האמת ש.......

טאKילה

New member
האמת ש........./images/Emo187.gif

אין לי חשק ללכת לבחור, לא התאמצתי לגבש החלטה במי לבחור. יש שיגידו שכל קול קובע..[אני בוחרת לוותר על הזכות] לי אישית יש תחושה שהקולות כבר לא קובעים נאדה, 120 ג'אברים מקבלים עלינו חסות ועושים בנו כשלהם, אז כך או כך אין לי שליטה עליהם, ממילא אותם פרצופים ישחקו את משחק הכיסאות, רק המקומות יתחלפו, השאר יהיה כמו שהיה. במי אתם תבחרו היום?

אז אני "בעבודה" איףףףףף

והיום טיפה יעני "מותר" יותר נכון אפשר ולמרות שאני ב"עבודה" אני יכולה להיות גם כאן והעולם עוד ישן משעמם יש לי ספר וגם סלבה ודיאנה החמודים מאד איתי פה ששששששששש שקט פה
שישאר כך אז תשעשעו אותי שלא ישעמם לי אז אני עם קפה גם אני טאkי לא ממש ממש בטוחה אם אני אלך בכלל לבחור יום טוב ליאור

האמת ש...../images/Emo13.gif

גם לי לא היה מה לבחור... ואתמול החלטתי...אז..טאקי אולי יש לך עוד תקווה יש בזה משהו שבעצם מה שנבחר או לא... לא ישנה את אותו מצב שקיים כבר.. כי באמת אין אדם שמתאים לנהל את המדינה הזו...

טאKילה

New member
בול שיט!

מה הקוסמים ישלפו מהכובע בארבע השנים הבאות? כרגיל תער לקצץ קיצבאות מזקנים, מנכים, וחסרי יכולת למינהם, העשירון יפרח בעליון, והעוני יטבע בפחון לצוד שאריות והשפלות. אין חדש תחת השמש הצורבת! לא על ביטחון לבדו תתקיים המדינה.

אוקי אוקי...טאקטאק../images/Emo13.gif

יההה נבהלתי...אל תאכלי אותי
את צודקת זה בדיוק למה התכוונתי..
רק מה אני חושבת על עצמי שחבל לבזבז קול.. כזה חשוב...

טאKילה

New member
לא אוכלת אותך

כפרע עדיף שיביאו לנו קורסונים ושוקו ולחמניות

tvrui10

New member
בוקר טוב .

תשמעו,יש פה חבורה של אנשים שחלקם אני מכיר,כולם נחמדים חלקם אפילו משעשעים. אז מה אם לא כותב שירים? אסור לי לכתוב כאן? לא פייר.. ממש לא פייר. מבטיח לא להפריע,ואפילו לא להתפרע (רק אם יעצבנו אותי). לצחצח שיניים כל בוקר. להיסתרק (אפילו שזה קשה) לשמור על מנוחת השכנים. לא להעיר אף אחד לפני השעה 9 בבוקר. נו?,אז אפשר?

טאKילה

New member
יא יא איזו הפתעה נעימה../images/Emo3.gif

ברוך הבא לקסם, תרגיש כמו בבית אהה
אהה תביא קצת לחמניות ושוקו, אני רעבה

tvrui10

New member
אוייש , יש מקומות שמקבלים

אותך בקפה ועוגות.. חיבוקים ונשיקות.. ופה צריך להביא את הכיבוד מהבית????? טוב.. נראה מה יש אגנוב פריכיות מהאישה.. נעשה אחלה מסיבה.

טאKילה

New member
לא רוצה פירכיות...

תשאיר אותם לפסח . בא לי לחמניה טריה עם דברים טובים. ויאלה מסיבת יום הבוחר.

היי טבר שלום לך ברוך הבא

היום יום הבחירות לפחות בזה שבאת לפה בחרת נכון ובנינו? השאר לא חשוב ליאור

בוקר טוב! מה שלומך?../images/Emo13.gif

דווקא חסר לנו כרגע פורע חוק וסדר...<בקטנה כן
> הפורע האחרון שהיה לנו,טאקי הפכה אותו לאדום לוהט סולידי... מאז המתוק שומר על קור רוח יחסי, ומפגין מנהיגות מקסימה ומופתית...
אלמרוןןןןןןןןןןןןןןןןןן

טאKילה

New member
ירעה אחת../images/Emo178.gif

חחחחחחחחחחחחח
אלמרה לא פורע חוק רק חובות להיות מותק
יום נעים לך כפרע

tvrui10

New member
נו, יש עוד מישהו בבית?

או שכולם הלכו להצביע? לא פורע ולא בולע.. אבל כשהג'ננה קופצת.. חבל על הזמן... אבל שששששש... עכשיו אני אורח.. אז אני מנומס.. חכי חכי..

טאKילה

New member
אמה'לההה יש לי לב חלש../images/Emo192.gif

תרגע כפרע מבטיחה לא להרגיז לך

tvrui10

New member
תשמעי מנהלת....

לא יודע.. אמרו לי,רק בכוח מזזים דברים בארץ. אז אם לא יהיו פה תיכף ומייד עוגיות ודברים טובים.. אני פשוט אעשה מה שאבי ז"ל היה עושה. תזהרו !

טאKילה

New member
יו.....

כמעט כתבתי לך שורה בשפה אחרת
טוב טוב אני מזהרת...תכף מזמינה מלצריות ואוכל טוב.

למעלה