האמת ורק האמת

s h i r k u s h

New member
האמת ורק האמת ../images/Emo140.gif

אני בחורה שמאוד דוגלת בכנות, אבל חושבת שיש מקום וזמן לומר כל דבר ויש דברים שעדיף שלא יאמרו כי הם סתם יפגעו אז מה הטעם... האם אתם מעוניינים שבן/ת זוגכם יאמר לכם את האמת לגבי דברים שקשורים אליכם
האם יש מקום בקשר להעברת ביקורת בונה (ביננו- היא בד"כ הורסת)

Miss Shmelo

New member
את האמת האמיתית../images/Emo13.gif

אם לא אומרים את האמת
שום דבר לא שווה! האדם שאני הכי סומכת עליו בעולם הוא הבחור שאחיה איתו את כל חיי, כן כן..אתם כבר יודעים מי זה. אם אלבש משהו שלא הולם אותי- הוא יגיד לי! והפוך כמובן. למה? כי לעיתים אנו לא רואים דברים מהצד השני, וחשוב שיעירו לנו על כך אני מעדיפה לשמוע את זה מבן הזוג שלי,ולא ממישהו אחר! חשוב מאוד שתהיה פתיחות בין בני הזוג ולדעת לשמוע את הדעות האחד של השני. אמא שלי בחיים לא תגיד לי: "את מלאה", בשבילה אני רזונת
גברת שמלו

דעתי הבלתי קובעת

לדעתי, כל אדם צריך לדעת קודם כל לבקר את עצמו ולצחוק על עצמו ככה הוא פחות פגיע לדברים אני הייתי נפגעת הרבה יותר אם בעלי היה אומר לי משהו טוב כשהוא בפנים לא חושב כך אני מעדיפה שיגיד לי את כל האמת ורק את האמת לפני כמה חודשים חגגנו 10 שנות נישואים היינו במסעדה והתפתחה שיחה וכל אחד סיכם 10 שנים של ביחד הוא אמר דברים טובים וגם אמר דברים שהוא פחות אוהב אצלי ורוצה שאשנה אותם אהבתי אותו כל כך שהוא אמר לי את האמת וגם אני עשיתי אותו דבר לגביו יחסים שהם לא אמיתיים מההתחלה, ירדו במדרון לאט לאט באדי

האמת שש ורצוי

אם לא, מי יגיד לי? מי ירגיש בנוח להגיד לי שהשילוב הזה של הבגדים לא יפה לי או שהסמלה פסה? כמובן שאני יכולה לקבל את דבריו ולהחליף, או להשאר כך כי על טעם ועל ריח אין להתווכח. זה כמו שיש לי נעליים שהוא קורא להן "נעלי סבתא" אבל אני בכל זאת נועלת אותן מידי פעם. על בגדים לא יצא לו להעיר לי אך אני בהחלט אקבל ביקרת שכזו כי אני אומרת, עדיף שמישהו אחד יגיד לי שיש לי ירוק בשיניים משאגלה כשחזרתי הביתה שכל היום חייכתי וכך נראיתי. אז אולי לא נעים ומובכים (למרות שמול בן הזוג אין מה להיות מובכים) ואז משנים כי זה עדיף על פני זה שכל העולם יצחק עלייך אח"כ.

אני מסכימה איתך

יש אנשים שבשם הכנות פוגעים נורא באהוביהם. ברור שאני רוצה כנות, גם לתת וגם לקבל. אבל היא צריכה להיות במקום הנכון, בצורה הנכונה ומהאדם הנכון. למשל אם אחזור מהמספרה ובעלי יסתכל ויגיד לי "מה הוא עשה לך? זה ממש נורא", זו לא תהיה כנות אלא פגיעה. אבל אם הוא יגיד לי, אחרי כמה ימים ובעדינות, "אהבתי את הסגנון שהיה לך קודם", זה כבר טוב וראוי.

למעלה