"האמת לגבי מידה 0"

למה את מדברת בשם כולן?

למה האנטי הזה?
הסברתי כאן שהשמנה אינה עניין של גרגרנות ועצלנות כפי שהרופאים טענו בטעות כל השנים.
שמדובר על בעיה ביוכימית של וסת המשקל בגוף.
שבמקרים רבים תזונה קטוגנית באופן פילאי פותרת את הבעיה הזאת, הפוך לגמרי מהאינטואיציה.
שככל שאוכלים יותר שומן, כך מרזים יותר.
יש אין ספור מחקרים, כולל אחד ישראלי שבוצע על אוכלוסיית הכור בדימונה המראה על עליונות התזונה עתירת השומנים.

אני מבין שאת רוצה להישאר במשקל שלך.
שגם אם היית רזה כמו מקל, היית עושה שמיניות באוויר להיות מלאה.
אני מכבד.
אבל למה את מדברת בשם כולן?
אולי יש כאן כאלו שהיו מתות לרדת במשקל והן לא יודעות כי אין להן סיכוי לרדת במשקל בתזונה רגילה דלת שומנים וקלוריות.
אם יש כאן אחת כזאת, אני אשמח להפנות אותה למקומות הרלוונטיים

כפי שכתוב בראש הפורום

זה אינו פורום לפרסום דיאטות. וזוהי ההודעה האחרונה שלי בנושא.

ואתה בכלל לא טרחת לקרוא את הדיון

תקעת את השטויות שלך בכל מקום שנראה אולי תירוץ לקשור

אם הית טורח לקרוא,הית מבין שעושה רושם שאני כנראה לא שמנה ויפה,
אלא אדם שמתוקף מקצועו מתאמן המון ומתעסק בגופו המון
להגדרתך...אני רזה כמו "מקל" תודה אתה מקסים

אתה לא יכול להגיד שמשקל גבוה הוא תוצר של בעיה ביוכימית בדיוק כמו שאתה לא יכול להגיד
שהוא תוצר של גרגרנות
אתה יודע למה?
מאחר והמדדים האלה שוים לתחת...כל אדם לגופו,אצל כל אחד זה אחרת
והטעות שלנו היא שאנחנו הולכים לפי מדדים מטומטמים של משרד הבריאות למה זה "שמן" ומה זה "רזה"
ומה בריא בשבילך ומה לא

ובקשר לעדת עדי יהווה שלך
ניסית כבר לדחוף לי(בשם אחר) ולעוד מלא משתמשים אחרים בפורומי חדרי הכושר ומה לא,את החרא שלך
בהודעות,במסרים אישיים ומה לא
לא נמאס לך?
מה גם שהשטות הזאת די מזיקה לבריאות ...ולנפש
עובד לך?מצאת את האור?יופי,מזל טוב,תעשה חיים,למה אתה חש צורך כזה בלתי ניתן לשליטה לכפות את ההארה הקוסמית שלך על אחרים...

אני קורא מצוין. את לא זוכרת מה כתבת

כך כתבת בהודעה הזאת שלך
כותרת ההודעה "למה את בעודף משקל"
והתשובה בתוך ההודעה..
"יש עליך שומן מיותר כי את מכניסה יותר ממה שאת מוציאה,זה מאוד פשוט"
אז כדי שתזכרי זאת, הנה קישור להודעה שלך.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=399&messageid=175683451

במילים אחרות, את מאשימה מישהי שהיא בעודף משקל בגלל שהיא גרגרנית ו/או עצלנית.
על כך עניתי שעודף משקל אינו עניין של בחירה. אלא עניין של ביוכימיה ושל המלצות תזונה שגויות.

אין לי אושר גדול מכך שאני מציל מישהו מניתוח קיצור קיבה.
תתפלאי, אף אחד מהרופאים והתזונאים לא מידע מועמדים שיש אופציה שנקראת תזונה קטוגנית שנבדקה באין ספור מחקרים ונמצאה בטוחה ויעילה לירידה במשקל (ולעוד דברים). אין לי אושר גדול מכך שאני מציל אדם עם סוכרת 2 מלהדרדר לאינסולין ובסופו של דבר הוא מייצב את עצמו בלי תרופות.
אין אושר גדול מכך, שמישהו/מישהי בעל עודף משקל קיצוני, חוזרים להיות רגישים לאינסולין

אפסיק, ביום שפירמידת המזון תשתנה ואפשר לסמוך שוב על רופאים ותזונאים.
אבל כל עוד זה לא קיים, אני מרגיש חובה להפיץ את הידע בכל מקום שצריך אותו. כי אנשים לא יודעים את זה.

