האמת לא נעימה

sarasam

New member
האמת לא נעימה

קרתי שלשני אנשים לא מתאימה הבעקורת שלי. אז קודם כל גם אני אוהבת את ירדנה אבל אני אמיתית ואומרת מה שאני חושבת! השיווק של המופע גרוע ואני אומרת זאת מכאב!! לאיתכן שירדנה תשב ביצפאן תדבר על הארווזיון חלאס!!היא מיצתה את הנושא הזה שלא מקדם את המופע שלה להיפך הוא מחליש אותו כי אנשים נוטים לזלזל באירווזיון. למה לא לדבר על דרך העשייה של המופע על בחירת השירים על ההופעות המוצלחות נגיד שכבר התקיימו למה לא?! זה מה שמכאיב לי. ועובדה שהופעה אחרי הופעה מתבטלת!! מה עוד שכל בן אדם ממוצע ששומע שהופעה של אמן מסוים התבטלה זה בטח לא מדרבן אותו לקנות כרטיס!

ולאדק

New member
שרה, את לא לבד.

גם אותי, שרה, דאגו כמה נשמות טובות לנסות להרגיע באמצעים לא ממש דמוקרטיים בפורום זה ובפורומים אחרים. קשים פצעי אוהב, אמר המשורר. אז גם אני אוהב את ירדנה. אנשי שלומה האמיתיים הם אלה שיעשו הערכת מצב מפוקחת ומפוכחת ולא ידברו מתוך הערצה עיוורת, שאין לה ולו דבר עם המתרחש בשטח. כולנו איתך, ירדנה. גם אלה, שמנסים להשתיק להם את הפה.

יניב1

New member
אדון ולאדק

אף אחד לא ניסה להשתיק אותך, ולא לאיים עליך. שוב פעם: קח עצה ידידותית לחיים: אף אחד לא אוהב "נצנצים", וזה לא משנה אם זה בפורומים באינטרנט או בכל מדיום אחר. מי שמנסה בכוח לנצנץ ולהיות שונה מהחברה - מתנקם רק בעצמו בסופו של דבר. אז אני מציע לך ולכל דומיך, לקחת את זה לתשומת ליבכם ולהפנים את הדברים.

מסכים

New member
כן, המפקד! יניב 1 למען תרבות העדר

לא אהיה שונה מהחבר'ה, המפקד! לא אהיה "נצנץ", המפקד! אקח זאת לתשומת ליבי, המפקד! אפנים את דבריך, המפקד! אתה סוגד לתרבות העדר, המפקד! אינך מאמין בדעות חריגות, המפקד! שמעתי על אנשים כצוך, המפקד! סטאלין וסדאם חוסיין, לדוגמא! אתה בחברה טובה, המפקד!

מסכים

New member
יניב, מה דעתך על שת"פ?

יניב, שמי ולאדק. בוא נכריז על שביתת נשק. ניפגש על כוס קפה במרכז ת"א. נדבר על ירדנה. יש לי הצעות לא רעות, אם יורשה לי להעיד על עצמי, כיצד לשדרג את הופעותיה. יש מצב להיפגש?

דודו טל

New member
שרה בררה, עושה חררה...

תפסיקי להפציץ את הפורום שלנו בשטויות שלך. אני לא זוכר שאת במקצועך אשת שיווק ויחסי ציבור, או בכלל מתקרבת לתחום. נורא קל להפנות אצבע מאשימה כלפי ירדנה, או כלפי הצוות שעומל סביבה, ת יכולה לעשות משהו טוב יותר???? על איזה כאב את מדברת, כאילו באמת אכפת לך אחרי הכל, השטויות שלך רצים בפורומים אחרים, ואת באמת בלתי נסבלת. תתביישי לך, את לא ביקורתית, את סתם מנסה לפגוע,וזה לא לעניין. לפחות, לא בבית ספרנו.

chany

New member
נכון דושי לא רק כאן שרה סם מפיצה

שקרים. היא גם נכנסת לפורום אירוויזיון להרגיז ולהכעיס. שמתי לב שהיה מאוד שלילית ולפעמים הנבואות שלה מתקיימות. אולי תשעי לי טובה שרה. יש איזה 2 משועממות בגרמניה שמטרידות אותי אולי תעשי איזה שמהו בנדון. פולסא דה נורא קטנה?

למעלה