האמת הקשה
חברה מי מבינכם שלא אוהב לשמוע שום דבר לא טוב על אלאניס (כמוני) נא לא להמשיך לקרוא
הנה דעתי על URS אני מאוד מאוכזב מURS ואני חושב שמצאתי סיבות לאכזבה שלי:
אני חושב שאלאניס מאוד מאוד כשרונית, אבל, מה שייחד כל-כך את המוזיקה הוא דווקא גלן באלארד. אני חושב שבגלל שהם נפרדו, אלאניס לא הצליחה להעלות את URS לאותם גבהים שדווקא גלן הצליח להגיע אליהם, ולכן יכול להיות שמה שכל-כך אהבנו אצל אלאניס נמצא דווקא אצל גלן. (אני ממש ממש מקווה שאלאניס תפתיע אותנו עם הדיסק הבא ותראה לנו שהיא לא צריכה את גלן כדי להמם אותנו)
אני חושב שכשאלאניס כתבה את הדיסק הראשון היה לה ממש רע וקשה, לכן היא נשמעת כל-כך רעה, עצבנית וכועסת, בגלל זה JLP כל-כך אנרגטי, יפה ואהוב לעומת זאת את הדיסק השני היא כתבה אחרי שהיא "מצאה את עצמה", וזאת חוויה מאוד רגשית ולאלאניס היה הרבה מה להגיד ולכתוב על זה. לכן SFIJ כל-כך גדוש בעוצמה רגשית, ולכן הוא גם כל-כך מרתק, מרגש,ואהוב על רובנו. מסקנה: אלאניס כנראה כבר לא תמצא את עצמה שוב, היא יכולה רק להשתנות ולהתבגר, אבל לא תהיה לזה את אותה עוצמה כמו זאת שהתבטאה ב SFIJ מה שנשאר זה שיהיה לה רע כדי שהיא תוציא דיסק כמו הראשון, ואני חושב שכולנו מעדיפים שהיא תהיה מאושרת מאשר לקבל את JLP2 (גם פה אני ממש מקווה שהיא תראה לנו שהיא עוד יכולה להוציא דיסק שיצליח להדהים אותנו אפילו יותר מהקודמים) בכל מקרה אני לא חושב שנקבל שוב את אותה אלאניס שאהבנו, והתרגלנו להתרגש איתה. אתם יותר ממוזמנים לחלוק על דעתי אני רוצה שתוכיחו לי שאני טועה בזה לסיום, כמה מילים טובות: A MAN ו PRECIOUS ILLUSIONS כל-כך שווים, מרגשים, מהממים ויפים. ורק מוכיחים ששוב, מדובר פה על אלאניס- המלכה הבלתי מעורערת של הרוק העולמי
חברה מי מבינכם שלא אוהב לשמוע שום דבר לא טוב על אלאניס (כמוני) נא לא להמשיך לקרוא