האמ לגבי ההופעה ב24

האמ לגבי ההופעה ב24

יש הופעה ב24/9 של עברי? נאמ ואולי אתם יודעים.. כרמית חיה? אני מנסה להשיג אותה והיא קצת נעלמה.. טוב בטח עסוקה לה.. :] ולתלמידים שפה... איך השנה החדשה?:]

באמת רציתי לשלוח ניידת חיפוש

כרמית, ענבל???????? איפה אתן?????????????? הן חיות??????????????????????????

אןי לי מושג..

נאמממ.. נקווה שהן חיות:] (לא שיש לי מושג מיזאת ענבל.. אבל לא נורא..:])

לא תלמיד. אבל...

יש שרשור דיי גדול על חוויות היום הראשון של כולם. נראה לי שזה כבר קפץ לדף השני. בקשר להופעה. אני לא שמעתי.מאיפה שמעת? איפה היא אמורה להיות?

מעריב לנוער:/

שמעתי שיש בגני התערוכה... רציתי לבדוק.. ולגבי היום הראשון...אני מקווה שלכולם היה סבבה.. כמה שאפשר..:]

שתקי פרה טורקיה~!!!!

דאגנייית!? אני?!?!?! פחעעעע יאיי תתקשרי כבר שמנה ולמה דאגנית?!

S n S

New member
אהה ותומע..

נראה לי אני נוטשת אותך! לטובת האוונסנציה ףאני פשוט לא משתלבת כאן P: ולמה שאני אתקשר מה את לא יכולה יא טחונה קמצנית

נאמ!?!?!?!?!?!?

יא כלבה אני פה בגללךךך!!!! טוב בזכותך.. טוב את לא קשורה! נאמ האבנים בנס לא מעניינים אותי.. את נשארת יא נוטשת פרה שמנה טורקיה עם שפם!!!!! חחח טחונה קמצנית? תמותי התקשרתי ולא היית בבית!!!! נהההההההההה! (בטון כייפי:])

ויכוחים פרטיים נא לעשות במסרים

הפורום הוא אינו מקום לשיחות פרטיות גם אני היום טעיתי כשניהלתי שיחה פרטית (שוב סליחה) אבל אני הפסקתי ועברתי למסרים אני חושב שגם אתן יכולות

הופעה ב24...

ההופעה ב24 זאת ההופעה במיוזיק מרקט יחד עם סבלימינל ועוד אנשים נראה לי... זה בגני התערוכה ורוב הסיכויים שעברי יופיע יחסית מאוחר... משהו כמו 8 או 9 אין לי מושג... זה יהיה בגני התערוכה...

למעלה