האנגזו

jan du

New member
האנגזו

שלום לכולם אני חוזר להאנגזו אחרי שלושה חודשים בארץ הייתי שמח לדעת אם יש עוד ישראלים שהיו או חדשים..? איך החורף השנה קשה..? העיר עדין שוקקת זרים..? תודה לכולם ואולי נתראה מקרוב!! נ.ב-אם מישהוא רוצה שאני יביא לו איזה מכתב או משהוא קטן מהבית בשמחה..צרו קשר בקרוב אני טס בשבת הקרובה

סינית 2

New member
אני בהנגזו!!

אשמח אם תוכל להביא לי גרגירי חומוס (אם זה לא כבד מדי...) נתראה בקרוב!!

jan du

New member
ניראה לי שנגיע לקראת יום שני להאנגזו

אגב שעזבתי את האנגזו לפני שלשוה חודשים היום שם לפחות 4 ישראלים שחיים שם כבר כמה שנים טובות.. מעניין מה איתם את מכירה אותם? כמה זמן תיהיא בהאנגזו..?

סינית 2

New member
אני פה לפחות לחודשיים הקרובים

אולי אשאר עוד סמסטר, ימים יגידו... אני לא מכירה עוד ישראלים שגרים פה, אשמח להכיר אותך

סינית 2

New member
שכחתי לענות על השאלות ששאלת...

החורף קר, לא יודעת מה היה שנה שעברה אבל תביא בגדים חמים. היו פעמיים סופות טייפון, בראשונה לא היה רציני, רק בשנחאי פינו אנשים ובשנייה היה שטפון בכל העיר שנמשך יום, אבל הוא היה די רציני ורחובות היו מוצפים. נאלצתי ללכת ברגל מהאוניברסיטה הביתה, בד"כ זה לוקח רבע שעה אבל עם הגשם והשלוליות הגדולות זה לקח מעל שעה. למחרת קמתי והרגשתי כמו בתיבת נוח- כבר לא ירד גשם והיה בטוח לצאת מהבית (מהתיבה...). בימים האחרונים מאוד נחמד, יש שמש , ומזג אויר מאוד נחמד, בתקווה שיימשך ולא יירד גשם בקרוב (טפו טפו טפו...) יש פה הרבה זרים, בעיקר גרמנים, אמריקאים וקוראנים אבל גם מכל היתר. ישראלים אין, וקצת חבל, אבל זה טוב לתרגל אנגלית וגם סינית. נתראה בקרוב!! (נ.ב-אתה לא חייב להביא חומוס, אני אחפש בקרפור או במקומות אחרים כמו שהחבר'ה בהודעה למטה כתבו)

Omiz

New member
אנחנו מגיעים

לסופי שבוע מדי פעם מהערים השכנות, מסורת של שנתיים קשה לשבור....

banma

New member
אני כאן בעיר, תבוא..נלך לשתות משהו ביחד,

שתהיה טיסה קלה ונעימה.

למעלה