רק לחשוב אם המזימה הייתה מצליחה ונתניהו היה הולך על הסדר טיעון ולא על משפט...
החוסר של צדק של המערכת נחשף בדבר הרבה יותר חמור שבכל מקרה נגרם עוול בין אם המורשעת דוברת אמת ובין אם המשטרה צדקה בהמלצה הראשונית לכתב אישום.רק לחשוב אם המזימה הייתה מצליחה ונתניהו היה הולך על הסדר טיעון ולא על משפט...
האיש שילם (ועודנו משלם) מחיר יקר על החלטתו זו. אבל כל מדינת ישראל הרוויחה ממנה. השאלה אם היא תדע לעשות משהו עם מה שגילתה במהלך המשפט הזה (בלי שום קשר לתוצאותיו, אם יימשך עד תום). שאלה נפרדת היא אם ערוצי התרעלה יספרו לשומעיהם את האמת מתישהו. משום מה, אני מפקפק בשני הדברים הללו.
אקרא בהמשך בל"נ, אבל אין מה להשוות בין מקרה של מי מ'פשוטי העם' למשפט נתניהו. מה שהתגלה במשפט הזה עד כה (ונזכיר שאנחנו רק בתחילת פרשת ההגנה), זה משהו שהיה צריך להרעיד את אמות הסיפים. יש לא מעט 'אזרחים פשוטים' שידעו את כל הנ"ל זה מכבר, אבל איש לא הקשיב להם. הם נאלצו להתמודד לבד מול המערכת, פעמים רבות לחתום על הסדר טיעון (שבד"כ כלל הודאה באשמה ועונש) על אף שידעו שהם חפים מהפשע שמיוחס להם, ועוד.החוסר של צדק של המערכת נחשף בדבר הרבה יותר חמור שבכל מקרה נגרם עוול בין אם המורשעת דוברת אמת ובין אם המשטרה צדקה בהמלצה הראשונית לכתב אישום.
![]()
שירי סובול, שהורשעה בפרשת רצח אחותה, מדברת לראשונה
רצח הילית סובול זעזע את המדינה. מעבר למעשה המחריד - שכלל 130 דקירות - מי שהואשמה בתכנון המעשה והורשעה לאחר שחתמה על הסדר טיעון בשידול לחבלה הייתה אחותה התאומה. כעת היא מציגה לראשונה ב"חשיפה" את הגרסה שלהwww.mako.co.il
אז איך זה שאינך רגוע?
אני לא הנושאאז איך זה שאינך רגוע?
כל מיליארדר קונה טונות של שמפניה כדי לחלק לכל החברים ואם היו לו עוד חברים שהוא חילק להם ארגזים של בקבוקי שמפניה איך זה לא נחשף במיוחד כשמדובר בשליחים שמפזרים שמפניות בכל פינה בארץ.אני לא הנושא
מה התיחסותך לנתונים שהובאו כאן על תיקי נתניהו?
אתה במבוכה אז עברת לדבר עלי?
מה זה מעניין כמה שמפניות מילצ'ין קנה?כל מיליארדר קונה טונות של שמפניה כדי לחלק לכל החברים ואם היו לו עוד חברים שהוא חילק להם ארגזים של בקבוקי שמפניה איך זה לא נחשף במיוחד כשמדובר בשליחים שמפזרים שמפניות בכל פינה בארץ.
זה דווקא מעניין וחשוב, מאחר ובתיק הזה התברר במהלכו שאלו המספרים שהודלפו בזמנו. כלומר כשכל המדינה (ויש כאן כאלה שרצים עם זה עד היום לרבות אם אינני טועה חברך לדיון @evglev1) דיברה על כמות השמפניות והסיגרים שמשפחת נתניהו כביכול קיבלה מהמיליארדרים, מה ש'שכחו' לספר לציבור זה שאלו בכלל המספרים שהמיליארדרים קנו ולא אלו שהועברו למשפחת נתניהו.מה זה מעניין כמה שמפניות מילצ'ין קנה?
בינתיים עושה רושם שלא מצליחים לעשות זאת, אבל בקטע הזה מסוכן להסתמך על הדיווחים החד-צדדיים שיתכן שאתה מסתמך עליהם.אתה רוצה לטעון שביבי קיבל שוחד? תוכיח כמה ביבי קיבל.
העובדה שהצד השני לא מדווח על הנתונים שאני מסתמך עליהם אומרת שהם כנראה די טובים.בינתיים עושה רושם שלא מצליחים לעשות זאת, אבל בקטע הזה מסוכן להסתמך על הדיווחים החד-צדדיים שיתכן שאתה מסתמך עליהם.
בהחלט הנחה סבירה, אך עדיין צריך להיזהר.העובדה שהצד השני לא מדווח על הנתונים שאני מסתמך עליהם אומרת שהם כנראה די טובים.
לא שמעתי אותי מכנה את הדברים "קשקושים". רק אומר שברגע שמשהו מגיע ממקור די חד-צדדי, גם אם הוא בצד 'שלנו', צריך להיזהר מלסמוך עליו על עיוור. אל תבין מזה שאני לא חושב שהדברים שמדווחים נכונים. הם חד-משמעית כן כאלה. אבל הקפיצה למסקנות, היא זו שמסוכנת.לו היו אלו קשקושים שקרסו בבית המשפט הם היו מכריזים על זה בראש חוצות
מנדלבליט כבר קבע שלא היה שוחד, אלא שבהיקף המתנות שביבי קיבל וברמת החברות שהייתה בין השניים, בכל החלטה בנוגע להטבת מס למילצ'ין ביבי היה בניגוד עניינים.מה זה מעניין כמה שמפניות מילצ'ין קנה?
אתה רוצה לטעון שביבי קיבל שוחד? תוכיח כמה ביבי קיבל.
וביבי כבר קבע שזה קשקושמנדלבליט כבר קבע שלא היה שוחד, אלא שבהיקף המתנות שביבי קיבל וברמת החברות שהייתה בין השניים, בכל החלטה בנוגע להטבת מס למילצ'ין ביבי היה בניגוד עניינים.
בטח שאתה כןאני לא הנושא
לפי מה שמתואר מה שקורס זה תיק 4000 בלבד.
תקרא שוב והכללפי מה שמתואר מה שקורס זה תיק 4000 בלבד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.