ממש חסיד אומות העולם אתה

איפה ראית שהאשמתי אותה בגרגרנות או עצלנות?

חלאס כבר עם השטויות של האינסולין

טוב,אז כנראה שלא תפסיק...אתה יודע מה אומרים על "כוונות טובות"

תקווה שמחלקים בוטנים בדרך לגהנום...בוטנים זה בדיאטת האלים שלך לא?או שיש בזה
יותר מידי סיבים...

במכון ויצמן מבינים שאינסולין הוא גורם להשמנה

ישנו פרויקט תזונה אישית של פרופ' ערן סגל וד"ר ערן אלינב. מבצעים במחקר הזה מדידות רציפות של סוכר בדם כדי לברר איזה מאכלים מעלים סוכר.
הנה ההסבר מה החשיבות של מדידת הסוכר:
"בנוסף, רמות סוכר גבוהות בדם גורמות לייצור מוגבר של ההורמון אינסולין בגופנו. ככל שהגוף מייצר יותר אינסולין כך יותר סוכר נאגר כשומן, וכתוצאה מכך חלה עלייה במשקל הגוף."

גם במכון ויצמן מדברים שטויות?

תראי כאן:
"http://www.personalnutrition.org/FAQheb.htm
וכאן
http://heb.wis-wander.weizmann.ac.il/מחקר-תזונה-אלינב-סגל#.U8MXd_mSz-U

אז למה שאני אפסיק לספר שעודף אינסולין בגוף הוא זה שגורם להשמנה ולא מאזן קלורי?
רוברט איטקינס אמר את זה לפני 40 שנה. השמיצו אותו.
והנה כיום מבינים שהוא צדק לכל אורך הדרך
תראו כאן שוב את רוברט לוסטינג מדבר על כך שהתפיסה שגרגרנות ועצלנות (gluttony and sloth) היא זאת שגורמת להשמנה היא טעות אחת גדולה.
הטעות הזאת גורמת לרופאים להציע למטופלים eat less and exercise more (תאכלו פחות תתעמלו יותר).
אלא שזה לא עובד ולא יכול לעבוד.
תראו כאן
http://www.dietdoctor.com/beyond-gluttony-and-sloth

excuse me sir do you have a moment to

talk about jesus christ

באמא שלי...אתם כמו עדי יהווה
דוחפים את הכת שלכם בכל חור אפשרי ולכל מי שלא ביקש
אתם לא היחידים כן...יש מלא
הטבעונים...
הצמחונים...
אגודת אפרת....

ואתם...הדיאטה המפגרת הזאת שלכם...אני אחסוך את הסברי האינסולין(זה הקטע החדש...שיחשבו שאתה
מבין בכאלה דברים אז ישר לתקוע את מילת הקסם אינסולין)מובילה לירידה מאוד מהירה במשקל בחודש הראשון....
בחודשים הבאים אחריו לחולי,חסך,רעב וחולשה כללית..

אה...ובפעם הבאה,תטרח לשרשר למקום הנכון
תודה

זה משורשר למקום הנכון

זה תגובה לכך שהאשמת מישהי שהיא שמנה מאחר והיא אוכלת יותר קלוריות מאשר היא מוציאה.
זה בדיוק המקום להתערב ולהגיד שהתפיסה הזאת, היא השגיאה הכי גדולה בהיסטוריה של המדע, (ביחד עם הטענה ששומן רווי סותם את העורקים וגם עתיר קלוריות ולכן משמין).

