החברה שלו. וגם זה לא באמת משנה, הרי הם עובדים באותו מקום. זה לא אותו דבר כמו יו"ר הדירקטוריון ואישתו שנמצאים בשני מקומות שונים, או הצ'יף ואדל שעובדים במקומות שונים. כאן זה אותו מקום. בדיוק כמו שהם מתראים עכשיו, במשמרות הארוכות שלהם, מה כל כך רע בזה שזה ימשיך ככה? אבל טוב, רצו לעשות עלילה טיפשית כזאת, אם כבר, אז ברור שדרק יבחר במרדית'. אחרי כל מה שהוא עבר? בעצם, אם מבחן ההתמחות מגיע עוד שבועיים, לקחה לו כמעט שנה סוף סוף להיות איתה. מה יש לו לחשוב כאן? למרות שהעלילה הזאת נראתה לי טיפשית ברמות, כמו שאמרתי מאוד אהבתי את הפרק, מה שמוביל אותנו אל- אווה-אלכס-אדיסון-סלואן בתור התחלה, ג'סטין צ'מברס שחקן מעולה, אולי מסיבה אחת עיקרית: יש לו כימיה מעולה עם כולם. עם מרדית', עם איזי, עם ג'ורג', עם האימא החורגת של מרדית', עם אווה, והכי חשוב- עם אדיסון.
ים שקשורים לספין אוף Private Practice (כאילו, רק מה שכולם יודעים, לא משהו אחר)
...בדיוק בגלל זה יהיה לי ממש חבל כשהיא תעזוב. לא משנה כמה שאלכס יהיה ASS, הם עדיין עובדים ביחד (כאילו, לא עובדים כמו במקום עבודה), יש ביניהם באמת כימיה מעולה, והעלילה שלהם מעניינת בעיקר בגלל שהיא הרבה יותר מסתורית, לא ברורה וממש לא קיטשית. גם התוספת של 2 הצלעות הנוספות- אווה (שלמען האמת אני מתחיל ממש לחבב אותה. סתם על מה אני מדבר, כבר מאז שהיא הגיעה ידעתי שהיא תעשה סדר) שתוך כדי שהיא מספקת לנו גם מתח בנוגע לעתיד שלה ולמצבה הרפואי, היא גם מספקת לאלכס מידע ורכילויות ממה שהיא שומעת, וכמובן סלואן. זאת אומרת, לא כמובן, אני לא סובל אותו, אני לא מבין מי אותם צופים מטומטמים ש"הגיבו טוב לדמות שלו", הוא הורס הכל, הוא מעצבן והוא לא קשור. למי איכפת אם הוא יחזיק מעמד או לא?! ולמה אתם מנסים לגרום לנו לרחם עליו כשהוא משקר לאדיסון שהוא שכב עם מישהי?! למי איכפת?! זה לא שזה מזיז לנו, הרי אנחנו גם ככה רוצים שהיא תהיה עם אלכס! אז מה הקטע? הלוואי שמישהו ירה בו/הוא יחליט לא לשחות כשהוא ייפול למים/הוא יחזיק פצצה פועלת בתוך גוף של בנאדם/הוא יהיה על אותו מוט יחד עם בן אדם אחר/ יהיה לו אף ממש אדום (a.k.a חולה מס' 3) ללא ספק המקרה הרפואי הכי מעניין של הפרק, אם רק היו נותנים לו טיפה יותר במה. בתור התחלה, הוא היה שונה מהאחרים, הוא היה כמו המקרים האלה של העונה הראשונה, שהיו לא צפויים ועם תפנית אחת גדולה שמראה לנו כמה רפואה יכולה להיות עניין חלקלק. זה כמובן לא המקרה הראשון בו מקרה של מישהו נעשה חמור יותר בגלל שהוא חיכה, רק שהפעם זו לא הייתה אשמתו שהוא חיכה, אלא של ביילי שחשבה שזו נזלת ובגלל שאנשים חיכו לתור שלהם- היא שלחה אותו הביתה. 3 פעמים. הקטע שבו רואים את הנוזל מעמוד השדרה על הכרית היה הרגע המתבקש של "הנה תפנית דרמטית", אבל אם לומר את האמת- אני אפילו לא יודע אם מתים מזה (ולא במצב הזה), אני חושב שהדמות הזאת הייתה צריכה למות, בדיוק כמו שב-2 העונות הראשונות החולים שהכי התחבבו עלינו בסוף מתו, הוא היה צריך למות. זה היה צריך להיות ריאלי- וגם זה היה נותן עוד השלכות לדמות של ביילי. אולי מביא לה קצת עניין בעונה הזאת. טוב, זהו
אולי יצא לי קצת ארוך אבל בתור הפרק הרשמי של "הנה זה חוזר להיות טוב" נראה לי שמגיע לזה

וואו..כל כך לא מסכימה איתך.

