האמת הקשה

moriss

New member
האמת הקשה

חברה מי מבינכם שלא אוהב לשמוע שום דבר לא טוב על אלאניס (כמוני) נא לא להמשיך לקרוא
הנה דעתי על URS אני מאוד מאוכזב מURS ואני חושב שמצאתי סיבות לאכזבה שלי:
אני חושב שאלאניס מאוד מאוד כשרונית, אבל, מה שייחד כל-כך את המוזיקה הוא דווקא גלן באלארד. אני חושב שבגלל שהם נפרדו, אלאניס לא הצליחה להעלות את URS לאותם גבהים שדווקא גלן הצליח להגיע אליהם, ולכן יכול להיות שמה שכל-כך אהבנו אצל אלאניס נמצא דווקא אצל גלן. (אני ממש ממש מקווה שאלאניס תפתיע אותנו עם הדיסק הבא ותראה לנו שהיא לא צריכה את גלן כדי להמם אותנו)
אני חושב שכשאלאניס כתבה את הדיסק הראשון היה לה ממש רע וקשה, לכן היא נשמעת כל-כך רעה, עצבנית וכועסת, בגלל זה JLP כל-כך אנרגטי, יפה ואהוב לעומת זאת את הדיסק השני היא כתבה אחרי שהיא "מצאה את עצמה", וזאת חוויה מאוד רגשית ולאלאניס היה הרבה מה להגיד ולכתוב על זה. לכן SFIJ כל-כך גדוש בעוצמה רגשית, ולכן הוא גם כל-כך מרתק, מרגש,ואהוב על רובנו. מסקנה: אלאניס כנראה כבר לא תמצא את עצמה שוב, היא יכולה רק להשתנות ולהתבגר, אבל לא תהיה לזה את אותה עוצמה כמו זאת שהתבטאה ב SFIJ מה שנשאר זה שיהיה לה רע כדי שהיא תוציא דיסק כמו הראשון, ואני חושב שכולנו מעדיפים שהיא תהיה מאושרת מאשר לקבל את JLP2 (גם פה אני ממש מקווה שהיא תראה לנו שהיא עוד יכולה להוציא דיסק שיצליח להדהים אותנו אפילו יותר מהקודמים) בכל מקרה אני לא חושב שנקבל שוב את אותה אלאניס שאהבנו, והתרגלנו להתרגש איתה. אתם יותר ממוזמנים לחלוק על דעתי אני רוצה שתוכיחו לי שאני טועה בזה לסיום, כמה מילים טובות: A MAN ו PRECIOUS ILLUSIONS כל-כך שווים, מרגשים, מהממים ויפים. ורק מוכיחים ששוב, מדובר פה על אלאניס- המלכה הבלתי מעורערת של הרוק העולמי

moriss

New member
נ.ב

יכול להיות שקצת הגזמתי עם הנושא שנתתי להודעה לא הייתי צריך לקרוא לזה האמת הקשה מצטער

j u n k

New member
הרשה לי לחלוק!!

האמת היא לא קשה היא תמיד תהיה עובדתית ובמקרה הזה דעתנית אני ממש לא מסכימה איתך אין שום קשר לגלן- פשוט URS הוא דיסק שאמור להגיע לכל סוגי הקהל שלא כמו SFIJ. גלן לא עשה את אלאניס הוא עזר לה להתפתח מוזיקלית אבל לאחר כמה שנים טובות בתחום היא יכולה להסתדר גם בלעדיו. אני כמוך חושבת ש URS מאכזב אבל אתה לא צריך עוד דיסק כדי להיווכח שהקסם לא תם ובטח שלא נשלם הבי סיידים מדברים יפה מאוד- הקסם חזר ובגדול, זאת אלאניס שלנו. חוצמזה שהתפתחות תמיד כרוכה בכאב ותאמין לי שכשזה יבוא, יבואו גם השירים הטעונים יותר דוגמת ג´אגד, ואני חושבת שהיא הוכיחה יפה מאוד שהיא לא צריכה שירים עצבניים בשביל להביא לנו בהפוכה
ולהראות לנו שגם שירים פחות טעונים יכולים להיות רגשיים וקשים, וכואבים ומדהימים.

