האמ. הצילו ?

crimso

New member
האמ. הצילו ?

שלום שלום. אני נוגה. (-היי נוגה !) ואני צריכה עזרה. (-אוהבים אותך , נוגה.) סתם. די !! אז ככה.. אני בת 14 ואני הולכת היום (!!!!) לאודישן שכזה ללהקת הנוער של אורנה פורת בגבעת סביון. עכשיו..אתם שואלים את עצמכם..מה היא רוצה מאתנו ? אז , אני אגיד לכם מה אני רוצה ממכם - כמה שזה יישמע דבילי , - עדיין אין לי קטע. (כי אני מסוג האנשים האלה. לא חשוב.) בכל מקרה , איך אתם נכנסים לתמונה ?? אתם יכולים להציע לי רעיונות לקטע. עדיפות ל-לא קומי , אלא משהו רגשי שכזה , מונולוג של שתי דקות. בבקשה בבקשה בבקשה תענו ותנסו לעזור לי. (ואל תשאלו למה עוד לא הכנתי קטע כי..ככה.) אה כן , ואין לי בעיה לאלתר ככה שזה לא צריך להיות מונולוג כתוב אלא רק הרעיון הכללי. תודה מראש , ה-נוגה. נ.ב בלי שום קשר ---------------- רציתי לקרוא לעצמי ´השחף´ עם כל הג´ונתנים לווינגסונים..אבל השם תפוס. אז זהו.

NoKiHa

New member
האמממ...

לפי דעתי את יכולה לקחת אנה פראנק או משהו אחר אמוציונלי כזה... המממ... ואם את רוצה לאלתר-> אני הייתי הולכת על מישהי שאחותה התאומה התאבדה... רגשות אשמה אלו הרגשות המתבטאים הכי טוב בעולם הדרמה-> לדעתי לפחות... מאבקים פנימיים, הלב נגד המוח וכו´..

Phlawless

New member
שלום נגה. אשמח אם תעני לי על השאלה

מי הייתה הבוחנת? והאם את מתכוונת לקבוצת הנוער של התאטרון?

crimso - כנסי דחוף

את יכולה לספר איך היה? ואיך הייתה הבוחנת? ואיך התנהלו האודישנים? תודה ערן

לקריסמו וערן

קריסמו יקירה - גם אני בת 14 ואני בסדנא של תיאטרון אורנה פורת זה חצי שנה. הבחינות ממש לא קשות אין לך מה להתרגש. בהצלחה. והייתי בטוחה שאני היחידה שקראה את ג´ונת´ן ליווינגסטון השחף. איזה הקלה שלא! והיי ערן!!!

סתיווווו היי תקשיבי רגע

באיזה קבוצה את ? בסוזן דלל ?? או במרכז הבמה?

actress

New member
איזה עולם קטן! סתיווווווו../images/Emo24.gif

אולי תצטרפי גם את למעגל האי סי יקו שלי יש לי בעיקר מהמקצוע של התאטרון ו2 שרושמים פה שהם מאורנה פורת מי שהגיבו לך ועוד... ועוד... ועוד..... שיהההה איזה עולם פיציפיציפיציפוני!

stars

New member
גם אני רוצה! ../images/Emo10.gif למה רק סתיו????

גם אני מתענינת מאוד מתיאטרון, הרבה יותר זמן מסתיו! (חי חי..)

למעלה