נתחיל מזה שבכלל לא היה התמקדות על החולים..מה שממש מפריעה לי בזמן האחרון. המקרה של זה על הנזלת היה ממש מעניין וחבל שלא לקחו את זה רחוק יותר. כל הקטע של איזי קאלי וג'ורג' כל כך קיצ'י ולא מעניין...במיוחד הסצנות של איזי וג'ורג'...
אני לא יכולה לסבול את אדיסון...אני לא יודעת למה מאז שהיא הגיעה, פשוט לא אהבתי את הדמות המפגרת שלה! אלכס באמת ענק! אבל זה היה ברור מההתחלה...אדיסון ואלכס---->NO THANX! את סלואן אני דווקא ממש ממש אוהבת ועצוב לי עליו...
סוף סוף מרדית' והכלבלב הבכיין הזה נפרדו או איך שלא תקראו לזה... חחחח כריסטינה הייתה מעולה
אבל העלילה עם ברק סתם הורסת את הדמות שלה. קיצר...זהו...העונה הזאת ממשיכה לאכזב אותי...חבל, זאת הייתה הסדרה האהובה עלי פעם.

LeRanch

New member
../images/Emo45.gifאחלה סיכום../images/Emo9.gif

הרגת אותי בסוף הקטע על מארק

Over My Head

New member
אחלה סיכום../images/Emo47.gif../images/Emo42.gif

באמת...כל הכבוד
(סמויה כזאת)

4hilla4

New member
אוקי ../images/Emo58.gif- אדיסון אלכס אווה מארק

אני לא ממש הסכמתי איתך בקטע הזה. אני חושבת שלמרות שלאלכס יש כימיה מעולה- אני לא אומרת שלא- הוא יצא מניאק גדול הפרק. אני לא מבינה למה כולם כועסים על מארק?- כמו שהוא אמר בפרק הבא- אם היא לא רוצה להיות איתי היא לא צריכה לשלם על זה. אני בעד שהוא יגיד לה את האמת אבל מה לעשות מה שאני לא רוצה לא תמיד קורה! הסוף שאדיסון דברה עם אלכס כימיה שכימיה מה זה ככה הוא מתנהג אליה? בגלל אווה המטומטמת והמפגרת הזאת- שבהתחלה די אהבתי אבל עכשיו היא הדמות השנואה עליי בסדרה ואני לא מאמינה שהיא מקבלת אמי. אני הולכת עוד לשנוא אותה בפרקים הבאים כי היא בעצם הסיבה שאלכס ואדיסון לא ביחד. אם אתם אוהבים את אלכס ואדיסון ביחד אתם פשוט לא יכולים לאהוב את אווה! זה או שאתם אוהבים את אלכס ואדיסון ביחד או שאתם אוהבים את אווה ואלכס! ואני יודעת בעד מי אני. בסוף אווה מתאהבת באלכס ורואים שהוא קצת בה אבל בסוף היא עוזבת- חוזרת עונה הבאה. והיא הסיבה שאדיסון ואלכס לא ביחד. אני לא אוהבת אותה אני לא אוהבת איך שהיא צורחת על אלכס בפרקים הבאים. אני פשוט לא אוהב אותה בכלל. היא דמות קרצייה והלוואי שיתחרטו והיא לא תחזור לסדרה. אני אנטי אווה

4hilla4

New member
אז מה, זאת התגובה שלי למה שהיה בסיכום

אם אתה ראית אני כתבתי דגובה על הסיכום ולא נתתי מידע ככה סתם. הגבתי על הסיכום אבל לטווח הארוך אמרתי מה אני מרגישה.. אם לא רוצים לראות תגובה עם ספוילרים הם לא צריכים להכנס

TheLost

New member
את נמצאת בפורום

שבו כמעט כולם צופים בסדרה בקצב של ישראל. אז למי בדיוק את מגיבה? את מגיבה לסיכום שלי? כי אני לא אכנס לקרוא את הספוילרים שלך אז אני מניח שכתבת תגובה סתם לעצמך.

4hilla4

New member
אוקי. זו דעה שלך

אם מישהו רוצה לשמוע את דעתי על הסיכום שלך- ההשלכות לזמן הרחוק מוזמן לקרוא.. מי שלא לא..

P A T D F A N

New member
חבל שאין איזכור על כריסטינה

ה-V.I.PINESS קרע אותי . וכל שאר היציאות שלה בפרק .. ;] מרדית ודרק באמת מאוס.. *_* דווקא אני אהבתי את סצינות ג'ורג'-איזי . הם חמודים :)

למעלה