j u n k

New member
תשובה

לא את צריכה ללכת לפרופיל שלך ושם יש חלון שנקרא חתימה שם את כותבת את חתימתך. אם את לא יודעת איך משנים את הפרופיל - פשוט תלחצי על עצמך בחלון שנפתח - יש כפתור בצד שמאל למעלה שאומר : לעדכון כרטיס אישי לחץ כאן. תלחצי שם... LOL

אני חולק לחלוטין טענה זו שכן

לדעתי urs הוא אלבום מדהים לא פחות איכותי מהשאר פשוט אלאניס יותר שמחה וכך הלחנים נשמעים, אם תעמיק תראה כי הטקסטים נשארו אותו דבר באותה רמה אבל הלחנים פחות עמוקים פחות מהפנטים מהסיבה שאלאניס פשוט יותר משוחררת אין כל קשר לגלן בלארד. נ.ב - אלאניס עשתה לבד את - uninvaited אתה צריך יותר מזה ??? אם כן אז היא עשתה לבד את שירים 4,5,16,17 ב-sfij. "like any hot bloded woman i have simply wanted an object 2 creav"

AlanisJunkie

New member
זה בהחלט מובן...

אתה מוזמן לקרוא את דעתי על האלבום לפני מספר חודשים. היום אני קצת יותר שלם עם האלבום ופחות נגדו. לחץ כאן .

אלאניס ג´אנקי , אתה אומר שהלחנים

נשארו אותם לחנים ורק המילים השתנו , אז מה הקשר לגלן באלארד ? היא כתבה לבד תמיד רק את הלחנים הם כתבו ביחד.

avivs

New member
נכון חלקית

אני לא חושב שלזה שהדיסק החדש לא מרשים יש קשר לגלן המפיק. אני שמעתי את רוב השירים מהדיסק הבא שיצא והם ממש ממש יפים, אפילו הכי טובים שלה. פשוט השירים בדיסק הזה הם לא הבחירה הטובה ביותר. אלאניס הקליטה 27 שירים ואת הטובים היא עוד לא שחררה.

tali000

New member
לצערי..

בתור אחת שדווקא יש לה יחס פולני לאלאניס וקשה לה לשמוע דברים רעים על אלאניס אני חייבת להודות שאני מאוכזבת מURS בהתחלה לא הבנתי מה הבעיה שלי , לא היה שיר אחד שיכולתי לומר עליו שהוא לא יפה אבל אחר כך הגעתי למסקנה שנראה לי שהאכזבה זה לא השירים עצמם , כל שיר כשלעצמו הוא אחלה זה פשוט שהקסם של אלאניס לא היה בליצור "שירים יפים" הקסם שלה זה בלקחת אישיות ולמרוח אותה על דיסק שלם ב שני הדיסקים JLP ו SFIJ הייתה מן תמונה בראש של אישה שאתה יכול לחבר את החוויות שלה להזדהות עם הרגשות שלה . לדעתי בדיסק החדש אין בכלל סגנון קבוע שעובר לכל הדיסק .. אני גם מסכימה ש aman הוא מ ד ה י ם אבל בקשר לשאר זה סתם מקבץ שבו אלאניס מראה כמה היא כשרונית אבל לא מוציאה את הכול מעצמה .. בגלל זה נראה לי הדיסק הזה דווקא כל כך מצליח לה .. כי מקבץ של שירים יפים זה קצת יותר פורמאט אמ טי וי מדיסק שאם תקשיב (ואתה צריך אשכרה להקשיב לו ) אתה לא תוכל להפסיק לחשוב עליו או לחשוב בכלל וזה ממש עצוב לי לראות ששמים את השיר הזה בהיטמן החדש אני יודעת שזה נשמע פלצני ומתנשא אבל זה עצוב לי לראות את זה .. אני לא חושבת שגלן באלארד הוא הסיבה .. אני חושבת שאלאניס בעצמה פשוט לא נתנה את עצמה בדיסק הזה היא נתנה show אני בטוחה שיש כאן המון שלא יסכימו איתי..

Rוית

New member
מסכימה חלקית...

לדעתי, אולי באמת הכתיבת שירים והקסם של אלאניס לא כולו התממש באלבום, אבל הבי-סידיים (וכן, גם אלבום ברובו) בהחלט מוכיחים שהקסם לא נעלם כלל וכלל!

למעלה