האמת על עלה ירוק

רונן72

New member
האמת על עלה ירוק

מפלגת עלה ירוק טוענת שהם אותו דבר בחוץ ובפנים, במילים אחרות מה שאתם חושבים שתקבלו זה בדיוק מה שתקבלו מאיתנו. מה שהם לא הומרים לציבור הרחב זה שלמפלגת עלה ירוק הם שמאלנים קיצונים. לדוגמה: מספר שתים ברשימה הוא מסרב שירות שחתם על מכתב הסרבנים. יש עוד הרבה דוגמאות ואפשר למצוא אותם בחיפוש קל בפורום באתר של המפלגה (עושים חיפוש על משתמש בשם דני - 2 ברשימה למשל) הם יותר שמאלנים ממרץ. הם מנסים להסתיר את השמאלנות שלהם בזה שהם אומרים שהם מפלגה חברתית ולא מדינית. האם חברי כנסת של מפלגה "חברתית" לא מצביעים בכנסת בדברים מדינים??? נכון שהם מקסימום יקבלו שני מנדטים או פחות, אבל זה מנדטים משינוי, עבודה או ליכוד ולא קולות מש"ס. בקיצור הם עוזרים לש"ס בזה שהם לא עוזרים לנו!!! כמה אנשים היו מצביעים לעלה ירוק אם הם היו יודעים שהם שמאלנים ותומכים בסרבנים???

צודק ב100%!

אצלי בביצפר (בויאר ירושלים) הם זכו בכ-20 מנדטים/קולות (לא כל כך זוכר) שאני בטוח שהם לא היו זוכים להם לו הם היו מודעים למצע המדיני שלהם.

רונן72

New member
שאלה לאנשי שינוי ??

לא כדאי להזכיר את העובדה שעלה ירוק שמאלנים באחד מהתשדרים של שינוי? דרך אגב אני גם מקדים טיסה לארץ מקנדה בשביל להצביע לשינוי! שבת שלום חברים עוד משהו, בקנדה כל החנויות פתוחות בשבת וראשון, וזה כל כך הגיוני!!! רב האנשים עובדים במשך השבוע ובסוף שבוע הם יכולים לעשות קניות בכיף בלי לחץ. בשביל רב המשפחות זה ממש בילוי!!! ועוד משהו, יש פה קהילה של יהודים חרדים שמסתדרים יפה מאוד עם כולם! למה? אין כפיה!!!

זו יכולה להיות טעות

חבל לבזבז עליהם זמן שידור יקר. בנוסף - אנחנו לא צריים שהם פתאום יחליטו לתקוף אותנו במעט זמן שידור שיש להם.

איך בקנדה?

אני לא רוצה להגיד שזה משקף אבל המחנכת שלי שנה שעברה עלתה ארצה מקנדה ואמרה שיש שם תופעה חמורה של אנטישמיות ואמרה שמסוכן לנסוע שם בלילה ברכבת כי יש שם גלוחי ראש ועוד כמה סיפורים... יכול להיות שהיא מגזימה (סביר להניח), תרגיע אותי ותגיד לי שהמצב לא ככה בכלל...

רונן72

New member
Couldn´t be further from the truth!

Canada is the safest place on earth. You can speak Hebrew and wear a shirt with an Israeli flag, and nobody will even think bad thoughts about you! One of the biggest differences between Canada and the US is that in Canada there is almost no crime. On the other hand, one of the major newspaper in Toronto is more on the Palestinian side, than on the Israeli side. They ran a story a few days ago about the decision to let Tibi run in the elections. The title of the article was: "The high curt in Israel decides to let Arabs run for elections". If someone doesn´t know much about the situation in Israel, after reading the title of the article they may think Israel discriminate against all Arabs. BTW, the article was written by Associated Press, and the paper just ran it. In general Canadians don´t care about news or politics. In general there are no news in Canada, the front page of the papers is about some sport event almost every day.Can you imagine life in Israel without ever listening to the news? Right now it´s snowing in Toronto

למעלה