ענת הראל מתחילה להבין שיש בעיה והיא כותבת פוסט שהכותרת שלו היא "האם כל המלצות התזונה שגדלנו עליהן הן שקר"

http://www.onlife.co.il/איכות-חיים/מאוזנות/79110/האם-כל-המלצות-התזונה-שגדלנו-עליהן-הן-שקר

התשובה היא שכן. כל המלצות התזונה הינן שקר. מבוססות על פסאודו מדע במקום מדע. להמלצות התזונה אחריות גדולה לכך שהעולם הלך והשמין, נהיה חולה ורעב (כי כל הזמן סופרים קלוריות)

הנה סקירה של 23 מאמרים שמלמד שבניגוד לכל הציפיות, תזונה עתירת שומן ודלה בפחמימות לא רק שלא סותמת את העורקים ומשמינה, היא טובה בהרבה מכל תזונה אחרת.
http://authoritynutrition.com/23-studies-on-low-carb-and-low-fat-diets/

אז אכן יש הרבה רעש. טבעונים, צמחונים.
צריך לדעת להוציא את הסנגל מהרעש.
והתזונה שאני מדבר עליה הוא הסגנל שהתחבא יותר מידי שנים בתוך הרעש.

כמו שאמרתי..אתה מטריד גם בפורומים אחרים

ואף אישית במסרים...

זה גיבוב שטויות...בדיוק כמו כל הכתבות בוואי נט שמטיפות לאכילת פריכיות אורז ותפוחים
גיבוב שטויות פרסומי שנשלט עי תאגידים והעדפותיהם..

"העולם הולך ומשמין" סמנטיקה של קידום תאגידים...מן הסתם "ממוצע משקל האוכלוסיה עולה",לא יריץ אנשים
לקנות או לא לקנות משהו

שורה תחתונה,אנחנו משמינים כי אוכל זה טעים...
השוותי אותך יותר לאגודת אפרת...

קשת האוכלוסיה האנושית היא מגוונת,אמנם אנחנו חולקים את אותה ביולוגיה אבל לא את אותו אורח חיים
או מטען גנטי,יש וריאציות...ובעיקר יש אדפטציות..איך אני אסביר...
הסתכלת פעם על כוורת דבורים\קן נמלים?הן כולן זהות,אבל עברו אדפטציה מלידתן(שהוכרעה עי התזונה שניתנה במצב הרימה,אבל לא רק)
החיילות גדולות פי שתיים מהפועלות,למלכות יש ראש שונה,עיניים שונות מהחיילות וכו וכו

אנחנו בהמון פעמים מעבירים את עצמינו אדפטציה ולכן...מה שעובד נפלא לכבודו לא מתאים לכולנו
כמו שהתזונה שלי במידה ואני מתאמנת 6 שעות ביום 7 ימים בשבוע,תהיה מעולה לי,אבל תעשה אדם אחר לחולה
לא הלכתי והטפתי לגברת צלמת לאכול את החרא שלי....הצעתי רעיונות (בהשערה לגבי אורח חייה,זה פורום אני לא יכולה לדעת)
למה עם כל הפרחים והפרפרים היא בעודף משקל
(אם היא לא סובלת ממחלה גנטית סופר סופר נדירה)

כך את חושבת...ואני חושב אחרת

אם אנחנו משמינים כי אוכל זה טעים, איך זה שתינוקות נולדים כיום שמנים? מגפת ההשמנה קיימת גם בתינוקות שרק נולדים ובתינוקות בני חצי שנה.
מה, גם הם הפכו להיות גרגרנים ועצלנים? הם לא עושים מספיק ספורט? מסתבר שאותם תינוקות מפוצצים באינסולין עוד בבטן של אמא שלהם.
כבר שם הם הופכים להיות עמידים לאינסולין.

לא רק שזה לא שטויות, זה הדבר הכי גדול בתחום הרפואה והתזונה שמתרחש כיום.
יותר ויותר רופאים מתחילים להבין את עומק השבר וכמה הם טעו לאורך כל השנים.

Maldini Girl

New member
את יודעת שיש פתרון נוסף

במקום דיאטת כסאח של חודש/שבועיים שבהם את צמה ועושה ספורט נון-סטופ אפשר במשך חצי שנה לעשות דיאטה מאוזנת, איטית יותר, כזו ששומרת על המשקל לאורך זמן רב יותר (בדיאטות כסאח לרוב עולים הכל אח״כ) ובריאה יותר לגוף.

אני חושבת שהנקודה היא לא בהכרח בריאות...

