תודה.
צ צ ע ד New member 20/8/13 #71 יש משהו במה שאת אומרת אפשר לחשוב האם הביקורת משרתת אותי או לא. יש ביקורת שיכולה לעזור לך לצמוח ויש כזאת שלא תורמת במיוחד.
יש משהו במה שאת אומרת אפשר לחשוב האם הביקורת משרתת אותי או לא. יש ביקורת שיכולה לעזור לך לצמוח ויש כזאת שלא תורמת במיוחד.
ס סpap New member 19/8/13 #40 צעד רציתי לומר לך שאת מקסימה ומיוחדת היחוד שלך מתבטא בתמימות וסקרנות את מיוחדת ומגיע לך אדם מיוחד לצידך רצוי מלח הארץ. טוב לב הרפתקן וצנוע
צעד רציתי לומר לך שאת מקסימה ומיוחדת היחוד שלך מתבטא בתמימות וסקרנות את מיוחדת ומגיע לך אדם מיוחד לצידך רצוי מלח הארץ. טוב לב הרפתקן וצנוע
T ThisIsThe308 New member 19/8/13 #44 זה נשמע כמו פראפראזה על יופייך נמדד בצניעותך שזה משפט שתמיד עושה לי מצב רוח טוב, אין לי מושג למה
ל לא מתדיין בקלות New member 19/8/13 #46 צעד לא מתיימר להכיר אותך אז אין לי ממש מה לכתוב בעניין לעומת זאת את אחותך אני מכיר סיידתי אצלה היא סתם עושה לך קטע
צעד לא מתיימר להכיר אותך אז אין לי ממש מה לכתוב בעניין לעומת זאת את אחותך אני מכיר סיידתי אצלה היא סתם עושה לך קטע
ז זיקן New member מנהל 19/8/13 #47 להזכירך. שורה 2 בתקנון. אתם לא רשאים לקלל,להטריד,לרדת לפסים אישיים,לפגוע בפרטיות של משתמשים אחרים ולא להזכיר בני משפחה כולל ילדים וקרובים. וכל דבר שהיגיון בריא אומר לא לעשות. אבקשך לקיים את התקנון.
להזכירך. שורה 2 בתקנון. אתם לא רשאים לקלל,להטריד,לרדת לפסים אישיים,לפגוע בפרטיות של משתמשים אחרים ולא להזכיר בני משפחה כולל ילדים וקרובים. וכל דבר שהיגיון בריא אומר לא לעשות. אבקשך לקיים את התקנון.
א אשת השמש האדומה New member 19/8/13 #48 זיקוש אתה קורע אותי לפעמים. שמע, מדהים שעדיין לא איבדת את השפיות מאיתנו. אבל יש מצב שחלק מהקומנסנס נעלם חחח
זיקוש אתה קורע אותי לפעמים. שמע, מדהים שעדיין לא איבדת את השפיות מאיתנו. אבל יש מצב שחלק מהקומנסנס נעלם חחח
ז זיקן New member מנהל 19/8/13 #50 לא חלק נעלם כמעט הכל. הייתי בקשר עם כמה גולשים כיום אני לא בקשר עם אפחד למעט גולש אחד וגם הוא רק בגלל שהוא אחי.
לא חלק נעלם כמעט הכל. הייתי בקשר עם כמה גולשים כיום אני לא בקשר עם אפחד למעט גולש אחד וגם הוא רק בגלל שהוא אחי.
ל לא מתדיין בקלות New member 19/8/13 #52 שורה 2, ידעתי שהייתי צריך לעיין ביתר תשומת לב צעד אני מצטער איך אוכל לפצות אותך?