טוב שלא הפכת אותו לפדופיל 00;;;
Y yuval chan New member 28/12/05 #64 מי אמר שלא!? סתם, בצחוק, אור הוא בן תמים ורגיל שרואה יורי והנטאי D:
J Jifannit New member 28/12/05 #62 |הקפצה סמויה| או שלא ממש O: האא, אין לי טיפשנט >': איילה צ'אאאאאאאאאאאאאאאן! אנשים, תסגדו לה. ברוכה הבאה יקירתי ^-^ שמחה שאת מתחילה להיות מושפעת ממני. בוהאהאהא! D: חלבי לשלטון ;;
|הקפצה סמויה| או שלא ממש O: האא, אין לי טיפשנט >': איילה צ'אאאאאאאאאאאאאאאן! אנשים, תסגדו לה. ברוכה הבאה יקירתי ^-^ שמחה שאת מתחילה להיות מושפעת ממני. בוהאהאהא! D: חלבי לשלטון ;;
A Ayelet chan New member 28/12/05 #65 מה זה?!?#?@!$%? אניייייי?! מושפעת ממעתיקנית כמוך?! בושי לך, שבי בצד אהובתי. >< תחזירי לי את הפרקים של CCS במפגשפורום, האי?
מה זה?!?#?@!$%? אניייייי?! מושפעת ממעתיקנית כמוך?! בושי לך, שבי בצד אהובתי. >< תחזירי לי את הפרקים של CCS במפגשפורום, האי?
F Fay Wood New member 28/12/05 #66 XDD ברוכהבאה ^____^ ../images/Emo168.gif אני והאיחורים שלי ._. אמ, אנחנו לא מפחידים לא כלכך.. אולי קצת.. o.o ... טוב, אנחנו כן ._. אבל זה לא כאילו אנחנו נפגע במישו O= בערך Oס ._.
XDD ברוכהבאה ^____^ ../images/Emo168.gif אני והאיחורים שלי ._. אמ, אנחנו לא מפחידים לא כלכך.. אולי קצת.. o.o ... טוב, אנחנו כן ._. אבל זה לא כאילו אנחנו נפגע במישו O= בערך Oס ._.