אלא קודם כל - ירידה מהירה. כי הרי אם את לחוצה להיות רזה - אז את חייבת להיות רזה כמה שיותר מהר. רבות שפונות לדיאטות כסכאלו מפספסות את הנקודה שקשה הרבה יותר לשמור על הירידה אחרי כן כי הן מאמינות שאם הן עולות - אז זה לא בגלל הדיאטה, אלא בגללן, כי הן לא הקפידו מספיק על "משמעת עצמית" ואכלו אוכל שהוא "אסור".

ואני חושבת שגם לכן ההרזיה הרבה יותר חשובה לנשים כאלו כסמל סטטוס, לא רק כי הן נראות יותר טוב (לפחות לפי מה שנחשב בחברה המערבית), אלא כי זה מוכיח שיש להן את תכונות האופי האלו של "התמדה" ושל "כוח רצון" ושל "משמעת עצמית". ולכן הן בעצם פונות לדיאטות שהכי "מוכיחות" את התכונות האלו, שדורשות כמה שיותר ויתורים.

אתן מגנות על זכותכן להיות שמנות בכזה טירוף

שאתן אפילו לא טורחות לקרוא..

אמא! אמא! לא ברי!! דיאטה מאוזנת משוגעות!!

בחיית

כשזה מטעמים מקצועיים(כמו בסרט)...לא מדובר בהר אדם שוקלת 100 קג שמעוניינת לרדת את כל ה50 קג עודף
בשבועיים וחצי בשביל לשפר סטטוס...זה מפגר

מדובר נניח במישהיא ששוקלת 50-60 שתצטרך נקודתית בתקופות מסויימות לשקול פחות
כי כשאת בין 48 ל42 קג בערך,את תהי קצת חלשה יותר ,קשה לשמור על משקל כזה נמוך לאורך זמן ואת יורדת אליו לצורך מסויים
נניח אם מישהו באדיבילדר,3 חודשים לפני עונת התחרויות הוא יתחיל ושבועיים לפני הוא יתחיל להוריד קלוריות לרדת את המעט שומן שנשאר
אם נניח אני רקדנית,והעונה תתחיל בספטמבר,לפני שתתחיל אאלץ להוריד את המשקל מטעמים פונקציונאלים(קל יותר לזוז) ומטעמי דרישת המקצוע
אם אהיה שמנה מידי יפטרו אותי
אם מישהי דוגמנית,בסביבות אוקטובר היא תתחיל להוריד,כי בדצמבר מצלמים בגדי ים,אלה דרישות הסוכנות
כנל שחקנית,אם התפקיד דורש...והיא צריכה להתחיל צילומים עוד חודש שום דיאטה מאוזנת שבעולם לא תוריד לה 4 קג
והמון פעמים מדובר בלרדת מעט מאוד משקל

אתן כל כך שמנות שאם אתן לא אוכלות יום אתן יורדות 2 קג...אנשים שהם כבר מאוד רזים נאלצים לקיים מאבק פסיכי בשביל לרדת 2 קג
אולי אם חברתך צלמת טבע תטרח לקרוא לפני שהיא זועקת חולי רזון אסור לא בריא!יהיה איזהשהו דיון
כרגע רגשי הנחיתות שלה מעוורים אותה לחלוטין

Maldini Girl

New member
יו את לא נורמלית

אף אחד לא מתנגח בך. אף אחד לא רב איתך. את מצידך מקללת ושופכת רעל לכל עבר.
אז אם את בקטע של בדיחות ״אתן כל כך שמנות ש...״ שזה בעיקר מה שעשית פה אני מבינה שאין טעם להתדיין איתך.

הייתי רזה פעם את יודעת? שקלתי 55 על 1.62 אבל רציתי לרדת עוד 5 קילו.
זה היה מאבק פסיכי. את צודקת. ואת יודעת למה? כי רציתי לעשות את זה מייד ועכשיו! אז הפסקתי לאכול כמעט לחלוטין ועשיתי מלא ספורט וככה החזקתי מעמד כמה שבועות רצוף ולסירוגין כמה חודשים.
מה את חושבת שקרה?
השיער שלי נשר. המחזור שלי נעלם. נהייתי חיוורת ועייפה ועצבנית ולא היה לי כח לאף אחד וניסיתי להתאבד כי אני כזאת שמנה חלשה במשקל 53 קילו שלא מצליחה לרדת 3 קילו מחורבנים כאן ועכשיו.
ואז הפסקתי. החלטתי שאין לי כוחות יותר וחזרתי לאכול רגיל. לא הרבה, פשוט הרבה יחסית לזה שלא הייתי אוכלת ובבת אחת עליתי 5 קילו.
והמעגל הזה חזר על עצמו שוב ושוב וחוזר חלילה.
אגב, שלא יהיו ספקות- החמיאו לי כל פעם שרזיתי, ובשניה שהפסקתי את דיאטת הכסאח וחזרתי ל״לשמור״ עליתי הכל ויותר.

