האמת

אני חושבת

שהאמת האבסולוטית מצויה בבתי כנסיות ובתי מדרשות.
העולם עומד על התורה, התורה היא המהות והמטרה והמחפש אחר האמת ראוי לו לדבוק בה!
בהצלחה!!!

תודה

סתם כי הוא לא עשה לך כלום,

ובטח לא התכוון לעשות לך משהו או לפגוע בך,
וגם כי הוא מן הסתם נפגע.
די. אני חושבת שהגזמתם לגמרי. (לא את,זה סתם משורשר אלייך)
התחילה כאן לאחרונה תחרות ציניות וחדות לשון.
די! לא חבל? זה הורס את האוירה, פוגע באנשים ומבריח חדשים וישנים.
למה זה טוב??

לא, לא חבל

זו לא תחרות ציניות, זה פורום לחרדים בעל כרחם ואם מישהו בוחר לעצמו ניק שכזה אז בהחלט יש מקום לשים את חשדהו הרבה הרבה לפני הכבדהו. נכון שאנחנו רוצים חברים חדשים אבל זה לא אומר שצריך ללקות בנאיביות יתר, טרחנו וכתבנו על אופן ההשתלבות בתוך התקנון כד לעזור למי שבאמת רוצה להשתלב לעשות זאת כמו שצריך ואם אין למישהו את הנימוס הבסיסי הזה- היחס בהתאם.
ובכלל, כמות הניקים הלא ברורים בתקופה זו גבוה מכרגיל בגלל בין הזמנים , זה יעבור ואז יחזור.

מסכים איתך בעניין הציניות אבל יש גם צד שני

למטבע לפעמים עולים פה מחב"תים בהודעה כזאת ואז כשעונים לו אז הוא עונה בחזרה ומתחיל לנגח וגם כול מני חוזרים בתשובה שבאים
כאלו לשאול שאלות ואז מתחילים לנגח ולולפעמים גם להעליב תראי אני יוצא מתוך הנחה שהוא שאל בריצנות ולכן אני ענתי שלדעתי האמת נמצאת במדע לגבי השירשור הקודם שלך אני לא זוכר שכתבתי בו הרבה אבל אם איזה שהיא הודעה
שם פגעה בך אני מבקש סליחה
ודבר אחרון הפורום זה כמו משפחה וגם במשפחות יש חכוחים אבל תמיד בסוף מתפיסים אז אני מאוד מקווה שתיתפיסי
איתנו

האמת נמצאת במדע

מדע הוא איסוף, בחינה וניתוח של ידע אודות העולם שהושג באמצעות מחקר; הוא כולל תצפית, ניסוי והסקה שיטתיים ואובייקטיביים, פיתוח ידע זה להסברים כוללניים ונרחבים ככל האפשר תיעוד הידע והפצתו.

משה אמת ותורתו אמת

האמת... שיר יפה. במיוחד אם שרים באקסטזה חסידית כזאת..... וכולם מתלהבים.....

כדי למצוא אמת

א. תעשה את מה שעושה אדם שלא מצא מליון דולר ברחוב - הוא הולך לעבוד, ובמקרה הזה ללמוד.

ב. עליך להגדיר לעצמך תחילה באילו כלים אתה שופט מהי אמת.

האם אתה רוצה שהאמת שלך תהיה הגיונית, או שמא תאה ורצה שהיא עזור לך בחיים,
האם אתה דורש הוכחות חותכות, או שדי לך בסברות ותיאוריות.

בלי הגדרות אתה תיסחף לדמגוגיה הזולה המבוססת על איזה מחב"ת או מחב"ש מדבר יותר יפה.

גילוי נאות: גם לא יצא למצוא אמת.

וסתם הערה:
אם אתה רוצה שישקיעו בתשובה כדאי שתשקיע יותר בשאלה,
כי לשאול "איך מוצאים את האמת" דומה לשאלה "למדני את התורה על רגל אחת",
שהתרגום של שתיהן לשפת המעשה הוא "אני זורק משפט אחד, ואתה תסתבך עם השאר".

אם תשתף קצת יותר בלבטיך ובשאלותיך אני בטוח שיתפתח דיון פורה בלי עקיצות.

nissimlev

New member
איזה בטיח

איזה אמת איזה בטיח
תן למת א-מת
תן לחיות בשקט אני עסוק והגיעה הזמן ללכת ליסתלבט בים בראש נקי

האמת היא אשליה ככל האשליות

פנטזיה ככל הפנטזיות,
ומסוכנת יותר מכל מה שהיה מסוכן אי פעם.

האמת שלי

היא שלא סתם נאמר "מצוה גדולה להיות בשמחה"
תשתדל לשמוח תמיד ולאהוב את קרוביך,לשמוח יותר זמן ביום מאשר לכעוס..... וכך אתה יוצר סביבך מעין הילה כזאת שהיקום מזהה ומחזיר לך בחזרה המון אהבה וכוחות להגשים את עצמך
זה משהו שנתפסתי בו לאחרונה ועושה לי טוב כי אני אדם מאוד רוחני וקשה לי עם כל הריק הזה בלי אלוהים,וגם קשה לי להיות קונקרטית בחיים כי אני לא. אני מבינה שדברים קורים גם ללא שליטתנו לפעמים,אז איך?....

ובזה נוח לי להיתפס,בכל עניין היקום,ההילה שאדם יוצר סביבו והיקום מחזיר אהבה והגשמה

ממליצה על הספר הסוד

זאבי110

New member
האמת האמיתית

שכשרעבים צריך לאכול, וכשעייפים צריך לישון, וכשאין כסף צריך לעבוד. ואם בא לך תביא ילדים, אם לך גם תשקיע בהם. אם לך לאהוב תאהב, אם בא לך לשנוא תשנא. חוץ מזה הרעיונות האידיאולוגיים ודומיהם הם בולשיט אחד גדול.

זאת האמת מנחם כנס

האמת היא שאני עכשיו מגיבה לך
והאמת היא שהשעה עכשיו 1:38
והאמת היא שהשם משתמש שלך מנחם 69

למעלה