האנדו' נעלם??

narkis18

New member
האנדו' נעלם??

היי בנות, הייתי היום בביקורת אצל שיינמן ומעבר לרגישות ברחם (לא מפתיע, בהתחשב בכך שיש לי גם אדנו'..), הכל נראה תקין. יכול להיות שלפרוסקופיה "העלימה" את האנדו' לחלוטין?? שאני נטולת-אנדו'? אשמח לשמוע את דעתכן.. מעבר לזה, אני תוהה אם להפסיק את הגלולות ולתת לגוף לקבל מחזור.. אם אין אנדו' יותר, זה אמור לעבור בסדר, לא? אני צריכה התייעצות.

זואילי

New member
../images/Emo191.gif../images/Emo269.gif../images/Emo68.gif

או בתרגום חופשי - אנדומטריוזיס לא נעלם... מוקדים שהוסרו/נכרתו - לא חוזרים כי חיסלו אותם. אבל מוקדים אחרים כן יכולים לצוץ. ובטח גם תשמעי פה סיפורים על מוקדים ספציפיים שהיו והופה.. את עכשיו בתקופה טובה, הבטן נקייה, הכל נראה תקין - מצויין. תהני מזה ותשמרי על זה.

liats80

New member
מסכימה עם זואילי

אנדו לא נעלם וגם לא יעלם כנאה. זה משהו שילווה אותנו כל החיים ואנחנו צריכות לשמור עליו שלא "יתפרץ". אחרי הלפרסקופיה הרגשתי שיפור משמעותי (אבל לא הרגשתי הטבה בכאבי המחזור). אחרי כמה חודשים סימפטומים וכאבים שונים חזרו. לצערי אני לא יכולה לקחת מדכאים והאנדו מתפתח לו... אל תזלזלי באנדו צריך להשגיח עליו ולעקוב ולהמשיך דיכוי כי כל מחזור גורם להרעה במצב (בתור אחת שמקבלת מחזור כל חודש אני מרגישה את זה טוב טוב). אז כמו שזואלי אמרה - מצוין שאת מרגישה טוב! אבל - תשמרי על זה! תמשיכי להרגיש מצוין!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא נראה לי שיש סיכוי כזה, אצלי לדוגמא על דיכוי הופיע מוקד חדש... נכון שלפעמים נדמה לנו שאם אנחנו מרגישות טוב זה נעלם, יכולה לספר לך שאחרי חצי שנה של גלולות ברצף הגוף התפוצץ ושחררתי
, קיבלתי התקף אנדו בביוץ ששלח אותי למיון ולא היה לי התקף כזה כבר 3 שנים
אם טוב לך עם הגלולות ואת מרגישה טוב ממליצה לך להמשיך לקחת אותן

galim29

New member
נרקיס

שמחה שאת מרגישה טוב והכול תקין אבל אין סיכוי שהאנדו נעלם. גם אחרי שמוציאים את כל איזורי הרביה הוא לא תמיד נעלם אז אל תשלי את עצמך שהוא נמוג באפילה. תמשיכי לשמור עליו בריסון ופיקוח ותגיעי לביקורות אבל תשמרי טוב טוב על ההרגשה הטובה. יש לא מעט עבוד לשמור עליה. מניסיון אישי. ולא הייתי מפסיקה את הגלולות כי המחזור הוא הסיבה לאנדו אז למה להתגרות בהרגשה הטובה שלך? המוקדים עדיין שם. וימשיכו להיות שם.

nicolada

New member
ממש לא להפסיק עם הגלולות, מפתה ככל שזה יהיה!

כבר כתבו לך שלהיעלם זה לא יכול, כנראה, אף פעם. זה מצויין שאת מרגישה טוב, אבל אל תתני לזה להשלות אותך! אצלי גדל איזשהו מוקד אנדו' גם כשהייתי על גלולות ברצף, ומרוב עצבים (מה- גם גלולות כל החיים, גם גדל לו עוד מוקד וגם לעבור עוד ניתוח???? מה זה שווה???), אחרי הניתוח הפסקתי לקחת גלולות, ובדיעבד זו היתה טעות: מוקד קטנציק שלא הסירו בניתוח הראשון, הפך להיות מוקד גדולצי'ק שמצריך מעקב צמוד. בקיצור- שרק יישאר לך טוב ככה!

למעלה