האמת הערומה

dannygi

New member
האמת הערומה

כל ערבי שנולד,מקבל שטיפת מוח,היהודים,הרגו,גזלו היגלו,דין מוחמד בסייף,אנא ממכם דברו עם ערבי ישראלי מתון, ערפאת לא יחתום על שלום בלי לקבל את כל השטחים,יחזירו את כל הפליטים ואת נכסיהם ופיצויים,גם אחרי זה יהיה טרור,כי עד שלא נסולק.. הדוגמא שלו זה איך שחט את הצבא היהודי בערב הסעודית לפני 1500 שנה, כל ערבי במסגד מקבל כל שבוע דרשה בהתאם,הטלביזיה הערבית כל שעה במך רב שופכת ארס,שנאה ועוד, העיתונות הערבית גם בירדן מובילה קונטיננרים של ארס שנאה,הסתה,קריאות קרב,סלוף עובדות ועוד לכן צריך לתת תגמולים למילואימניקים,ביטוח לטייסים,לשפוט משתמטים ועריקים,אולי לגייס מהאגודה. ברק למד את זה, שרון יודע את זה,האמריקנים יודעים וכן העולם,רק אנחנו ניזונים מהטלביזיה שלנו,שמתעלמת במכוון מהאמת שכתבתי, אנא בבקשה דבר עם ערבי מתון ,לא עם ערביה,הן יותר קיצוניות, אני,דיברתי עם עשרות וחלקם חברי,זו האמת ואין בילתא, פרס קבל פרס נובל על אשליה,עכשו הוא יודע את האמת

dannygi

New member
ערבי תקני

בכל אוניברסיטה ובטכניון,תמצע עשרות,נחמדים,לבבים,מספרים בדיחות,דבר אם אחד,מי שלא מתון,יכניס בך סכין,הזהר

dikla00

New member
אתה רואה?

אתה בעצמך אומר שצריך להזהר! יש אנשים מסוכנים הם דו פרצופיים שיכולים להיות נחמדים ומצד שני הם בעצם רוצים להרוג אותך אי אפשר לסמוך עליהם אין בינינו אמון וזו הבעיה בגלל זה אין שלום

B.Shokor

New member
אל תכניסו לו דברים לפה..

הוא לא אמר כך הוא אמר שיש ערבים טובים, וגם ערבים לא טובים ואלה הם המסוכנים. שלך ב.שוקר מ.הפורום

dikla00

New member
זה מה שמובן מדבריו

אנחנו אומרים את אותו הדבר!!! בפעם המאה

B.Shokor

New member
WOW

לפעמים אתה מדבר כאיש בעד הדו-קיום ולפעמים כאיש נגד, מותר לי לשמוע את דעתך הסופית בקשר לנושא? שלך ב.שוקר מ.הפורום

B.Shokor

New member
WOW

לפעמים אתה מדבר כאיש בעד הדו-קיום ולפעמים כאיש נגד, מותר לי לשמוע את דעתך הסופית בקשר לנושא? שלך ב.שוקר מ.הפורום

אבו-דני

New member
דו-קיום או דו-קרב ?

נניח שאין יהודים בישראל והמקום קיבל משלחת של שווצרים השווצרים יגלו יצורים זיכריים ששוחטים את נשותיהם את אימותיהם את אחיותיהם וכל זאת על שום מה ? על שום מושג כבוד המשפחה. לאחר זמן יגלו גם שהיצורים האלימים האלו חמי מזג ( דם חם הם טוענים ) עד שמידי פעם מתרחשות תקריות בין חמולות על דברים זניחים (זכות קדימה בכביש) המפילים חללים בין שני החמולות-שבטים- לפני שבועיים נרצח אדם במעגל הדמים לאחר שצעיר לא עצר בעצור לאחר אבחנה זו.. הירצו השווצרים לחיות במחיצת יצורים צמאי דם אילו? כלום מישהו יאשים את השווצרים בחוסר רצון בולט לסובלנות ? שוקור פעל לשינוי המנטליות צמאת הדם של עמך ומצאת בן ברית = אותי!!

B.Shokor

New member
צר לי להגיד לך שיש כאלה גם מהעם שלך

אז תפעל גם אתה לשינוי המנטליות צמאת הדם של עמך.. שלך ב.שוקר מ.הפורום

קלייר

New member
רוצה כמה כתובות /אבו -דני

יש לי חברים יותר מתונים ,מהיהודים הגרים מחוץ לקו הירוק האם הם מתונים וחושבים על מה יביא העתיד? האם הם הלכו לגור שם למען אדיאל ? לא כי הבתים שם ניתנו כמעט במתנה ,העיקר לשים רגל לסיכוי לשלום בעתיד

B.Shokor

New member
אבו-דני, אני מחכה שתתייחס הפעם

ברצינות לתוכן ההודעה, ולא לברוח כמו תמיד.. שלך ב.שוקר מ.הפורום

למעלה