ואז לפני חצי שנה החלטתי להתחיל דיאטה הדרגתית, כי ידעתי שבעוד כמה חודשים מחכה לי חופשה. ובהדרגה במשך כמה שבועות ירדתי קצת וקצת עד שהייתי מרוצה.
ונחשי מה? לא עליתי כלום חזרה.

לצווח ולרקוע ברגליים בהחלט לא עוזר

השפיות היא בלמה את רוצה לשקול 50 קג...ו50 קג על 160 זה לא כזה משקל נמוך
בטח שלא ברמה של נשירת שיער ואובדן מחזור...סביר להניח שזה קרה מסטרס ולא מעניין המשקל
אתן עושות מזה הרבה יותר ממה שזה,בשביל לאבד מחזור שיער ושיניים כתוצאה מתזונה צריך לרדת מתחת ל40
את עושה מעצמך מסכנה עוד הרבה הרבה לפני שהגעת לשם
ואם היתה לך סיבה מספיק טובה הית עושה את זה בצורה יעילה יותר
לבכות לצרוח לרחם על עצמך ולרעוב ולרוץ על הליכון לא יעזרו לך לרדת במשקל ובטח שלא מהר...כמו שראית בסרט
זה מדע מאוד מדוייק,ולעשות קולות של כאילו ,לא עוזר הרבה...צריך לדעת איך

ב55 על מטר שישים סביר להניח שמסת השריר שלך היתה נמוכה יחסית לכן"הפריע" לך המשקל,כי זה לא נראה להיט

ספורט זה מושג מאוד כללי ובאויר ובסופו של דבר הוא לא משפיע ישירות על המשקל,בטח שלא בתקופה קצרה

בדרך כלל משקל הוא לא אינדיקציה,אלא משתמשים במדידות היקף ובלצלם את עצמך,זה המדד הכי ריאלי
ומדד BMI הוא השקר הכי מפגר שהכניסו לנו מאחר שלפי המדד הזה,רוב הגברים החתיכים והמסוקסים שאת רואה
על מסך הקולנוע סובלים מעודף משקל ומחזיקים ב BMI שמגדיר אותם כשמנים עד שמנים מורבידית
זה מגוחך הטבלאות האלה וכל ההגדרות מה בריא ומה לא בריא

את בעצמך אומרת שהחמיאו לך על כל פעם שירדת...מסקנה-העולם גדול,את אחת,העולם החליט,את לא תשני,תבחרי את הקרבות שלך

אם את מגדירה את זה בתור פעם היתי רזה,אז מה את עכשיו?סביר להניח יותר ממה שאת אמורה לשקול,לכן המשקל יורד ולא עולה חזרה
המאבק מתחיל כשמנסים לרדת מתחת למשקל שהגוף מרגיש בו בטוח

ורדה, את מדברת שטויות במיץ עגבניות

ואין אפשרות לשוחח איתך כי את לא מוכנה להקשיב ולהבין שאת מדברת שטויות.

חבל.

Maldini Girl

New member
לצערי

כי הפונקציה אצלי לא הייתה הbmi אלא הירידה המאד מהירה במשקל במעט מאד זמן. ונראיתי לעצמי שמנה לא כי הייתי כזאת ולא בגלל מסת שריר (שאגב, השרירים שלי היו בנויים טוב משחייה, ריצות, תרגילי בטן ורכיבות יומיות) אלא כי זו לא המציאות מדברת- אלא הפרעת האכילה.
אבל שוב... אני מבינה שאין טעם להתדיין איתך כי אפילו כשמספרים לך סיפור אישי מניסיון את לוקחת את זה למקום של להעליב.

למעלה