האנטומיה של גריי פרק 7

SaRaS GirL

New member
האנטומיה של גריי פרק 7

אני פותחת שרשור פרק?! בכל מקרה אני חדשה..כאילו קראתי פה ממש קצת..וסתם התחשק לי לקרוא קצת על האנטומיה של גריי.. =] ואז ראיתי שאין כלום אז כבר פחתתי.. אז היי =] בכל מקרה ממש אהבתי את הפרק.. אבל לא יודעת למה, אני באמת הרגשתי שמרדית ומקדרימי באמת רק בקטע של סטוף, ובאמת ככה חשבתי עד לסוף של הפרק =\ זה פשוט לא יודעת.. הם מכחישים יותר מדי טוב?! אהבתי ממש את מה שהיה עם החולים... יעני כל דבר שקרה.. ויאנג אז אז אז היא בהריון?! עוד לא קלטתי..הייתי בטוה זה מדחום LOL.

adi121

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני אישית לא רואה את זה. אבל בכל מקרה תהני
אגב, יש פורום לסדרה (1526)

Xtra cute

New member
היה פרק יפה...

אהבתי אותו קצת פחות מהאחרים כי כל הפרק דיברו על זה שמרדית ומקדרימי ביחד... בכלל עצבן אותי שאיזי לקחה את זה כל כך קשה, אבל מצד שני אני מבינה אותה כי גם ככה מכבדים אותה פחות כי היא הייתה דוגמנית פעם אז חושבים שאין מצב שהיא תהפוך להיות רופאה קבועה מתישהו... ומסכן ג'ורג' הוא לא ידע מה לחשוב...עד שהוא העיז לבוא לחדר שלה ולדבר בפרק שעבר אז הוא גילה שהיא כבר לא לבד...ואז גם כשהוא ראה את מקדרימי יוצא מהחדר שלה בבוקר...קיצר מסכן מרדית שברה לו את הלב... הקטע עם הניתוח של הילדה היה נורא יפה והילדה הייתה ממש חמודה אז ממש ריחמתי עליה שהיו צריכים להוציא לה חצי מהמוח..ופתאום כשהיא התחילה להתאורר באמצע הניתוח אז ממש נבהלתי כי חשבתי שהיא תמות בגלל זה או משו כזה... והאיש ההוא שעושה לעצמו צלקות ממש עצבן אותי...למה אתה מתגרה במזל שלך? אבל עדיין העציב אותי שהוא מת... טוב זהו נראה לי שחפרתי מספיק...

Xtra cute

New member
אני לא הבנתי מה תוצאות הבדיקה

כי לפי מה שראיתי היו לה שניים והדבר הזה היה מכוון לשני כיוונים שונים ,לא?

קובי221

New member
לא, לדעתי היא עשתה שתי בדיקות.

האחת הראתה לה שהיא בהריון, ואז היא עשתה את השנייה וראתה שהיא גם בהריון, ואז היא לקחה את הראשונה והשניה ליד והסתכלה עליהם בבעסה ואמרה בלב 'אוף אני בהריון'.

Xtra cute

New member
אה סבבה עכשיו הבנתי...

אני בהתחלה חשבתי שבדיקה אחת אומרת שכן והשנייה שלא..

למעלה