האמת על אלוהים

1Simsit1

New member
האמת על אלוהים

מה הוא האלוהים ? ארנרגייה ברמה גבוהה וקדושה מאוד, נמצאת ביקום עם כל המלאכים והאשויות. גן עדן וגהינום, זה מה שפיתחנו בראש שלנו. אין כזה דבר גן עדן וגהינום. איך בני ישראל דיברו פעם עם אלוהים ? אז זהו, שהם לא דיברו- הם תקשרו איתו. גם היום אני חושבת, אפשר לתקשר עם אלוהים. תקנו אותי אם אני טועה. ואם לא- איך עושים זאת ? זאת בהחלט שאלה טובה... כפי שאמרתי על הרמה הגבוהה מאוד, יש רמה נמוכה מאוד... שאלה בעצם השדים. השדים, כפי שכבר אמרו הם ארנרגיות רעות, נכנסות לסיאנסים ומתחזות לרוחות אחרות. סיאנס זו לא הדרך הטובה לתקשר עם רוחות. הוחלט איסור על זה בתנ"ך, וזה מפריע למנוחת המתים. חוץ מזה, שדים וארנרגיות רעות תמיד בסיאנסים, משבשים הכל ויכולים להכנס לגופכם ולפצוע אתכם.

תשובה

עוד לא הכרתי מדיום שתיקשר ישירות עם השכינה (אלוהים אם תירצי), וגם לא אכיר. וסביר להניח, שכשיומך לעזוב את העולם הזה יגיע, כשגם נשמתך תעזוב את גופך הארצי לטובת המרחב האסטרלי, ושם תפגשי את הישויות והמדריכים, גם אז לא תורשי לשוחח עימה. שכן היא הכל- היש והאין, הטוב והרע, החומר והרוח, הכוח והאור, היא כל בני האדם, החי, הצומח, כל סלע וכל נחל. עוצמתה היא כה אדירה שאין טעם בכלל לנסות להסביר. תיקשורים נעשים עם המדריכים, ישויות אדירות בפני עצמן אך נמוכות ממנה בהרבה, שמטרתן לייעץ ולכוון אותך במסלול חייך.

Bettyka

New member
לא מובן...

"זה מה שפיתחנו בראש שלנו. אין כזה דבר גן עדן וגהינום"... ומאיפה את שואבת את ה"מידע"? מהמשפט הקצר הזה, נראה כאילו שאת לא מאמינה באלוהים. הרי ברור שאלוהים הוא/בעל אנרגיה גבוהה וקדושה, זה אלוהים. אם את מתקנת את מה שכתוב בתנ"ך על הדרך בה תיקשרו (גם דיבור זה סוג של תקשור. אל תתפסי במילים, אלא במשמעויות שלהן.), עם אלוהים, אז למה את פועלת לפי האיסור שעליו דיברת?

תשובה

אני "שואבת" את ה"מידע" מתוך ידיעותיי, הבנותיי ודעותיי האישיות ומתוך חוויותי שעברתי. אני מאמינה בכוח העליון בהחלט, אלוהים כך תקרא לו אתה, אחר יקרא לו השכינה ואחר יקרא לו בשם אחר ע"פ דתו ואמנותו, בסופו של דבר כולם יגיעו אל אותו הדבר, שמו ותיאורו משתנים לפי הבנותיו של האדם, ולא סתם נאמר שלכל אדם יש את האלוהים שלו. אנו נמצאים בפורום שדן בעולם הבא, באמונות. ואם תקרא שוב את דבריי תראה שאינני מתקנת את התנ"ך על הדרך שבה תיקשרו, וכלל לא דיברתי על נושא זה. למעשה משאלתך נראה כי כלל לא התעמקת בתשובה שכתבתי, הייתי ממליצה לך לקרוא אותה שנית, וזכור דבר נוסף- אני מכבדת את האמונות של האחרים, ואצפה שיכבדו את אמונתי. כאשר אני רואה שמחרחרים לעברי וויכוח אני מעדיפה לא להיכנס לזה, שכן אינני באה לשכנע אף אחד, אלא רק להביע את דעתי.

Bettyka

New member
תגובה

ההודעה שלי היתה מופנית ל- 1Simsit1... למה חשבת אחרת?

דבר ראשון

כי היא הייתה רשומה תחת שמי. דבר שני- כי חלק ממה שכתבת קצת נגע בדברים שגם אני אמרתי, אבל ראית שלא היה לי כל כך ברור למה כתבת את הדברים וציינתי שנראה כי כלל לא קראת את תגובתי... עכשיו ברור לי אי ההבנה... להמשך יום נעים..

למעלה